- získanie času - internetový obchod, kúpa z domu
- - objednala som z tohto obchodu preto, lebo som na internete podobnú predajňu nenašla
- - slovenský predajca
- - pekný prístup k zákazníkovi( teelfonic. kontakt)
- - prijateľné ceny
- - bolo by dobré určiť presný počet daných kociek,figúrok, podložiek a pod. v servise lega,vylepšiť ponuku možných farieb. Tie, ktoré už nie sú v predajni alebo na sklade vymazať v počítači, alebo informovať o momentálnej nedostupnosti - nezavádzať zákazníka
- -mať väčší výber sortimentu, ako je tomu v zahraničí (USA, Dánsko, Nemecko)
Rozhodne by som ho odporúčala rodine,známym z hore uvedených dôvodov.
- prehladne
- spolahlivost
- zatial neviem o ziadnych
naozaj odporucam vsetkym
- sortiment
- kontakt iba vo vecernych hodinach
- tovar mozem mat na splatky
- neviem
lebo ponukali tovar na splátky
- spoľahlivosť
- vysoké ceny, ale za kvalitný tovar
Odporúčam všetkým nakupujúcim váš obchod
- Dorucenie
- Nema
Maximalna spokojnost rychla konunikacia predajcu
- Bez akejkoľvek straty času som nakúpila, tovar, ktorý by som možno dlhšie hľadala (komponent do lega)
- Mohli by rýchlejšie doplniť vypredaný tovar aspoň pred Vianocami
Som spokojná a odporúčam obchod pre tých, ktorí majú doma malých, ale aj veľkých výmyselníkov.
- Neochotny poslat malu zasielku.
- spolahlivos,dobra a rychla komunikacia so zakaznikom
- Dobrá cena ,výborná komunikácia,rýchlosť dodania.
- Zatiaľ neviem o žiadnych.
Z mojej prvej skúsenosti s týmto shopom všedko prebehlo ako malo k mojej plnej spokojnosti.Môžem len odporučiť.
- Nákup z domu
- Doručenie domu bez cestovania
- nepoznám
Výhodný
- pružnosť,komunikácia
veľký výber v porovnaní s inými podobnými obchodmi, prehľadne rozdelený tovar do sekcií, komunikácia po telefóne, záujem obchodu o spokojnosť klienta
- Úsporu času, rýchlosť dodania,dobrá informovanosť o dodávke.
TOVAR, KTORý SOM KUPOVALA NEBOL K DOSTANIU v kamenných obchodoch. S priebehom nákupu som bola veľmi spokojná, predajcu doporučujem ostatným nakupujúcim.
- kompletny sortiment hraciek LEGO
- ziadne som nezaznamenala
odporucala by som tento obchod z dovodu, ze tam najdem hracky znacky LEGO v sirokom sortimente a za dobre ceny
- kvalitný tovar
- rýchla doprava
- dobrá cena tovaru
- výborná komunikácia s obchodom!!!
- žiadne si neuvedomujem
pohodlný nákup z domu, kde sa dajú objaviť legá, ktoré v bežnom obchode nedostať kúpiť. Taktiež cena tovaru je nižšia ako v iných internetových obchodoch. Som maximálne spokojná a určite to nebol môj posledný nákup. Tiež sa mi páčia motivačné súťaže na facebooku. Odporúčam aj priateľom.
- Zoženú aj nemožné
- Zákaznícka linka aj večer po 19:00
- Žiadne
- Rýchle dodávka do 2 dní
- Možnosť kúpiť tovar, ktorý nebol v ponuke
- Dobré ceny
Som maximálne spokojný. Zohnali mi aj lego, ktoré nemali aktuálne v ponuke, stačilo keď som zavolal a dohodol som sa. Dodanie prebehlo expresne rýchlo, v pohode, všetko pekne bezchybne zabalene. najlepšie ceny na trhu
skvelá práca
- Lego suciastky predavane na ks
Nemal som problem orientovat sa v lego dieloch a preto nemam ziadne vyhrady. Pracovnik ochotne upravil mnozstvo aj po odoslani objednavky. Celkovo som bol s vybavenim mojej objednavky spokojny.
- prehľadnosť, rýchlosť, dobrá komunikatívnosť o objednávke
pohodlný, rýchly, prehľadný nákup