Neseriózny prístup. Tovar mi nebol doručený v sľubovanom termíne. Objednávku som zrušil.

Reakcia obchodu MADMAT

Vážený zákazník,
    ďakujeme za Vaše hodnotenie. V piatok 22.11. ste si objednali tovar, kde sme pri jednej položke deklarovali doručenie do štyroch pracovných dní. V utorok ráno 26.11. ste objednávku stornovali. Nedali ste nám ani šancu doručiť tovar v deklarovanom termíne.

madmat.sk

Tovar zle zabalený....obité, obúchané......bude vrátený späť.

• Objednával som si prvý-krát, zatiaľ veľká spokojnosť

velmi som spokojny z rychlim vybavenim objednavky a dodanim tovaru aj nadalej budem nakupovat u vas.

Nejakym nedopatrenim mi zasielka nebola dorucena do boxu, ale na fakturacnu adresu... Mal som stastie ze na adrese niekto bol inak by bol problem. Inak vsetko prebehlo normalne a v principe som spokojny...

• Chýbal presnejší popis produktu.

Doposiaľ mi tovar nedoručili, strašne dlhá doba dodania a vôbec neviem či aj mi niečo doručia.

• Rýchle spracovanie a doručenie objednávky. Dobrá komunikácia.

Zatial mi prisiel len email ktory je automaticky generovany ze sa objednavka spracovava a potom dalsi email o ich aktualnej ponuke takze objednane produkty ktore by mali byt vsetky skladom neviem zhodnotit

Termin dodania absolútne nekomunikovany, kuriér mi volal 2-3 minúty pred dodaním na adresu , žiadna SMS, žiaden email, tovar prisiel v zaprášenej krabici, prelepené starou páskou a zafoliovane len aby sa nepovedalo, navod nebol pribalený ku krabici ale voľne lietal po korbe auta a prisiel cely dokrceny!!

• rýchlosť kol

• Rychlo a presne

• Rychle dodanie
    • Spokojnosť s kvalitou
    • Super ceny, zatiaľ najnižšie

• Rýchle a bezproblémové

Všetko bolo profesionálne zabezpečené. Srdečná vďaka!

• Rýchle, presné, výborný obchod. Objednavam len u nich a som veľmi spokojný.

• Super

Trošku dlhšie trvalo dodanie, ale všetko ostatné bolo v poriadku. Spokojnosť.

• rýchle dodanie
    • takmer všetko OK
    • krabica s tovarom prišla čiastočne roztrhnutá, ale našťastie nič nevypadlo, mohlo to byť zabalené ešte v nejakej fólii

OK

• 8 dní a ešte mi nič neprišlo - kotúč do okružnej píly