- Kvitne vyrobky
- Seriózne jednanie, rýchle dorucenie
- Objednávka z domu
- bez problémov
- už som objednávala niekoľko krát, vždy spokojnosť s komunikáciou aj dodávkou.
rychle vybavenie objednavky k celkovej spokojnosti
- maxana je spoľahlivý a seriózny e-shop,
- keď sa správne zmeriate odev sadne ako uliaty aj pre moletky :)
- kvalitné materiály, perfektné strihy pre moletky, veľká dlhoročná spokojnosť
Blúzka bola krásne ušitá. Veľkosť zodpovedala tabuľke, takže mi sedela ako uliata. Cítila som sa v nej veľmi príjemne. Ďakujem! :-)
- Pekný výber
- z domu môžem zakupovať
Super obchod aj pre ľudí s veľkosťami nad "L". Široký sortiment a vkusné veci...
- Objednávky bez zháňania po obchodoch.
- Nedá sa kvalita, zloženie materialu preveriť hmatom.To je, ale mínusom všetkých on-line nákupov.
Šaty bývajú pomerne kvalitne ušité, veľkosť vždy nezodpovedá rozmerom v tabuľke. Pomohlo by, ak by boli nafotené všetky farebné varianty modelu, nielen jedna verzia a potom len vzorka- ťažko si model predstaviť v inom prevedení. Pomohli by recenzie od zákazníkov- na stránke sa nezobrazujú.
dobre materialy
- Rychle dorucenie, kvalita, pekny strih a farba, velkost sedi
- Veľký výber oblečenia
Je to dobre, že som našla tento obchod pretože väčšina internetovych ponúk je len pre štíhle, nakoľko ja som moletnejsia a mam problém nájsť si vhodné oblečenie, ale Maxana spĺňa všetky požiadavky
- Už veľmi dávno využívam Vaše služby a veľmi rada si u Vás objednávam - veľká spokojnost
- Prestal mi od istého času chodiť katalóg čo som veľmi smutná pretože vždy som si v katalógu niečo pekne našla a objednala .
Je vynikajúci obchod !
- konečne väčšie veľkosti, rýchle vybavenie objednávky
Zatiaľ som veľmi spokojná ...