• Povinnost aplikacie Gls

Tyzden cakam na objednavku a stale nic...

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Z dodacej doby 2-5 dni bolo 8 pracovnych dni. Na 5.den som volal na zakaznicku linku a pani ma presviedcala ze je tovar na externom sklade. Tato info nebola na stranke vyrobku ani v maily. Po mojom telefonate saveci zazracne pohli a tovar bol na 6.den odovzdany do prepravy z CR.

• Neprišli mi 2ks gélovej baterie ktoré som zaplatil. Takže hádam sa to vyriesi

• Chýbal slovenský manuál

Objednávku som stále nedostal

Reakcia obchodu mamido

reagujem na vašu recenziu.

Vaša objednávka obsahuje tovar z predobjednávky, kedy naskladnenie prebehne 14.2.2024, tieto informácie boli poskytnuté pry výrobku na našej webovej stránke.

Z tohto dôvodu Vám objednávka ešte nebola doručená.

Dodanie nebolo do 2-5dni ale dlhšie

Reakcia obchodu mamido

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za meškanie doručenia v predvianočnom období, kedy je zvýšená poptávka a dopravné spoločnosti sú viac zaťažené.

Za dva tyždne tovar nedoručený.
    Deti sa tešili pod stromček.
    Zasielku po Vianociach neprijmam.
    Sklamamie.
    Cez taketo eshopy treba už v lete objednavať

Reakcia obchodu mamido

Ďakujeme za Vašu spätnú väzbu a ospravedlňujeme sa za meškanie doručenia.

Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá, a preto pracujeme na zlepšení procesu doručovania. Ak môžete, prosím, kontaktujte nás na [email protected] s vaším objednávkovým číslom pre rýchlejšie riešenie situácie.

Ešte raz sa ospravedlňujeme a veríme, že nám dáte príležitosť napraviť túto situáciu.

S úctou,
    Szurmanová
    Mamido

14 dni cakam na tovar. Zena na telefone mega neprijemna neochotna

Ako mi môžte poslať takýto mail keď mi ešte nič neprišlo, kde je vôbec moja objednavka?

Je to blbost ticky tenke ako slamka no a potrebujete k tomu aspon 3sady aby sa s toho dalo postavit to co je na obrazkoch primeranej velkosti a ta cena uz lutujem ze som to objednal

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu ohledně nedávného nákupu.

Upřímně nás mrzí, že naše zboží nesplnilo Vaše očekávání a chtěli bychom se omluvit za způsobené nepříjemnosti.
    Rádi bychom Vám připomněli, že pokud z nějakého důvodu nejste s zakoupeným zbožím spokojen, máte možnost ho vrátit. S ochotou Vám zajistíme plynulý proces vrácení zboží.

Pokud máte jakékoli další otázky nebo pokud Vám můžeme nějakým způsobem pomoci, neváhejte nás kontaktovat.

S pozdravem,

tým Mamido.sk

Komunikácia 0 bodov.

Reakcia obchodu mamido

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Litujeme, že vaše zkušenost nebyla ideální. Vaše názory jsou pro nás důležité a budeme pracovat na zlepšení.

• Neprišla SPZ