- vyber veci
- Objednal som 6 veci, posielali mi ich po jednom, kazdy den som musel cakat na kuriera. Este aj fakturu posielali po jednom listom.
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za Vaši odezvu. Mluvila jsem s Vámi telefonicky. Zboží šlo nejen z našeho skladu, ale také přímo od našich dodavatelů, proto Vám přišlo postupně a k němu i postupně faktury. Pokud budete chtít při další objednávce zboží dodat najednou, napište nám to, prosím, do objednávky. Zboží si tady svezeme a pošleme vám ho, až budeme mít všechny položky. Lenka, Manutan
Tovar stale nedorazil. Az po telefonickych urgenciach zistili, ze objednavku ani nespracovali.
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za Vaši odezvu. Kontrolovala jsem, kdy Vaše objednávka došla k nám a došla 28.2. a ve stejný den 28.2. byla zpracována a informace Vám byla automaticky poslána do Vašeho mailu. Termín dodání zboží byl plánován za 14 dní. Bohužel se v dnešní době termín posunul o 14 dní déle a zboží Vám dorazí 29.3. Email s posunutím termínu dodání Vám byl také automaticky zaslán na váš mail. Omlouváme se za posunutí termínu dodání. Pokud budete chtít objednávku zrušit. Stačí nám napsat na [email protected]. Lenka Manutan
- Expresné doručenie, prehľadný web, dobrá komunikácia s obchodom
- Velkoobchod Manutan je výbornr zásobený
- Ponúka výrobky a tovary pre riešenie prakticky každého problému v obchode a výrobe
- kvalitný sortiment
- rýchle doručenie
Dlhé doručenie
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za Vaší odezvu. Bohužel máme velkou nemocnost a to samé platí u našich dodavatelů. Zboží expedujeme a snažíme se dodat co nejdříve. Máme také na našich stránkách upozornění. Lenka, Manutan
Rudla prišla poškodená , ale do 48 hod. prišla nová OK. Veľmi promtne vyriešený problém , ktorý zrejme dodávateľ ani nezapríčinil. JH
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za vaší odezvu. Máme velké množství produktů. Může se stát, že je někde pod obalem poškozené. Pokud se tak stane a máme další na skladě, ihned ho posíláme. Lenka, Manutan.
Dobrá komukácia , rýchle dodanie.
- Skvelá komunikácia
Kvalitné veci, rýchla dodávka
- Rýchle dodanie tovaru
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za Vaše hodnocení. Lenka, Manutan.
- Komunikácia
Komunikácia 0 bodov, tovar čo majú uvedený na e-shope že je skladom alebo skladom u dodávateľa nie sú schopný dodať do mesiaca a ani nekomunikujú. Našťastie som to neuhrádzal dopredu.
Reakcia obchodu Manutan
Dobrý den, děkujeme za Vaší odezvu. Vaši objednávku řešíme. Urgujeme výrobce o dodání zboží. Zboží vyprodal a má problém se surovinami pro výrobu dalšího zboží. Velice se omlouváme za komplikace. Lenka, Manutan.
je to dobrý obchod
príjemná komunikácia, rýchle dodanie
Děkujeme za hodnocení. Lenka, Manutan.
- Mierne zmätočný e-shop.
- Chýbala vyúčtovacia záloha k faktúre. Všetko sme v priamom kontakte vyriešili!
Kvalitný produkt za rozumnú cenu (flipchart Manutan), rýchle dodanie a komunikujúci, ochotný zákaznícky servis.
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za Vaší odezvu. Jsme rádi, že se vše hned vyřešilo. Lenka, Manutan.
Drahá, ale rýchla doprava
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za hodnocení. Náklady na dopravu zboží se neustále zvedaní, proto jsme byli nuceni dopravné zvýšit u zásilek pod 4 000 Kč bez DPH, ale pokud objednáte nad 4 000 bez DPH máte dopravné zdarma. Lenka, Manutan.
- expresné dodanie
- kvalita
rychle dodanie
Děkujeme za hodnocení. Lenka, Manutan.
Tovar doručený len čiastočne, jedna položka poškodená, tri najdôležitejšie položky nedodané vôbec. Časť tovaru doručená v úplne iný deň, ako bolo dojednané v objednávke, bez predchádzajúceho upozornenia formou sms, alebo hovorom, navyše o 19:30h. večer.
Reakcia obchodu Manutan
Děkujeme za Vaší odezvu. Telefonicky jsem s Vámi hovořila a problém jsme vyřešili. Omlouváme se za přepravce. Před Vánoci mají velké množství balíků a jezdí od rána do pozdních hodin a muže se stát, že nezavolají dopředu, že Vám dovezou zboží. Lenka, Manutan
Dobrá komunikácia, rýchle dodanie. Celková spokojnosť s tovarom.