• Tovar zrazu nebol skladom ,čakám už týždeň na vopred vyplatený balík a nič...len prvý deň v maily napísané,že jeden z produktov sa práve vypredal,teda mám čakať....potom žiadny telefonát aby oznámili zákazníkovi presný termín doručenia aby bola napr.nejaka kompenzácia čo je u kvalitných e-shopov dobrým zvykom..... nič,ešte si vybrali tie najhoršie spoločnosti na doručovanie balíkov!

Nekomunikujú!

Reakcia obchodu Matchaday.sk

Dobrý deň, Lenka vaša negatívna skúsenosť nás veľmi mrzí avšak radi by sme uviedli informácie na pravú mieru, keďže si extrémne zakladáme na prozákazníckom servise a vy ste 2. človek z viac ako 6000 spokojných zákazníkov, ktorý sa rozhodol dať nám negatívnu recenziu. Dňa 30.5.2023 (utorok) ste si objednali tovar, ktorý sa nám bohužial ten deň vypredal o čom sme vás ešte v daný deň informovali aj s presným dátum opätovnej dostupnosti tovaru čo bolo 2.6.2023. (piatok)

Na email ste nám však neodpísali a telefonicky sa nám s vami spojiť nepodarilo, napriek tomu sme však stále predpokladali, že o tovar máte záujem a preto sme vám balík odoslali hneď v pondelok 5.6.2023. O čom sme vás opät informovali aj emailom aj prostredníctvom sms. Do balíku sme vám taktiež pribalili malú pozornosť ako kompenzáciu a taktiež sme vám chceli ponúknuť 10% zľavu na ďalší nákup čo je u nás úplny štandard. (bohužiaľ sa nám s vami nepodarilo spojiť)

Vaša negatívna recencia nás mrzí, keďže sme sa z našej strany snažili spraviť úplné maximum aby sme vám vykompenzovali 3 dňové zdržanie, ktoré vzniklo kvôli nedostupnosti tovaru.

Pekný deň

Martin z Matchaday

• Čaj smrdel

Reakcia obchodu Matchaday.sk

Mrzí nás, že ste s našim produktom neboli spokojný. Ste druhý, z 1500 spokojných zákazníkov, ktorý má s nami negatívnu skúsenosť. Prvý zákazník, ktorý mal s našim produktom negatívnu skúsenosť sa sťažoval, že mu prišiel čaj vo forme prášku (iný variant čaju matcha ani neexistuje). Náš čaj je najvyššej ceremoniálnej kvality, má krásnu smaragdovú farbu a silno vegetatívny nádych, keďže sa vyrába tradičným spôsobom - mletím čajových lístkov na kamenných mlynoch. Vy píšete, že Vám čaj smrdel (to je však pre každého relatívne). Čaj matcha je i napriek jeho unikátnym zdravotným benefitom (najmä u nás v Európe) pre väčšinu populácie ešte stále novinkou. Veľa ľudí ho nepozná, nevie ako vyzerá a chutí, či vonia. Presne z tohto dôvodu ponúkame ľuďom možnosť odskúšať vzorky nášho čaju (úplne zadarmo) pred jeho kúpou, nakoľko si 100% stojíme za kvalitou nášho produktu.

Dominik z Matchaday