Reklama

Prihlásiť sa a pridať recenziu

• Ochotny personal
    • Eshop je plny chyb
    • Ceny

• kontrola dostupnosti tovaru cez internet, jeho pripravenosť na predajni

• Jedinečný sortiment, aký nikde inde nenájdem.
    • Máte iba jednu pobočku v Košiciach.

• Objednaný tovar mi nedoručili, lebo predali v kamennom obchode :(

• Mate v tom bordel... objednal som si tovar za kt som riadne zaplatil a objednavku ste mi zrusili....

• Rychle dodanie
    • Neoznali odoslanie tovaru. Tovar prisiel necakane

• žiadne
    • 13.10.2016 vytvorená objednávka zaplatená cez paypal účet, spätný email - "objednávka sa vybavuje", doposiaľ 3.11.2016 mi neprišlo nič na adresu, dokonca ani sám "obchod" mi nič nenapísal čo sa deje.
    • neodporúčam.

určite nekupovať nič. možno osobne

• Stránka pôsobí seriózne, no po mojej skúsenosti s objednávkou tu už nakupovať určite nebudem. Na obchod sa nedá spoľahnúť.
    • Tovar som si objednala po poradení sa cez ich online chat. Informovala som sa ohľadne veľkostí.
    • Keď som tovar objednala a zaplatila, prišlo mi potvrdenie objednávky. Na druhý deň mi objednávku zrušili, kvôli tomu, že sa vraj oba tovary vypredali v kamennej predajni.
    • Keď som to skontrolovala na stránke, tovar stále ponúkali, no už vo vyššej cene.
    • Na moje upozornenie si jeden z tovarov upravili na stránke, no druhý sa ponúka dodnes a vo vyššej cene.
    • Peniaze kt. som za tovar vopred zaplatila, som samozrejme dostala naspäť, no nemám viac dôveru k tomuto obchodu a hlavne nemám istotu, že to čo vidím na stránke je aj reálne
    • - ceny na stránke sa môžu akokoľvek meniť
    • - tovar ktorý si objednávate vôbec nemusíte obdržať, pretože sa môže náhle vypredať v ich kamennej predajni.

• dobra cena
    • ziadne

odporucam

• odskusat tovar v predajni a nasledne objednat
    • nespozoroval sam

skveli predavajuci,mili, odborne na vyske.

• Skvele ceny

Oplatí sa si stránku prezrieť
    Kvalitne veci ktore nezoženiete len tak hocikde a uz vôbec nie za tie ceny

• 10 %

• Zrušili mi objednávku s tým, že tovar nemajú na sklade a pri tom na stránke ho stále ponúkali len už s vyššou cenou. Neponúkli mi ani možnosť, že by som si vybrala iný produkt, rovno mi zrušili objednávku a poslali peniaze, dovidenia.

Nakupovala som v obchode, lebo mali peňaženku, ktorú som chcela v zľave. Nakoniec mi objednávku zrušili s tým, že tovar nemajú na sklade a pri tom na stránke ho stále ponúkali len už s vyššou cenou. A doteraz, po 2 týždňoch ho tam stále majú. Neprofesionálny prístup.

• žiadne
    • Tovar ktorý je v ponuke na stránke nie je reálne k dispozícii.

tento obchod ponúka tovar ktorý reálne nie je k dispozícii. Stalo sa mi už druhý krát že som objednal tovar a volali mi že ho nemajú.