rošty sú kvalitné, pevné
Absolútna spokojnosť . Tento eshop odporúčam.
- prehladna grafika
- vsetky potrebne udaje o matracoch, aby sa zakaznik vedel rozhodnut
- dobre ceny
- profi pristup
- dobra ponuka
- nepresne uvedena vyska matraca
Naozaj ustretovy a profi pristup. Mali zle uvedenu vysku matraca, co nam sposobilo problemy. Ale problem bol promptne vyrieseny k nasej spokojnosti.
Matrace boli doručené veľmi neskoro
Reakcia obchodu Matero.sk
obrý deň prajeme,
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás mrzí oneskorenie dodania Vašej objednávky. Dlhšie dodanie bolo spôsobené nečakaným oneskorením výroby a dodania na strane výroby, ktorý sme sa Vám snažili pravidelne komunikovať. Takáto doba dodania určite nebýva štandardom a väčšinovo dokážeme aj atypické rozmery doručiť v rozmedzí 3 až 5 pracovných dní. V jednotkách objednávok sa nanešťastie môžu vyskytnúť okolnosti, ktoré nám dodanie v tomto rozmedzí znemožnia.
Pokiaľ by ste čokoľvek potrebovali, neváhajte nás prosím kontaktovať. Náš tím je Vám plne k dispozícii.
tím Matero.sk -
Rýchlosť dodania, balenie, možnosť kúpy 1+1. Spokojnosť.
- Velmi rychle dodanie tovaru napriek nestandardnemu rozmeru. Ocenujem aj spolupracu s kurierskou spolocnostou, s ktorou prebehla komunikacia a dorucenie bez problemov. Taktiez ma zamestnanec spolocnosti Mateo kontaktoval, ci vsetko prebehlo v poriadku. Nemam sa na co stazovat. Obchod ako aj produkt odporucam
- rýchle dodanie tovaru
- Rychlost
- Siroka ponuka
- Rýchlosť dodania
- Komunikácia na úrovni
- Poradenstvo
- ponuka
- rychlost dodania
- výber, dobré ceny, poradenstvo
Hľadali sme kvalitné madrace na manželskú posteľ a skúšal som si nechať poradiť na viacerých eshopoch a nakoniec mi najlepšou cenou aj ochotou vyšiel tento. Nákup bol následne rýchly a dodanie tiež. Madrace sú super v tom, že na jednej strane je mäkší a na druhej tvrdší, čiže sa dá vybrať strana, ktorá najviac vyhovuje.
Výborné, spokojnosť, aj s tovarom a aj s dodacou lehotou. Navyše, poštovné zdarma :)
Veľmi príjemná pani na linke pre zákazníkov. Vysvetlila, vybavila. Naozaj veľmi dobrý servis.
Ako veľké pozitívum hodnotím aj rýchlosť vybavenia objednávky. Odporúčam všetkými desiatimi. -
- Rýchle dodanie, dobra cena .
- Slabá kvalita výrobku.
Matrac Latexo S 1000, matrac je celkom kvalitný s nim som spokojný, splnil moje očakávania, spanie je pohodlné, horšie je to s poťahanom na ktorom už po týždni spania sa uvoľňujú nite prešívania, dúfam, že to budú len tie a že sa mi ten poťah nerozpadne pri prvom pratí úplne celý !
Doklady k matracu neobsahujú žiadnu informáciu ako sa dá rozpoznať ktorá strana je aká tvrdosť.
V celku ho teda hodnotím kladne aj keď spracovanie toho poťahu je vzhľadom k cene matraca mizerné.
Myslím ale, že tento poťah dostanete rovnakej kvality či kúpite matrac za 40 alebo za 500 eur.Reakcia obchodu Matero.sk
v prvom rade, ďakujeme za pozitívnu recenziu matraca Latexo S1000, ktorý patrí k špičke našej ponuky. Veľmi nás teší, že sa vám na matraci spí pohodlne a splnil vaše očakávania.
Informácie o rotácii či tvrdostiach jednotlivých matracov bohužiaľ nie je technicky možné priložiť ku každému matracu zvlášť, keďže každý model matraca má iné zloženie. Všetky informácie o tvrdosti jednotlivých strán a ich rozpoznaní, však nájdete na našej webovej stránke alebo môžete kontaktovať našich odborných poradcov, ktorý vám ochotne poradia s akoukoľvek otázkou ohľadom vášho produktu.
Vaša nespokojnosť s kvalitou použitého matracového poťahu nás veľmi mrzí. Poťah Medicott 3D Silver je použitý výhradne na prémiových taštičkových matracoch a s jeho kvalitou štandardne nemáme žiadny problém, vašu reklamáciu sme však samozrejme ochotní prijať, stačí keď nám emailom zašlete fotografiu postihnutých miest.
V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.
Dobrá komunikácia
Rýchle a bezproblémové dodanie
velka spokojnost, rychle dodanie a kvalitny tovar!
- Prvá polovica objednávky dorazila do troch dní.
Mala som objednávku matracu a roštov, dorazil len matrac. Nakoľko bola objednávka uhradená predom som hneď písala dotaz na jej doručenie. Povedali, že sa mi v pondelok( 03.01 )ozvú v akom je stave nakoľko meškal dodávateľ. Dodnes sa mi nikto neozval :(. Nie je problém počkať, avšak keď vám poskytnú vyjadrenie a nakoniec sa nikto v dohodnutom termíne neozve, to už problém skrz uhradený tovar je.
Reakcia obchodu Matero.sk
vzniknutá situácia nás veľmi mrzí a ospravedlňujeme sa za ňu.
Nedorozumenie vzniklo na našej strane v dôsledku dovolenkového obdobia počas sviatkov, kedy bola informácia o potrebe dodatočného informovania o stave expedície roštov nesprávne zaznačená v systéme a preto sa nikto z kolegov aj napriek prvotnej dohode neozval. Tak ako sme Vás dnes informovali - druhá časť Vašej objednávky bude čo najskôr expedovaná.
Ešte raz sa za vzniknutú situáciu ospravedlňujeme. V prípade potreby nás prosím neváhajte kedykoľvek kontaktovať.
- Rychle dodanie,dobra komunikacia