- Obchod ponúka tovar ktorý nemá na sklade.Ked som ho uhradil,prišla mi správa z obchodu že aby som si vybral druhý tovar.Ked som stornovať objednávku peniaze mi nevrátili že do dvoch týždňov a to napriek tomu že ja som zaň zaplatili okamžite po uzatvorení objednávky.Budem to riešiť cez obchodnú inšpekciu.Tento obchod neodporúčam .u
- Bez akýchkoľvek starostí.objednas, dovezú.
Dotazník spokojnosti bohužiaľ prišiel skôr ako tovar samotný. Na doručenie zatiaľ stále čakám.
- pekny web
- zla komunikacia
- dlha doba cakania na tovar
Ludia davajte si pozor na tento obchod. Maju zle praktiky pri reklamaciach. Urcite u nich neobjednavajte. Okrem toho cakate na tovar aj dva tri mesiace, klamu, ze maju naskladnene. Pride tovar rozbity a pridete o peniaze.
- Rýchle jednanie, spokojnosť.
Dostal som pokazený tovar. Keď som ho vrátil tak druhý ešte neposlali ani peniaze nevrátili. Už je to mesiac.
- Zavádzajúce akcie
- Nedodanie objednaného tovaru
- Slabá komunikácia
Neodporúčam.
Vybrali sme si walk-in zástenu. V akcii, výborná cena. Po pár dňoch čakania mi došiel e-mail s tým, že livero zrušilo spoluprácu so spoločnosťou Mexen a teda mi nevedia dodať tovar. Ďakujem pekne. Žiadna náhrada tovaru za rovnakú cenu, nič. Nulová komunikácia. Nikdy viac z tohto pofiderneho obchodu. Nenaleťte im na "zľavu", keďže to nedostanete. -
- Tovar objednaný na stránke figurovane že skladom . Skutočnosť dodanie 3 týždne. Ešte že som to už aj zaplatil. Prerábka bytu stojí kvôli tomuto že som uveril že majú skladom .
- Aktívne prejednanie mojej poziadavky
- Rýchla expedícia tovaru
rýchle doručenie, dobrý tovar za dobrú cenu
Doručenie tovaru skvelé, kvalitu dodaného
výrobku uvidíme až po osadení. Opýtajte sa v lete. -
- dobrý výber tovaru
- dlhšia dodacia doba
- Tovar doručený úplná spokojnosť.
- neviem kde je tovar
Objednal som si tovar, ktorý bol ihneď k odoslaniu. Netuším, kde sa nachádza :(
Slabá komunikácia, chýbajú informácie o tovare, prečo ešte nieje doručený
- Tovar nedorazil.
- Komunikacia po telefone , bola velmi dobra , pani pomohla , doporucila aj na mail poslala .
- po objednaní a zaplatení tovaru mi došiel mail, ktorý potvrzoval prijatie objednavky a že od tej chvile je uz na spolocnosti vybavenie objednavky.po 6dnoch som im napísal mail, aby som sa informoval ohľadne mojej objednavky. P zaslani mailu mi na druhy alebo treti deň sa mi ozvala dorucovacia spolocnost, ze cakajú na odovzdanie balíku. Potom po troch dňoch mi bol balik doruceny. A v deň prevzatia mi spolocnost odpisala, za objednavka je vybavena. Takze spolocnost vôbec nekomunikuje so zakaznikmi. Telefon po 16ej uz maju vypnuty. Takze sa ani dovolat neda. Pravda cez pracovnu dobu som neskusal telefonovat.
Objednaný tovar "TEMPO Pojazdný PC stôl / herný stôl s kolieskami, čierna, TARAK" bol doručený. Počas skladania som zistil, že jedno koliesko má iný zavit, ktory neviem zaskrutkovať do stoliku. Musim niekoho zohnať aby mi z väcsieho zavitu urobil mensi , ktory mi bude pasovat. Návod je nepresný. Podla obrazku ako je vyobrazeny by som nikdy neposkladal stolik. Musel som to poskladat podla logickosti.
Nuž, zajtra to bude 10ty deň od objednania položiek, uvádzaných na internetovej stránke s dostupnosťou "na sklade", v hodnote viac ako 500€. A odvtedy nič! Žiadna informácia o stave objednávky, predpokladanom doručení....proste nič. Žiadna komunikácia z ich strany. Takýto obchod nemôžem odporučiť.
Neobdržala dom žiadne info o tom, jedy vôbec môžem očakávať doručenie tovaru ….