Vobec to nevonia ako ma. Je to sunt. Original mi doma vonal tyzden a pol v kuse. Toto vonia - nevonia ani ked sa hned navonajkujem.

• Rýchlosť doručenia
    • FAKE výrobok

Kúpila som si parfem Coco Chanel Mademoiselle…používam ju už dávno kupovala som ju v inom obchode ale keďže ju tam nemali kúpila som sem …parfem vydrží maximálne 10 minút čiže je to FAKE!!! A to som mohla na seba aj pol voňavky nastriekať nepomohlo! A to nehovorím o tom že som za ňu dala vyše 118€!…čo z predošlých skúsenosti vydržal mi aj celý deň a minimálne množstvo …podali sme reklamáciu a zamietli …takže určite neodporúčam …radšej si počkám dlhšie a z overených stránok …

Reakcia obchodu MARIANET

děkujeme za Vaší recenzi, Vážíme si každé zpětné vazby. Je nám líto, že nejste spokojená, ale naše produkty jsou originál a nevíme, podle čeho jste usuzovala, že jde o fake, jelikož si můžete parfém ověřit v jakémkoliv obchodě Evropské unie či přímo u výrobce dané značky, který Vám potvrdí, že se jedná o originální produkt. V případě, že nám dodáte ověřený dokument s potvrzením od výrobce, že se jedná o fake jak uvádíte, byly by Vám vráceny jak peníze za parfém, tak veškeré náklady s tím spojené. Jsme ověřená parfumerie a produkty si můžete vyzkoušet také na naší prodejně.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
    tým Marianet

• nič
    • sklamali ma s výrobkom

Kúpil som si Christian Dior Sauvage Elixir parfémový extrakt pro muže 10 ml odstrek za 30 €. Peniaze vyhodené do vzduchu. Nie je to originál ale nejaký fejk. Bol som vo Fanne a Douglase, vôňa úžasná a úplne odlišná od doručenej zásielky. Utekajte z tohto obchodu čo najďalej.

Reakcia obchodu MARIANET

je nám líto, že nejste spokojený, ale naše produkty jsou originál, jsme ověřená parfumerie a produkty si můžete vyzkoušet na naší prodejně. Prodáváme pouze produkty pro evropský trh.

S pozdravem
    tým Marianet

• Obchod je v poriadku ale nespokojnosť je na strane výrobku. Vôňa je menej intenzívna ako u predchádzajúceho parfumu presne toho istého ale kúpeného od iného predajcu.

Reakcia obchodu MARIANET

pokiaľ nie ste s výrobkom spokojný, môžete ho samozrejme reklamovať. Len sa nám nezdá, že píšete o intenzite vône v rovnaký deň, ako Vám bol doručený balík. Pokiaľ Vám môžeme odporučiť, skúste si zájsť do najbližšej parfumérie a vyskúšajte rovnakú vôňu tam, pretože máme skúsenosť, že zákazníci majú problémy s čuchom po prekonanej chorobe. Pekný deň, Marianet.sk

tovar objednaný 8.12.2021, dna 9.12.2021 mi prisla informacia, ze zasielku odovzdali na dopravu. Podla informacii od dopravcu zasielku dali na dopravu az 13.12.2021. Do 21.12.2021 tovar stale nemam a nemam ani informaciu kedy mi bude doruceny!

Dobrý den pane Martisovic,
    nerozumíme Vaší recenzi, jelikož při kontrole jde vidět, že Vám byla zásilka v pořádku doručena. Sledovací odkaz Vám byl zaslán při odeslání na Váš email. Můžete si jej ověřit také zde:

Pokud Vám tedy zásilka nedorazila, jak píšete, kontaktujte naší zákaznickou podporu.
    Přejeme Vám krásné prožití Vánočních svátků.
    Tým Marianet.sk

Rýchle dodanie, kvalita

čakám,čakám,čakám, no zatial nič, slabá rýchlosť doručenia

Vrchnak na parfém je rozbyty a kúsky z neho sú v krabičke. Mal to byť darček a v takom stave ho darovať nemôžem.

Som nespokojný S dĺžkou dodania objednávali som 3.7 A tovar som dostal až 11.7 pritom na stránke bolo napísané do 2 dní.