Neseriózny prístup. Tovar mi nebol doručený v sľubovanom termíne. Objednávku som zrušil.
Reakcia obchodu MADMAT
Vážený zákazník,
ďakujeme za Vaše hodnotenie. V piatok 22.11. ste si objednali tovar, kde sme pri jednej položke deklarovali doručenie do štyroch pracovných dní. V utorok ráno 26.11. ste objednávku stornovali. Nedali ste nám ani šancu doručiť tovar v deklarovanom termíne.
madmat.sk -
Tovar zle zabalený....obité, obúchané......bude vrátený späť.
- Objednával som si prvý-krát, zatiaľ veľká spokojnosť
velmi som spokojny z rychlim vybavenim objednavky a dodanim tovaru aj nadalej budem nakupovat u vas.
Nejakym nedopatrenim mi zasielka nebola dorucena do boxu, ale na fakturacnu adresu... Mal som stastie ze na adrese niekto bol inak by bol problem. Inak vsetko prebehlo normalne a v principe som spokojny...
- Chýbal presnejší popis produktu.
Doposiaľ mi tovar nedoručili, strašne dlhá doba dodania a vôbec neviem či aj mi niečo doručia.
- Rýchle spracovanie a doručenie objednávky. Dobrá komunikácia.
Zatial mi prisiel len email ktory je automaticky generovany ze sa objednavka spracovava a potom dalsi email o ich aktualnej ponuke takze objednane produkty ktore by mali byt vsetky skladom neviem zhodnotit
Termin dodania absolútne nekomunikovany, kuriér mi volal 2-3 minúty pred dodaním na adresu , žiadna SMS, žiaden email, tovar prisiel v zaprášenej krabici, prelepené starou páskou a zafoliovane len aby sa nepovedalo, navod nebol pribalený ku krabici ale voľne lietal po korbe auta a prisiel cely dokrceny!!
- rýchlosť kol
- Rychlo a presne
- Rychle dodanie
- Spokojnosť s kvalitou
- Super ceny, zatiaľ najnižšie
- Rýchle a bezproblémové
Všetko bolo profesionálne zabezpečené. Srdečná vďaka!
- Rýchle, presné, výborný obchod. Objednavam len u nich a som veľmi spokojný.
- Super
Trošku dlhšie trvalo dodanie, ale všetko ostatné bolo v poriadku. Spokojnosť.
- rýchle dodanie
- takmer všetko OK
- krabica s tovarom prišla čiastočne roztrhnutá, ale našťastie nič nevypadlo, mohlo to byť zabalené ešte v nejakej fólii
OK
- 8 dní a ešte mi nič neprišlo - kotúč do okružnej píly