Tovar nedošiel ani po dvoch mesiacoch od objednania, pritom ho naďalej ponúkajú, telefón nikto nezdvíha a na email odpoveď došla po 2-3 dňoch, keď som sa informoval ohľadommojej objednávky, zatiaľ najhorší internetový obchod

• Neodbornost

Dodali nekompletný a nepasujuci tovar a ešte cez menil spravili so mňa hlupaka

• Zatiaľ neviem
    • Zatiaľ neviem

V objednávce bylo napsáno že obdržím reklamní předmět. Předmět k objednávce přiložen nebyl.

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Dobrý deň. U nás ste objednávku stornovali, pretože diely neboli vhodné pre Váš model štvorkolky.
    Pravdepodobne ste si nás pomýlili s iným e-shopom.

• Objednané samolepky CAN-AM nejsou originálniho rozměru, ale o cca 50% menší

Obchod nekomunikuje. Na emaily neodpovídá. Polepy na Outlander 850 jsou malé a tedy k ničemu. Vyhozené peníze. Nedoporučuji!

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Dobrý deň. Rozmery samolepiek sú na e-shope uvedené v dlhom popise a tie sa zhodujú s rozmermi samolepiek ktoré Vám boli zaslané od nás. Mrzí nás ak došlo k nedorozumeniu, pokiaľ samolepky nesedia na Váš model štvorkolky môžete nám ich zaslať späť a my Vám za ne vrátime peniaze.

• Slibovali,ze do 7 dnu bude zboží vyexpedovano uz je to 8 dni a ještě jsem sni nedostal info v jakem stavu se ma objednávka nachází.

Nemam tovar ani informatie

• Vozík som dostal poškodený (prasknutý roh plastovej vaničky). Pri reklamovani sa dodavateľ vyhováral na prepravcu a prepravca na dodavateľa. Proste cele zle.

• Kardan ktorý som objednal bol o 2cm dlhší ako originál. Po kontaktovaní si predajca vypýtal VIN štvorkolky a povedal že preverí a ozve sa. Čakám dodnes....

Tovar mi ešte nebol dodaný a už mi prišiel dotazník spokojnosti,potom som sa spýtal na termín dodania,kedže na stránke mali,že tovar je skladom.Na to mi bolo napísané ,že tovar mi príde do 7 pracovných dní a potom už len mail,že tovar už skladom nieje a ani skoro nebude.

Tovar vobec nieje doruceny do 7 dni

Zdlhavá dodacia lehota...

• Dlha cakacia doba
    • Tovar pri montovsni praskol

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Tovar sme Vám zasielali v priebehu 7dní ako bolo uvedené pri produkte. Pokiaľ niečo prasklo pri montáži je potrebné poslať reklamáciu, ak by sa jednalo o výrobnú vadu zasielal by sa Vám nový tovar.

Ked som objednaval tu hadicu tak ste ju mali udajne na sklade a ked som ju objednal tak prislo do mailu ze iba o sedem pracovnych dnii vam pride iba nasklad tak cakaam jak chuj keby som to objednal sinokade tak som sa uz tyzden mohol vozit. Nabuduuce naas tu nezavadzajte ze mate tovar skladom ked ho anilen objednany este nemaate.

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Dobrý deň. Táto situácia nás mrzí, u dodávateľa prebiehala dlhšie inventúra a postupne sa vypredávali diely z nášho skladu. Hadicu sme mali skladom posledný kus a tá sa predala ešte pred Vašou objednávkou. Chýbajúce položky by sme mali naskladniť každým dňom. Ďakujem za pochopenie.

• Neboli dodane matice k čapom

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Ako pozerám vo Vašej objednávke čapy neboli, to čo ste si u nás objednali v piatok večer Vám bolo v pondelok zasielané a v utorok doručené. Pokiaľ reagujete na ďalšiu objednávku z 22.1. na čapy stabilizátora tie Vám boli zaslané presne podľa objednávky, matice sa k nim nedodávajú, objednávajú sa samostatne. Je to zrejmé aj s fotky a schémy, ktorá je pri produkte.

• Nekompletny

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme, došlo k chybe v sklade pri balení. Chýbajúcu časť sme hneď doposlali.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Tovar objednany 31.3 a dnes je 17.4 a tovar stale nedorazil. Pokial mate cas cakat 3 tyzdne na objednavku tak neni problem.

• Ak si objednáte skladom tovar, nieje problém.
    • Ak si objednáte tovar ktorý nieje skladom, to už je problém (dodacia lehota, komunikácia neodbornosť.)

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Dodaciu dobu na originálne diely BRP nevieme ovplyvniť, tá je okolo 10 prac.dní.
    Čo sa týka komunikácie a neodbornosti ste čím mysleli?

Nesmyslne vymluvy s odpoctem dph.
    Jinde to funguje tady ne

Reakcia obchodu MAX-MOTO.SK

Tovar bez dane zasielame len platcom DPH a na adresu firmy.