17.1.2023 som si objednala u vás 3druhy lalok, ale dodnes som tovar nedostala, s pozdravom Kováčová
veľmi dobrá ponuka s názorom tovaru, množstvo nádherných kvetov rôznych druhov, farieb, úžasné.
Po objednaní mi bola zaslaná informácia, o termíne kedy budú kvety distribuované, inú informáciu zatiaľ o dodaní kvetov nemám, ale veľmi sa teším na jar keď budú v záhade a začnú kvitnúť. -
- Na stránkach obchodu sa dobre orientuje.A výborne hodnotím množstvo tovaru a paralelne zobrazované aj ceny v eurách.
- Objednávam si z Lukon bulbs už viac rokov a som maximálne spokojný či už s kvalitou alebo cenou
- Tovar pekne zabalený a v poriadku doručený
- Velky vyber,rychle dorucenie
- Jednotlive polozky boli oznacene len kodom,treba pracne vyhladavat v katalogu o aku rastlinu ide
- SIROKY SORTIMENT,VYBORNE CENY
určite odporučam , maju asi najlepšie ceny
rychky a spolahlivy obchod, kvalitne produkty
- Rýchla dodávka tovaru
Z doručenej krabice sa sypala zem, čo ma dosť prekvapilo, pritom obal nebol porušený. Inak o. k.
Perfektne zabalené a v super stave
- Spolahlivy obchod
- som veľmi spokojná s kvetinkami. Stále robím miesto pre ďalšie :-)
- Všetko prišlo v najlepšom poriadku, som spokojna
Kvalitne a zdrave rastliny. Objednala som tri roky po sebe. Dakujem za darcek.
Krásne sadenice, dobrá komunikácia s obchodom a veľmi milo ma prekvapili, poslali mi k objednávke tri darčeky:), určite ešte od tejto firmy budem objednávať aj nabudúce.
- Veľký výber kvietkov.
Objednala som v tomto e-shope druhý krát . Kvety na túto dobu dosť malé,ale hlavne čo mi vadí je,že žiaden štítok teda rastlinný pas iba na igelitovom vrecku nalepený malý štítok s kódom rastliny,ako keď si dáte niečo do mrazáku.Už som tam raz volala a pani mi povedala,že keby dávali štítky bolo by to drahšie čo nie je pravda,lebo objednávam aj z Poľska Maďarska a drahšie kvety nie sú a poštovné je lacnejšie ako z Čiech.
- Cena .
- Žiadne
Som nad mieru spokojná,rastlinky dobre zabalené, pekné .
Bolo to O.K.