- Pri mojej pracovnej vyťaženosti si nemôžem dovoliť byť chorá alebo vypadnúť na týžden z pracovného kolobehu. Výhodou Manuka produktov je, že si nekupujem iba aktuálne zdravie, ale aj dlhodobú imunitu. Je to oveľa lacnejšie, ako znížený príjem počas PN, náklady na lieky, ujma na biznise počas mojej neprítomnosti zapríčinenej chorobou. Keď sa k tomu pridá zrušenie dovolenky či prepadnuté lístky do divadla, Manuka z tejto rovnice vychádza ako jednoznačný víťaz. S Manukou nehrozí, že niekedy sklamem rodinu alebo priateľov vynechaním oslavy alebo stretka z dôvodu choroby.
Manuka nemá nevýhody.
- Velmi rychle dodanie aj napriek dodatocnej zmeny adresy dodania, ci zmeny objednavky. Skratka super!
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
Ďakujeme za recenziu. Snažíme sa robiť všetko čo je v našich silách. :)
- Skvelá komunikácia, ochota, rýchlosť
ďakujeme za pochvalu :)
- Rýchle vybavenie
Do zásielky vkladajú pozornosť a ako výstelku používajú balíčky papierových vreckoviek zewa. V minulosti sa stalo, že mi nebola objednávka doručená v stanovenom dni, nakoľko došlo k jej poškodeniu počas prepravy. Bola som o tejto záležitosti informovaná zo strany obchodu a ako ospravedlnenie som dostala darček (i keď chyba nebola na strane obchodu). Maximálna spokojnosť.
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
Základným pravidlom je spokojnosť zákazníka a aj napriek tomu, že nevieme ručiť za doručovacie služby sú našou nevyhnutnou súčasťou a preto ich nedostatky v prípade kritickejších chýb riešime darčekmi. :)
- Rýchle vybavenie objednávky
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
Lebo čím rýchlejšie vám naše produkty doručíme, tým väčšia je pravdepodobnosť, že vám naše produkty pomôžu a aj by vám mali vydržať dlhšie.
Superexpresne dodanie
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
ďakujeme, že ste svojou recenziou potvrdili naše predsavzatie doručovať produkty tak rýchlo ako to ide.
- ok ceny
- prijemna komunikacia
- rychle dodanie
obdchod odporucam
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
ďakujeme za odporúčanie :)
- Super
Výstižné, ďakujeme.
- profesionálny prīstup
- žiadne
- Rychle dorucenie
- Potrebovala som surne manuka sirup a pan mi vysiel maximalne v ustrety za co este raz dakujem a doruceny som ho mala este ten den .
- Tovar doruceny expresne na dalsi den, vyborny medik a vsetkym dojciacim mamickam odporucam aj prsne vlozky s manuka medom. Obrovska ulava :-)
- Super, slušné jednanie, vrelo odporúčam.
- velmi rychle vybavenie objednavky
- pozitivna skusenost s kurierom
- Najlepší prístup k zákazníkovi s akým som sa kedy stretla
- Bleskové vybavenie objednávky
- Kvalitné výrobky
- Neviem o žiadnych
- profesionalita
- perfektný prístup
- nemá žiadne nevýhody
- Rychle dorucenie objednavky, príjemný a ochotny personal.
- Všetko super
Dakujeme.
Skvelý prístup, promptné vybavenie a dodanie. Ďakujem.
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
Dakujeme za vyjadrenie spokojnosti.
- Som nad mieru spokojná s postupom kúpa /predaj.
Predajca mi zavolal aj na cudzinecke číslo. Nakoniec všetko vyriešili K mojej nadpriemernej spokojnosti. Odporúčam
Reakcia obchodu Lieky ma nebavia
Vdaka vam sme sa dozvedeli, ze kurierske sluzby neakceptuju zahranicne cisla za co vam dakujeme. Nabuduce to uz bude dorucene rychlejsie. :)