Prihlásiť sa a pridať recenziu

• prehladné stránky
    • priaznivé ceny
    • rýchlosť doručenia
    • zákaznícka podpora
    • veľký sortiment

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Takato recenzia velmi potesi, kedze je zrejme vysledkom vasej spokojnosti, ktora vam dovoli neriesit nedokonalosti na nasej stranke. :) Dakujeme

• Rýchlosť, spoľahlivosť, ochota a vynikajúca komunikácia.

Úžasná ochota zo strany predávajúceho, vynikajúca komunikácia, porozumenie a snaha pomôcť.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Dobre sa to cita.. Dakujeme :)

Promtne riešenie objednávky

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Je to jedna z nasich priorit a vzdy ked je treba a da sa, tak urobime maximum pre to aby ste Manuka med mali doma co najskor.

• ochotny
    • rychlo odpovedajuci
    • rychla a bezproblemova donaska

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Nooo.. snaznime sa.. a velmi nas tesi, ked sa nasa snaha pretavi do vyjadrenia v podobe recenzie. dakujeme

• prehľadnosť, jednoduchosť, kopec užitočných info aj pre začiatočníkov

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Oj, dakujeme. Sme radi, ze ste nasli vsetko co ste potrebovali.

• Zial daný prípravok Manuka Med MGO™ 550+synovi na bolesť hrdla nepomohol. Zakúpili sme dva balenia, užíva podľa doporučenia,ale efekt žiadny. Bolesť hrdla neustúpila , pričom ma potvrdenú bakteriu zlatého stafylokoka na ktorú ste daný prípravok doporučovali

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Jasné, že toto bolo nedorozumenie. Pre vás z toho vyplýva, že je dobré zavolať ak riešite dlhodobý problém. Ak s ním máme skúsenosť v podobe výsledku od zákazníka, či už pozitívnu, alebo nie, vedzte, že pred vami nič nebudeme skrývať. Aj so Silviou sme prišli na to, čo ešte skúsiť. Využívajte naše služby naplno a zavolajte, keď si nie ste istý ako med čo najefektívnejšie využiť. A nezabudnite! Manuka med je potravina a nie liek, preto vám nemôže nikto zaručiť, že vám pomôže.

• Rychle doručenie , super komunikácia

Ďakujeme :)

• Korektná, pohotová komunikácia. Zatiaľ taký milý osobný prístup som nezažil ani v jednom internetovom obchode.
    • nie je

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

A vasa recenzia je nasou odmenou. Chceme byt nenapodobitelni.. A asi aj sme. :D Aj vdaka vam.

Vzdy profesionalne a na Vianoce prekvapivo kreativne. Vdaka tomu som urobil opakovane nakupy pre celu rodinu.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Nuz, vo vasom pripade sme si toho zobrali viac asi my, lebo bez vas by tento napad zrejme nikdy neprisiel. :) Dakujeme

Perfektná, rýchla a operatívna komunikácia

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Asi je to tak a sme radi, ze vas cim dalej tym viac, ktori to viete ocenit napriklad recenziou.. dakujeme

• superrýchle dodanie, bezproblemový, vždy ústretový prístup ku zákazníkovi

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Snažíme sa.. :) Ďakujeme za recenziu..

• Sú promptný a rýchly.
    • Žiadne nevýhody.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Radosť čítať. Ďakujeme :)

• Objednas, zaplatis, v ten isty den mi bol doruceny tovar v Bratislave.

Celu zimu si mlskam denne po lyzicke z Manuky 550+ alebo 400+ alebo z obidvoch :-) Tretiu zimu po sebe mozem neustale sportovat bez choroby a skvele chutia.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Mozno by sme si za tu prehladnost zasluzili aj menej hviezdiciek :), no v kazdom pripade je to vec na ktorej sa snazime stale malymi krokmi pracovat a vynahradzovat to inymi extra sluzbami, ktore verime, ze nebudeme musiet nikdy obmedzovat. Dakujeme za krasnu uprimnost v podobe - pol*, ktora splnila ucel a vobec neublizila. Ste super. Dakujeme

Ponuka tovaru, ktorý inde nekúpim, rýchle dodanie. Občasné zľavy.
    On nevýhodách neviem..

Krasne sa to cita.. Vasa spokojnost = nasa uprimna radost. :) Dakujeme

Okamžité vybavenie objednávky. Tovar kvalitný.
    Manuka med a manuka cukríky som predtým nakupovala v kamennej predajni v Dubnici nad Váhom, kde som bola tiež veľmi spokojná
    aj s podrobným výkladom použitia.
    Ďakujem.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Velmi sa tesime takymto recenziam, lebo je pre nas prioritou aby o nasom mede vedeli aj na predajniach. Nie vzdy to mozne je, ale aj vdaka vasej recenzii vidime, ze je to stale lepsie a lepsie. Uprimne dakujeme.

Vyhoda rychleho dodania tovaru na 3. den od objednania.k

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Dorucenie na 3. den je podpriemer, ale keby odpocitame ten jeden den vzhladom na to, ze objednavka prisla v noci tak sme pri doruceni na 2 den. :) Dakujeme za vasu recenciu a prajeme aby ste manuka med nevyhnutne nepotrebovali

• Odporucam vsetkymi desiatimi - kvalitny tovar, prijemna komunikacia, rychle dodanie. Nakupim opat znova.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Dakujeme. Velmi nas tesi, ze sme to aj tentokrat zvladli na "odporucam vsetkymi desiatimi" :-) Krasny den, Veronika

• rýchle dodanie, perfektná komunikácia a vždy ústretový prístup k zákaznikovi, super produkty na liečbu "prírodou", ktoré vždy zaberú.
    • žiadne

- tento obchod a v ňom ponúkané produkty odporúčam vyskúšať. Určite to neoľutujete, pretože sú úžasné na zápal hrdla, priedušiek, afty, paradentózu, bolesť žalúdka, popáleniny aj imunitu.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Ďakujeme za skvelé hodnotenie. Sme radi, že príroda je "číslo jedna" aj u vás pri viacerých zdravotných ťažkostiach. Želáme nech ich je čo najmenej aj vďaka manuka medu:) Pekný deň, Veronika

• -najkvalitnejsi vyrobok svojho druhu na trhu, zatial som nic ucinejsie nanasiel
    • - rychlost dodania aj v pripade dobierky je neuveritelna
    • - profesionalita a doslova "medovy" pristup ku zakaznikovi
    • ziadne

Manuka med som si na zaciatku kupil zo zvedavosti- vela som cital o jeho kvalitach. Teraz mozem hodnotit z vlastnej skusenosti. V nasej domacnosti nikdy nechyba manuka med, cukriky, manzelka pouziva kozmetiku a mame odskusany uz aj Cyclopower. Niekde som cital, ze slovensky medovicovy med ma podobne ucinky ako Manuka med. Na nasom stole nechyba nikdy ani slovensky med, konzumujeme ho kazdy den,ale ked citim, ze na mna "lezie" choroba,s ucinok Manuka medu sa to neda porovnat. Ten je okamzity. Ak nedate chorobe sancu rozvinut sa, tak ulava pride uz po 1 lyzicke medu pred spanim . Cukriky su uzasne pri zapale hrdla ci aftoch. Ja mam najradsej tie "manuka med s propolisom", pretoze fantasticky tlmia bolest, ale manzelke viac chutia tie citronove. Odporucam tieto produkty vyskusat, urcite nebudete sklamani.

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Ďakujeme za zdielanie vašich skúseností a pozdravujeme aj pani manželku. Medovicový med ani u nás nechýba, no ako píšete, tiež to cítime rovnako, že ak už ide do tuhého, Manuka má svojimi účinkami vždy navrch. Želáme krasne dni, manuka tím.

• unikatne produkty
    • kurierske sluzby

kupujte manuku !!!

Reakcia obchodu Lieky ma nebavia

Dobrý deň, Katka, ďakujeme za recenziu. Kuriérsku službu sme vyberali na základe skúseností. Je nám lúto, že sme v tomto smere nesplnili vaše očakávania a pevne veríme, že to bola výnimka, ktorá sa nebude v budúcnosti opakovať. :)