- Výborné ceny
Som veľmi spokojný/á so službami obchodu Lovesexshop.sk, pretože boli mimoriadne diskrétni a produkt som dostal/a veľmi rýchlo. Produkt sa mi tiež veľmi páči.
Reakcia obchodu Love Sexshop
sme radi, že ste boli našimi službami spokojný a ďakujeme za hodnotenie. Dúfame, že ostanete našim verným a spokojným zákazníkom dlhodobo. Prajeme Vám príjemný nákup aj nabudúce! -
- Diskrétne balenie
- Ochotný zákaznícky servis
Reakcia obchodu Love Sexshop
Love Sexshop má na výber veľkú paletu produktov rôzneho zamerania a istotne si tam nájde každý všetko podľa svojich predstáv a požiadaviek. Ceny sú primerané a akcie lákavé. Objednaný tovar doručený rýchlo a diskrétne.
Určite využijem ich služby aj v blízkej budúcnosti.Reakcia obchodu Love Sexshop
sme radi, že ste boli našimi službami spokojný a ďakujeme za hodnoteni. Dúfame, že ostanete našim verným a spokojným zákazníkom dlhodobo. Prajeme Vám ďalší príjemný nákup! -
Dobre sa da vybrat a skoro dorucene je
Reakcia obchodu Love Sexshop
sme radi, že ste sa rozhodli objednať tovar u nás. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami. -
Penis po aplikácií je lepší tvrdý ,dlchší, pevnejší lepšia výdrž.
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste našim spokojným zákazníkom. -
neodoslali mi objednávku
Reakcia obchodu Love Sexshop
ak ste svoju objednávku nedostali, prosím, kontaktujte našu zákaznícku linku a pomôžeme Vám. -
Doba dodania bola dlha
Reakcia obchodu Love Sexshop
je nám ľúto, že ste mali problém s dlhou dodacou lehotou. V budúcnosti, ak si prajete rýchlejšie dodanie, odporúčame Vám vybrať si dodanie prostredníctvom GLS na adresu alebo do balíkomatu.
Ďakujeme! -
Ok
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste našim spokojným zákazníkom. -
- žiadna
- Nechá cudziu osobu objednať hocičo pomocou vašich údajov
Reakcia obchodu Love Sexshop
Sme radi, že ste sa s nami podelili o Váš názor. Je nám ľúto, že ste od nás dostali tovar, ktorý ste neobjednali. Bohužiaľ nie je možné, aby sme preverovali správnosť každej objednávky, ktorá sa zadáva na našej webovej stránke. Toľko vieme pre Vás urobiť, že Vaše údaje z nášho systému vymažeme. Ak o to máte záujem, prosím, kontaktujte našu zákaznícku linku pomocou mailu.
Je výhoda obchodu, nakupovanie z domova.
Reakcia obchodu Love Sexshop
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste našim spokojným zákazníkom. Ak Vám môžeme pomôcť, kontaktujte našu zákaznícku linku. -
Na tovar čakám už viac ako týždeň a ešte stále nedorazil, aj keď dodacia lehota je 1-3 dni. Obávam sa, že už ani nedorazí.
Reakcia obchodu Love Sexshop
Je nám to veľmi ľúto, dodávateľa sme kontaktovali a samozrejme Vás budeme kontaktovať a odškodníme Vás. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti!
Rýchle doručenie a skvela informovanosť.
- minimálna suma 15€
- Rychlost
- Kusok s popisom 100% latex, prisiel ako 100% guma
- Komunikacia
Vážený zákazník,
všetky dôležité informácie nájdete v popise produktu.
Ponúkli sme aj vrátenie tovaru. -
Všetko ako má byť
- Tovar expedovaný bleskovo
K produktu nebol priloženy návod v jazyku slovenskom!
Reakcia obchodu Love Sexshop
Popis a návod na použitie v slovenskom jazyku nájdete na našej stránke, z ekologických dôvodov ho neposielame v papierovej forme, ďakujeme za pochopenie.
Perfektne - obratom dorucene
Dobry tovar rychle vybavenie a dorucenie vdaka