Prihlásiť sa a pridať recenziu

Matrac prisiel druhy pracovný den od objednania, komunikacia s obchodom super. Nakolko som menil matrac za tvrdsi, vsetko bolo vybavene rychlo a korektne, dokonca cez vikend som komunikoval s niekym na ich chate, co je dost velka vyhoda a nemusel som cakat do pondelka. V utorok som mal novy matrac doma. Obchod jednoznacne odporucam.

• Rychle vybavenie objednávky

Rýchle dodanie tovaru,dobrá cena,uvidíme časom,zatiaľ spokojnosť.

profesionálny, kvalitny, rychly

• ziadne vyhody obchodu

- nekvalitny tovar,
    - po kupe uz predajca nie je ochotny riesit zakaznikovu nespokojnost,
    - tovar po vyskusani realne nezodpovedajuci popisu a predstavam,
    - uplne nulovy prozakaznicky pristup,

Matrace z tohto obchodu nas zial sklamali svojou kvalitou a vyhotovenim.
    Matrace, ktore sme kupili za skoro 800€ su nam k nicomu.
    Predavajuci sa hrdi na svojej stranke moznostou vratenia tovaru do urciteho casu, no nasledne zial nie je ochotny zobrat spät, na zaklade nespokojnosti, a dokonca ani tovar, ktory chcem vratit vramci zakonnej lehoty do 14 dni.
    Predavajuci je ustretovy len pred kupou, po kupe vsak uz nema zaujem riesit zakaznikovu nespokojnost.
    Neodporucam kupovat z tohoto obchodu www.matero.sk ani z druheho obchodu tejto firmy www.zdriemnisi.sk

Reakcia obchodu Matero.sk

vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, matrace ktoré ste si u nás zakúpili patria k špičke produktov spoločnosti Benab, s ktorými majú naši zákazníci len tie najlepšie skúsenosti.

Matrace v rozmere 220x90 vo vašej objednávke boli vyhotovené ako atypicky tovar vyrobený na zákazku, ktorý nie je možné vrátiť v rámci 14 dní, čo nájdete nielen v našich VOP ale taktiež v § 7 ods. 6 Zákona o ochrane spotrebiteľa, citujem: “spotrebiteľ nemôže odstúpiť od zmluvy o dodaní tovaru, ktorý bol upraveny podľa prianí spotrebiteľa alebo pre jeho osobu.”

Aj napriek našej snahe nájsť pre Vás vyhovujúce riešenie a vašej neochote spolupracovať, naša ponuka čiastočnej kompenzácie a ponuky odkúpenia vášho atypického tovaru stále platí.

V prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.

S pozdravom,
    tím Matero.sk

• Prehľadný, najlepšie ceny
    • Pri komunikácii veľmi nápomocný, ochotný, milý

• Super

• Rychlost dorucenia objednavky. Objednavka mi bola dorucena hned na druhy den.

Expresne dodanie. Polozky na vlastnom sklade.

• Promptná online komunikácia
    • Doprava trvala trochu dlhšie. Neprišlo mi žiadne avízo doručenia. Kuriérska spoločnosť rušila telefonáty.

odporucam,prijemna komunikacia najlepsia cena

Je to výhoda nakupovať cez internet

• Výber
    • Cena
    • Rýchlosť

3.10 som zadal objednávku hneď na druhý deň išli parametre do výroby, štítok z výroby je 5.10. a 7.10 sme ich mali doma .
    Ďakujeme

• Dobrý výber
    • Prístup personálu, ochota ponúknuť doplnky k nakupu
    • Rýchle vybavenie
    • Rýchle dodanie

• Rýchle doručenie
    • Dostačujúce množstvo sortimentu
    • Dobré ceny

• Cena
    • Doprava zadarmo
    • Rýchlosť vybavenia objednávky

Klasický nákup cez internet, až na prekvapujúcu rýchlosť vybavenia objednávky. Tá ma naozaj prekvapila. Produkt bol na sklade, zaplatený cez víkend, odoslaný v pondelok, doručený v utorok. Žiadny problém.

• Rýchle dodanie

• Rychle dodanie
    • Pomoc pri vybere
  • Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.