- Včasné doručení do domu! S predajcom komunikácia po telefónu druhý deň po objednaní tovaru!
- Zatiaľ mi neposlali faktúru o zaplatení!
- Veľká výtka, že návod na montáž a údržbu není v slovenčine ani v češtine!
Obchod a komunikácia -celková spokojnosť.
celková spokojnosť
- rychle dodanie,komunikacia
- vyrobok zmontovany a pripraveny na pouzitie,predvedenie a odskusanie,prijemny a ustretovy vodič
- platba na dobierku je prilis draho spoplatnena
zakupeny minidumper lumag md400gx,spatne radenie 3 a 4 rychlosti,ale tymto neduhom trpia tieto masiny ako som sa docital na internete, rychlost max.4,9 km/hod stale dost pomale,vyberal by som nabuduce s rychlejsim pohonom,uprednostnil som vyrobok vyrobeny v EU ,motor Honda a japonsku prevodovku tak snad nieco vydrzi
Hneď reagovali na objednávku s tým, že tovar, ktorý som pôvodne chcel kúpiť, nemali na sklade, oznámili mi termín, dokedy mi ho môžu dodať a navrhli mi alternatívu, ktorá mi vyhovovala a hneď mi to po odsúhlasení dodali. Tak si predstavujem komunikáciu a riešenie situácie. Ďakujem.
- Dobrá komunikácia.
- Spokojnosť s tovarom
- Dobra kvalita
po elektronickej objednávke ma ešte tel. kontaktoval predajca , aby sme si upresnili vlastnosti výrobku a po vzájomnom odsúhlasení expedovali tovar
- Dobrý a ochotný prístup
- rýchle dodanie, dobrá komunikácia
dobrý obchod
- Všetko bez akych koľvek problémov a môžte komunikovať aj s riaditeľom .
Neuveriteľná rýchlosť - dodávka na Slovensko na tretí deň po objednaní
- rýchlosť,spolahlivosť
- spokojnosť
- ...
- Výhodou je flexibilita,poradenstvo vo výbere,servis(hneď zodvihli),vybračná doska mi prišla už aj s moto.olejom 10w40,ďakujem
- Rýchla dobierka,piatok objednal, v utorok naobed doma(z ČR)
- Zemný vrták dodávaný spolu aj s kapsičkou s malým náradím.
- Rychlost
nebol slovensky preklad vyrobku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! manual
- navod na pouzitie bol len v nemcine
Na objednaný tovar som sa velmi tešil,prišiel ale bez prekladu a s poškodeným klinovým remeňom.
- Rychle vybavenie,komunikacia,ochrana tovaru,ochotny vodic pomoct
Obchod mozem odporucit.Bola to moja prva objednavka a bol som velmi spokojny od objednavky az po dorucenie tovaru
- SOM SPOKOJNY S KOMUNIKACIOU AJ S DORUCENIM. VSETKO OK, SUPER.ODPORUCAM VSETKYM.