• Tovar vôbec neprišiel a platba uhradená pre tyždňom

Reakcia obchodu Marion.sk

Dobrý deň, mrzí ma Vaša negatívna reakcia. Včera ste nám poslali mail ohľadom doručenia a my sme Vám odpísali.
    Vaša objednávka prišla 10.11. Úhrada nám nabehla 11.11.popoludni - to bol piatok a všetky objednávky už boli expedované.
    Balík sme odoslali v pondelok a ako sme Vám vysvetlili, nie je to naša chyba, že Packeta do stredy nedoručila zásielku.
    Navrhli sme Vám, že hneď zajtra to preverime, keďže dnes je voľný deň.
    V našom obchodíku robíme všetko pre spokojnosť našich zákazníkov, ale žiaľ víkendy, sviatky ani prepravcu ovplyvniť nevieme.
    Želáme Vám všetko dobré
    Marion

prave som si vyzdvihla balik objednany 24.8.2020 .Farba bola vytecena,takze po rozbaleni vsetko spinave.Fabu som objednavala vela krat z ineho obchodu a vzdy prisla ok.vyzera to ako by uz bola otvorena...Produkt inak vyborny,mam s nim viac rokov skusenost.

Dobry den,

mrzi nas Vasa zla skusenost.
    Tovar vzdy precizne balime - neviem co posta s balikom vystrajala.

Na zaklade telefonatu sme Vam poslali dalsie litrove balenie zdarma ako ospravedlnenie.

Zelame krasny den,

Marion

• Tento tovar- štipce- nemá vhodnú úpravu k cene, je akoby robený doma ostatný tovar v poriadku ale sklamalo ma to, keďže poštovné bolo vysoké čakala som viac- sto percent

• Tovar nebol kvalitný

Reakcia obchodu Marion.sk

Dobry den, mrzi nas, ze zakaznik nie je spokojny, ale po telefonickom upozorneni, ze ide o tovar 2.akosti sme sa dohodli, ze ak nebude vyhovovat, vrati sa nam spat, aj cena bola fakturovana s adekvatnou zlavou. Dakujeme za pochopenie.

• Obchod je rýchly, dodanie tiež
    • Bohužiaľ kvalita tovaru, ktorý som si objednala bola ťažko odhadnuteľná z internetovej prezentácie, tovar bol poškodený(stojan na šperky), odliatky boli veľmi nekvalitné.

Je to riziko mnohých internetových obchodov, že tovar nevidíte, ale možno som si iba vybrala nesprávny tovar, takže nerada by som zovšeobecňovala jednu moju zlú skúsenosť, verím, že je možné nakúpiť v tomto obchode aj k spokojnosti zákazníka .

Reakcia obchodu Marion.sk

Dobry vecer, mrzi nas, ze s tovarom nie ste spokojna. ak Vam prisiel poskodeny tovar - mali ste nas hned kontaktovat a tovar vratit. Na nasej stranke ponukame vyrobky, ktore su zamerne upravovane tak, aby vyzerali staro a opotrebovane, ak Vam nevyhovuju, poprosim o spravu a tovar Vam bez problemov zoberieme spat aj teraz. S pozdravom, Ma maison

• príjemná komunikácia zo strany obchodníka
    • tovar nezodpovedá kvalite, konkrétne by som ( pokiaľ by som ho videla priamo v obchode a mohla sa ho dotknúť ) za ten na miestach hrdzavý plech bola dala možno 1,-Eur. Maxxxx. nekvalitný kus zhrdzaveného plechu som dostala domov. Pokiaľ by som si mohla zväčšiť obrázok do detailov, určite by som ho nebola kúpila. Ale web stránka je podľa mňa podpriemerná. Takmer všade sa dajú kvalitne zväčšiť obrázky, a tým zákazník nie je zavádzaný. Ale tento obchod ma naozaj veľmi mrzí. Ešteže som neobjednala viac tovaru, ako som bola v pláne, lebo neverím, že by mi bol dodaný zbytok tovaru kvalitný. Spona nie je ničím výnimočná.

Nebola som spokojná s tovarom - kvalitou.

Reakcia obchodu Marion.sk

Vážená zákazníčka, nás veľmi mrzí, že nie ste spokojná, tovar, ktorý ste u nás zakúpila je uvedený ako 2.akosť so zľavou 55%.
    Obrázky sa v našom e shope dajú dostatočne zväčšiť, ale keďže ide o ručnú výrobu, každý kus je jedinečný. Hrdza - tá je u viacerých položiek v našej ponuke - náš sortiment je naschvál upravovaný tak, aby vyzeral staro.
    Ak sa Vám tovar nepáči, u nás máte možnosť vrátiť všetko a my Vám pošleme peniaze aj s poštovným - túto možnosť ste nevyužila. Na spokojnosti našich zákazníkov nám veľmi záleží, preto Vám ponúkame možnosť poslať tovar naspäť aj po uplynutí zákonnej 7 - dňovej lehoty.

• Slabiny má tie, ze mi tovar bol doruceny obliaty!!!!

Reakcia obchodu Marion.sk

Vazeny zakaznik, velmi nas mrzi Vase hodnotenie, nakolko ste nas vobec nekontaktoval -a, takze nevieme aky je problem s tovarom. Ak bol tovar ako pisete obliaty - mal-a ste nam napisat alebo zavolat, hned by sme riesili reklamaciu s prepravcom a ako je u nas zvykom situaciu by sme riesili tak, aby ste bol-a spokojny-a. Taketo veci sa riesia vzdy najprv s predajcom, nie ociernovanim bez toho, aby sme vobec vedeli o co ide, pripadne sa mohli branit. Opakujem, nasim kredom je VZDY spokojny zakaznik. S pozdravom, Tatiana