- Ešte stále čakám na tovar objednávku som dala 26.8.2024. Dnes je 18. 9 2024. A tovar nikde. Moju objednávku potvrdili že ju prijali.
Na stránke je možnosť vypýtať si radu ohľadom rastlín, tak som ju využila...neodpovedali.Napriek tomu som si spravila objednávku. Následne mi prišiel mail,že moja objednávka bude odoslaná 13.5..nebola. Je 21.5. a objednávka nikde.Asi ide cez Čínu. Na môj dotaz z 18.5. , kde je problém, neodpovedali. Nerada píšem negatívne hodnotenia, ale toto je cez čiaru.Totálna ignorácia zákazníka, objednávky vybavujú asi len tie, ktoré sa im hodia.
Ešte som tovar nedostal, nemôžem hodnotiť.
- Písal som im mejl a nevim, v akom stave mám objednávku, čakám už týždeň a nič sa nedeje, žialbohu.....
Zatial nemôžem nič hodnotit, nakolko mi tovar neprišiel.
- Tovar zabalený do mikroténových sáčkov, rastlinky biedne, maličké 3-4cm. Veľké sklamanie.
Moja objednávka k dnešnému dňu 16.3.2023 nebola doručená.
17.1.2023 som si objednala u vás 3druhy lalok, ale dodnes som tovar nedostala, s pozdravom Kováčová
Vaša ponuka má oslovila, ale problém je v tom, že Bohyška BIG MAMMA nebola doručená v predvedenej farbe, ale farbu nemá modru, ale zelenú. Na záhrade mám asi päť druhov host, Tešila som sa namodrú, ale bohužiaľ prišla zelená a nemám vedomosti o tom, aby sa farba hosty zmenila. Prosím o zaslanie modrej hosty, alebo vrátenie fin. ťčiastky. Za porozume nie ďakujem. Bobulová
Objednaný tovar som mala platiť bankovým prevodom, pokyny mi mali poslať po pripravení zásielky k odoslaniu. Dodnes mi neprišlo nič, ani platobné údaje ani balík s rastlinami.
- rozpadnuté obsahy kvetináča
Nie som spokojná. Tri kvetináče boli rozbité a neidintefikovala som ani rastlinky. Zrejme zapríčinené dopravou, alebo zlým balením.
- zatial nič nedošlo
- Po dvoch prieskumoch spokojnosti ešte stále nemám tovar!
Absolútne som nespokojná s balením rastliniek.
- Kvietky prisli vo velmi zubozenom stave. Suche, zvadnute. Neviem ci z nich nieco bude. Pokopcova
- Ceny sú prateľné.Dobrý výber.
- Tovar mi došiel poškodený,polámaný.Niektoré kvety boli opačne v krabici s tým pádom bola zemina vysypaná listy polámané.Tovar poriadne neoznačený len číslami názov nikde.
Rastlinky prišli veľmi slabé len čerstvo zasadené,som s tovarom nespokojná.