výborná komunikace a extrémně rychlé dodání
Rychla dodaci lhuta.A je skoro vse sladem .
- Rýchle dodanie a super komunikácia
vsetko ok
- Rýchle dodanie, a ochota dodať , potrebné dokumenty, ktoré neboli k materiálu
- Rychlost, komunikace, bezproblémové vyřízení.
- Flexibilita
- Flexibilita
- Veľký výber tovaru skladom.
- -
- Rýchlosť
- Super prístup k zákazníkovi
- Expresné vybavenie objednávky
- Rýchlosť doručenia
- Naozaj rýchle dodanie
- Velký výběr zboží, rychlé dodání
Skoda ze nemate vice produktu na ctyrkolky access tomahawk .Ale jinak za me vse v poradku jsem velice spokojeny s rychlim virizeni a dodani zbozi.
Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK
V prípade, že potrebuje aj iné diely, ktoré nemáme v ponuke na našej stránke neváhajte nás kontaktovať. Diely vieme pre vás dohľadať a taktiež dodať.
Špica
Tovar nedošiel ani po dvoch mesiacoch od objednania, pritom ho naďalej ponúkajú, telefón nikto nezdvíha a na email odpoveď došla po 2-3 dňoch, keď som sa informoval ohľadommojej objednávky, zatiaľ najhorší internetový obchod
- Za mňa super prístup a neviem ako ale na druhý deň bol tovar u mňa doma maximálna spokojnosť
meil ...porada ...telefonat...objednavka ...dodanie ...brm brm ...spokojnost
- Obchcodom a dielmi som spokojný už som objednáva niejake vecí dodanie je dosť dlhé
Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK
Ospravedlňujeme sa, ale diely ktoré nemáme skladom posielame v priebehu 7dní pokiaľ sú skladom u dodávateľov.
Konkrétne vaša objednávku bude dnes expedovaná. -
- Rýchlosť dorucenia