Prihlásiť sa a pridať recenziu

Čo sa týka objednania a komunikacie s obchodom som zatiaľ spokojný. Dodacia lehota nebola uvedená ale po objednaní mi bolo oznámené že môže byt aj 14 týždňov. Tovar zatiaľ neprišiel. Toto bola prva objednávka podľa spokojnosti uvidíme neskôr.

Tovar sa na webe ukazuje ze je dostupny po objednani vam poslu po par dnoch email s tym ze tovar musia objednat a dodanie sa predlzi na 14 tyzdnov

Reakcia obchodu Masiv24.sk

Dobrý deň pani Iveta,

veľmi nás mrzí Vaša nespokojnosť s vytvorenou objednávkou, nakoľko však pri objednanom produkte bola uvedená dodacia doba „na vyžiadanie“, dodacia doba sa pohybuje v rozsahu od 2 do 14tich týždňov keďže sme závislí od dodacích dôb a naskladnení nášho dodávateľa.

Väčšina masívneho nábytku, ktorý máme v ponuke na našej stránke je na vyžiadanie a dodaciu dobu radi preveríme aj pred vytvorením objednávky (stačí nás telefonicky alebo emailom kontaktovať prostredníctvom zákazníckeho servisu), aby mal zákazník vždy k dispozícii relevantnú informáciu a aj na základe nej sa mohol rozhodnúť pre uskutočnenie objednávky.

Dodacie doby sa určujú podľa pravidelnosti dodávok od dodávateľa a dostupnosti produktov na sklade, pričom rátame s najdlhšou možnou dobou dodania. Napriek tomu však neustále pracujeme na skracovaní dodacích dôb, pretože rýchlosť u mnohých produktov stále nie je taká, akú by sme si predstavovali aj my sami.

Urobíme všetko pre to, aby sme Vašu objednávku doriešili k Vašej spokojnosti.

Tím Masiv24.sk

• Odporucam, velmi ustretova komunikacia pani alebo slecna bola ochotna, velmi ochotna a mila!!!! Dakujem. T.K.

Velmi dobra komunikacia,tovar doruceny este pred stanovenym terminom dodania. Maximalna spokojnost.

• Jednoduche ,pohodlne nakupovanie cez internet,komunikacia medzi obchodom a zakaznikom fungovala.Bola som o vsetkom informovana.Naozaj odporucam.
    • Kupovala som za dost vysoku cenu a doprava nebola zdarma ani v predvianocnom období.Objednavka 17.11.2017 a dorucenie 11.12.2017.
  • 100 %

• Rýchle vybavenie zásielky veľmi som spokojná s prípravkami na čistenie a leštenie nábytku

Preto odporúčam každému tento obchod

• 100 %

• Prekrasny kus nabytku cakame uz na postel
    • Trochu nedorozumenie pri komunikacii ohladom dodavky

Nabytok vyzera lepsie ako na fotke oplati sa pockat

• Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.

• Pekny nabytok z kvalitneho dreva
    • Neviem

Zatial nehodnotim, tovar mi este nebol doruceny

• 80 %

• Tovar dosiel v poriadku, dobra kvalita.
    • Dlhsia doba dodavky.

Spokojny

• Recenzia bola odstránená z dôvodu opakovaného hodnotenia jedným užívateľom.

Objednaný tovar prišiel asi po CCA 4 tyždnov a namiesto Liatiny dostanete pozvárane Jaklove profily. Veľmi taška komunikácia s obchodom.

Reakcia obchodu Masiv24.sk

Dobry den,
    mrzi nas Vasa nespokojnost ale boli ste od prveho momentu informovany o dobe dodania ktora bola pre Vasu objednavku predbezne odhadnuta na 8-12 tyzdnov s ktorou se suhlasili a ktoru sa nam podarilo nakoniec skratit na 4tyzdne ako uvadzate. Kolegyne s Vami aktivne komunikovali emailom a telefonicky ohladom Vase objednavky preto nas trochu orekvapila Vasa reakcia tu na Heureke. Ako urcite viete liatina sa neda zvarat a nieje technicke mozne ju pouzit pri vyrobe nasho nabytku. Mate moznost si nabytok prezriet u nas v showroomu v Liptovskom Mikulasi pred kupou aby ste sa uistili o jeho prevedeni, ktore je zjavne aj s detailnych fotiek ktore uvadzame pri kazdom produkte, kde vidno zvary a to ze je to vyrobene z ocelovych jaklov. Je to najma aj koli tomu ze nabytok z liatiny by nebolo mozne prepravovat nakolko komoda co ma teraz 60kg by mala ak by bola z liatiny nasobne viac a nebolo by pohodlne pre zakaznikov radovo tazsi nabytok umiestnovat do interieru. A samozrejme nabytok by nebol potom tak cenovo dostupny ako je teraz. Dakujeme za pochopenie.

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

Odporúčam

• 80 %

• Keďže svoj domov zariaďujem nábytkom Indický palisander, široký výber ponuky na tomto e-shope plne uspokojuje moju predstavu o štýlovom a komplexnom produktovom portfóliu.
    • Výborný je aj prístup a komunikácia personálu.
    • Pri osobnom odbere odporúčam zviditeľniť značenie miesta prevádzky. Ani GPS navigácia mi nedokázala byť nápomocná.

Rád u vás nakúpim opäť.

• 100 %

• Tovar som dostala okamžite po objednaní. Lavica je kvalitne vypracovaná, farba totožná s deklarovanou. Tovar bol dôkladne zabalený - maximálna spokojnosť.

Moja skúsenosť je viac než pozitívna, odporúčam ostatným potenciálnym zákazníkom.

• 90 %

• Masiv24.sk

S nákupom som bola spokojná, čas dodávky podľa dohody, farba stola bola autentická s vyobrazením na stránke

• osobný prístup
    • nedotiahnutá logistika pri doručovaní zásielok nad 100kg - viď vyššie

Veľmi príjemný, ústretový, profesionálny prístup personálu.

Showroom by mohol mať väčší sortiment.