- Všetko prišlo v poriadku a v rýchlo.
- K batohu som nedostala žiadne papiere takže keby bola na ňom nejaká vada neviem ako by som to reklamovala. Pretože bez papierov mi nemusia uveriť že je to ten batoh od nich
Reakcia obchodu LORIA.sk
ďakujeme Vám za pozitívnu reakciu na spoľahlivosť a rýchlosť dodania tovaru k Vám, teda že zásielka príde ku klientovi kompletná a čo najrýchlejšie. Tento štandard sa snažíme dodržiavať už 10 rokov.
Počas tohoto obdobia sa snažíme svoje služby vylepšovať tak, aby boli prozákaznícky orientované. Jednou z nich je, že už nepožadujeme pri prípadnej reklamácii (podiel reklamácii máme dlhodobo pod 1%) predkladať originál dokladu o kúpe (faktúry), keďže všetky doklady máme v účtovníctve a vieme si ich dohľadať a overiť..
Preto svojim zákazníkom v deň odoslania zasielame e-mail, ktorý obsahuje aj link pre stiahnutie si faktúry v elektronickej podobe (pdf). Znenie e-mailu je nasledovné:
"Dobrý deň,
v záujme šetrenia životného prostredia Vám zasielame link na elektronickú faktúru vo formáte PDF (viď. nižšie) k Vašej objednávke uskutočnenej v našom e-shope.
Faktúru si stačí archivovať v elektronickej forme pre vlastnú potrebu (nemusíte si ju ani tlačiť).
V prípade odstúpenia od zmluvy alebo reklamácie už nepožadujeme zasielať aj faktúru ako doklad o nákupe u nás, pretože si faktúry našich klientov archivujeme nielen počas celej záručnej doby (v elektronickej forme), ale v papierovej podobe aj počas celej zákonnej lehoty určenej pre daňové účely. ;-)
Tím LORIA.sk"
Myslíme si, že týmto postupom sa prispôsobujeme trendom 21. storočia, zľahčujeme ním "život klientov" a v konečnom dôsledku šetrením nákladov (papier, toner, čas) môžeme nielen ponúkať prijateľnejšie koncové ceny, ale šetríme aj životné prostredie, čo je tiež dôležitý aspekt tohoto opatrenia.
Veríme, že táto služba je klientami prijatá pozitívne, keďže Vaša obava klienta je prvou v poradí a veríme, že po tomto e-maili aj Vaša obava bude minulosťou.
Tím LORIA.sk -
Veľká spokojnosť , vrelo odporúčam .
- Rýchle dodanie, pekne zabalený tovar, dobrá cena
- Rýchle dodanie tovaru
Rýchle dodanie tovaru
- Ochotný predávajúci, našiel si na mňa čas, vysvetlil, pomeral, osobne doručil
- Dobré ceny, skoré dodanie tovaru
- Komunikacia so zákazníkom
- Tovar som objednala vo štvrtok o 10.00 a na druhý deň ráno o 8mej mi ho kuriér doniesol.
- Veĺmi dobrý výber kvalitných školských tašiek za skvelé ceny.
- Rýchle dodanie, ponuka tovaru, komunikácia zamestnancov, ceny tovaru.
- žiadne
Overený obchod s dobrým výberom a cenami, rýchle dodacie lehoty, jednoducho všetko super!
- Super rychle jednanie, bola som maximalne spokojna.
- Dodanie na 2.den od objednavky vo vytazenom obdobi.
- Spokojnosť, rýchlosť
- Nebola možnosť uhradiť objednávku platobnou kartou.
Reakcia obchodu LORIA.sk
ďakujeme za pozitívnu spätnú väzbu, čo sa týka rýchlosti doručenia balíka a tiež, že náš obchod odporúčate aj napriek nemožnosti online platby platobnou kartou priamo v e-shope.
Túto službu (platobnú online bránu) neposkytujeme z dôvodu, že predstavuje zbytočne vysoké dodatočné náklady.
Napriek tomu svojim klientom poskytujeme možnosť platby platobnou kartou priamo kuriérovi Slovak Parcel Service (UPS), ktorý má pri sebe platobný terminál, a kde sme vyrokovali symbolický poplatok za túto službu, t.j. umožňuje nám to zachovať ceny produktov bez zmeny bez ohľadu na vybraný spôsob platby.
Túto doplnkovú službu poskytujeme už od 1. 5. 2016 a doporučujeme ju tým klientom, ktorí nechcú platiť kuriérovi v hotovosti a súčasne nie sú ochotní platiť e-shopu vopred bankovým prevodom ešte pred prevzatím zásielky. Túto voľbu preto doporučujeme klientom uprednostňujúcim bezhotovostný platobný styk.
Tím LORIA.sk -
- Rychle vybavenie objednavky
- Dobra komunikacia s obchodom
- Rýchle dodanie, príjemné jednanie
- Rychlo vybavena objednavka
Rychle dodanie, dobra informovanost o objednavke, super prehlad o produktoch a ustretovost k zakaznikom.... spokojnost na jednotku.
- rýchle odosielanie
- Rýchle dodania...
- Rýchle vybavenie mojej objednavky
- Dobra stranka,rychle dodanie,super kvalita tovaru