Prihlásiť sa a pridať recenziu

Tovar mi prisiel poskodeny,chybalo tricko,ktore malo byt sucastou dodavky,napriek dvom urgenciam nikto z obchodu nezareagoval. Vyhybajte sa tomuto obchodu.

ďakujeme za Vašu objednávku a dôveru.

Veľmi nás mrzí Vaša skúsenosť. Nastala prechodom na externý sklad a následnými chybami v systéme. Tým sa samozrejme nechceme obhajovať, chyba je napriek enormnej snahe určite aj na našej strane. Radi by sme Vám ako kompenzáciu ponúkli 50% zľavu na celú Vašu najbližšiu objednávku.

Kontaktujte nás prosím Vás na email: [email protected] a určite spolu nájdeme riešenie, aby ste si o nás napravili pokazenú mienku.

Ešte raz sa ospravedlňujeme.

• Konečne dobra zľava

Dlhá doba dodania. Možno preto ze Vianoce

Balik som obdrzal asi dva tyzdne po objednani a proteinove tycinky boli uplne rozmrvene. do teraz bolo vzdy vsetko v poriadku ale tento krat nie

• Široký sortiment

Pracujú s nejakým "novým" softvérom v e-shope a objednávku, ktorú som zaplatil 6.12.2024 nemám ani 17.12.2024.
    Obchod sa ani neunúval sám ozvať, tak po mojej urgencii, že čo je s tovarom, mi odpísali, že "vychytávaju" muchy ...

Tím Max Sport

Plná spokojnosť, kvalitná produkcia, výborný servis!
    Odporúčam všetkým, budete spokojní!

• Obchod nekomunikuje
    • Objednávka poslana týžden po objednaní, aj keď tovar mali skladom
    • Zle zadávali telefonne číslo na štítok, kurierska spoločnosť otočil balík

Tím Max Sport

Objednávka prišla expresne, ceny a výrobky skvelé =o)

rýchle dodanie

• Rýchle dodanie, výborné tyčinky bez pridaného cukru

Výborná komunikácia, rýchlosť dodania.

• 10.10.2024 objednané a zaplatené a 27.10 ešte nemám nič,na mail nereagujú

Zasielka nebola kompletná

Tím Max Sport

Neprišlo všetko čo som objednala ale výška dobierky bola ako výška objednávky. Na mail neodpovedali a tel číslo nikde nieje uvedený...

• všetko prebehlo na 100 % od objednávky až po dodanie

Výrobky sú výborné, doprava rýchla. Spokojnosť =o)

• Po týždni od objednávky ešte tovar nie je ani odoslaný, nie to ešte doručený.

• Všetko OK
    • Žiadne