• Výborné ceny
    • Rýchle dodanie

Som veľmi spokojný/á so službami obchodu Lovesexshop.sk, pretože boli mimoriadne diskrétni a produkt som dostal/a veľmi rýchlo. Produkt sa mi tiež veľmi páči.

Reakcia obchodu Love Sexshop

sme radi, že ste boli našimi službami spokojný a ďakujeme za hodnotenie. Dúfame, že ostanete našim verným a spokojným zákazníkom dlhodobo. Prajeme Vám príjemný nákup aj nabudúce!

• Rýchle dodanie
    • Diskrétne balenie
    • Ochotný zákaznícky servis

Reakcia obchodu Love Sexshop

Love Sexshop má na výber veľkú paletu produktov rôzneho zamerania a istotne si tam nájde každý všetko podľa svojich predstáv a požiadaviek. Ceny sú primerané a akcie lákavé. Objednaný tovar doručený rýchlo a diskrétne.
    Určite využijem ich služby aj v blízkej budúcnosti.

Reakcia obchodu Love Sexshop

sme radi, že ste boli našimi službami spokojný a ďakujeme za hodnoteni. Dúfame, že ostanete našim verným a spokojným zákazníkom dlhodobo. Prajeme Vám ďalší príjemný nákup!

Dobre sa da vybrat a skoro dorucene je

Reakcia obchodu Love Sexshop

sme radi, že ste sa rozhodli objednať tovar u nás. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami.

Penis po aplikácií je lepší tvrdý ,dlchší, pevnejší lepšia výdrž.

Reakcia obchodu Love Sexshop

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste našim spokojným zákazníkom.

neodoslali mi objednávku

Reakcia obchodu Love Sexshop

ak ste svoju objednávku nedostali, prosím, kontaktujte našu zákaznícku linku a pomôžeme Vám.

Doba dodania bola dlha

Reakcia obchodu Love Sexshop

je nám ľúto, že ste mali problém s dlhou dodacou lehotou. V budúcnosti, ak si prajete rýchlejšie dodanie, odporúčame Vám vybrať si dodanie prostredníctvom GLS na adresu alebo do balíkomatu.
    Ďakujeme!

Ok

Reakcia obchodu Love Sexshop

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste našim spokojným zákazníkom.

• žiadna
    • Nechá cudziu osobu objednať hocičo pomocou vašich údajov

Reakcia obchodu Love Sexshop

Sme radi, že ste sa s nami podelili o Váš názor. Je nám ľúto, že ste od nás dostali tovar, ktorý ste neobjednali. Bohužiaľ nie je možné, aby sme preverovali správnosť každej objednávky, ktorá sa zadáva na našej webovej stránke. Toľko vieme pre Vás urobiť, že Vaše údaje z nášho systému vymažeme. Ak o to máte záujem, prosím, kontaktujte našu zákaznícku linku pomocou mailu.

Je výhoda obchodu, nakupovanie z domova.

Reakcia obchodu Love Sexshop

ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste našim spokojným zákazníkom. Ak Vám môžeme pomôcť, kontaktujte našu zákaznícku linku.

Na tovar čakám už viac ako týždeň a ešte stále nedorazil, aj keď dodacia lehota je 1-3 dni. Obávam sa, že už ani nedorazí.

Reakcia obchodu Love Sexshop

Je nám to veľmi ľúto, dodávateľa sme kontaktovali a samozrejme Vás budeme kontaktovať a odškodníme Vás. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti!

Rýchle doručenie a skvela informovanosť.

• minimálna suma 15€

• Rychlost
    • Kusok s popisom 100% latex, prisiel ako 100% guma
    • Komunikacia

Vážený zákazník,
    všetky dôležité informácie nájdete v popise produktu.
    Ponúkli sme aj vrátenie tovaru.

Všetko ako má byť

• Tovar expedovaný bleskovo

K produktu nebol priloženy návod v jazyku slovenskom!

Reakcia obchodu Love Sexshop

Popis a návod na použitie v slovenskom jazyku nájdete na našej stránke, z ekologických dôvodov ho neposielame v papierovej forme, ďakujeme za pochopenie.

Perfektne - obratom dorucene

Dobry tovar rychle vybavenie a dorucenie vdaka