Obchod by si mal preveriť od kupujúceho co im dodáva v akom stave to je.
Obchod OK, tovar je pre mňa sklamaním.
Z tohto obchodu som objednala prvý a poslednýkrát.Problémy od začiatku.
Matrac mi dnes konečne po dlhej čakacej dobe prišiel, avšak namiesto 16cm hrúbky má len 12,5. Nikdy viac,otrasný obchod. -
- Dodanie, cena dopravy
- Siroky vyber
- Dlhá doba dodania a žiadna informovanosť
Objednal som si tovar cca pred 10dnami tovar stále nemám... neprišiel ani e-mail že bola objednávka odoslaná ani nič...☹️
- V matrace market nakupujem prvý krát
- Zdá sa mi dlhá doba dodania od 6.1.2021. Dnes je 18.1.2021 a po zásielke ani počuť.
- Veľmi málo popísané o info stave zásielky
- Hodnotenie možno zmením po dodaní tovaru.
- Dlha doba doručenia
Nekomunikujú zo zákazníkom !
- Žiaden email som nedostal žiaden kontakt nefunguje co je na internetovej stránke a nulová komunikácia
Tovar mi ešte nobol doručení.. hlavné že majú dodaciu lehotu najneskôr do 14dni...a ja to už mám dávno 14dni ...ani nedpisuju na eimal..
- Nulová komunikácia, dodanie majú písané max do dvoch týždňov a doteraz mi ani neodpísali e-maily. Objednávka vytvorená 17.12.2020
Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.
Dodacia doba je neprijateľná za cenu 11€aby človek čakal 10 dní a ešte sa ani nedá platiť kartou
- Cena za doručenie maximálne premrštená 48€ neuveriteľné !
Zlodeji !
Akciový tovar - po objednávke problémy s doručením, vraj tovar poškodil prepravca kuriér pri nakladke, následne nutné čakať do ... neviem kedy? Zo strany obchodu snaha prehovoriť zákazníkov na zrušenie objednávky. Keď robia akciu nech nepredávajú dva kusy, alebo nech si to ošetria programom skladových zásob, aby im nepúšťal objednávky. Je mi ešte jedno čo si o tom myslí obchod.
- Otrasny obchod. Nikdy viac by som si odtial nic nekupila. Material postele neopracovany, dosky popraskane, ... . Otras, ze Vam nie je hanba predavat takyto tovar ...
Co mam hodnotiť nič nemam
- chyba je ze matrac nieje balený v rolke, ktorá by bola prakticka k dalsiemu prvozu alebo lahsej manipulácii
Kupila som matrac,ktory ale nakoniec nevyhovoval do detskej postielky,matrac som vratila,2xmam platit prepravu spolu 22eur,matrac som odoslala,ale uz viac ako dva tyzdne cakam na vratenie penazi..Nikto uz ani nebere mobil,ani neodpisuje na maily!velka nespokojnost,otrasny pristup!