- Majiteľ veľmi milý,ochotný, vie poradiť.Proste super.
- Pomer ceny a kvality
- Informovanie zákaznika a pomoc po telefóne vybrať vhodný tovar
- Nič
- Jednotka na našom trhu.
- Obchod mi poslal darček(struny na gitaru), prekvapenie, ktoré poteší.
- Odborne poradenstvo.
- ochotný personál
- komunikácia
- odbornosť, komunikácia
- Klavir mi dodali a "zmontovali" v cene
- Tovar vysokej kvality
- žiadne chybičky
spokojný nákup,široký výber,rýchla doba dodania
- dobrz tovar
- neviem
v pohode
- Spokojnosť.
Odporúčam.
- Veľmi dobrá komunikácia obchodu
- nemá žiadne
objednal som si jedno konkrétne kombo, ktoré žial ale predávajúci nemal na sklade neváhal ma preto telefonicky kontaktovať a navrhol mi alternatívu s ktorou som mimoriadne spokojný
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Sme radi, že sa kombo páči a že sme splnili vaše predstavy :)
- Široký sortiment za dobré ceny
Široký sortiment za dobré ceny, prehľadnosť stránok
Ďakujem za dôveru :)
- Dodanie bolo celkom rychle
- Cena bola nizsie ako inde... ale malo to svoj hacik (vid slabiny)
- Fender Paket v skutocnosti nebol paket (na obrazku aj podla popisu mal byt) ale gitara + vyskladane prislusenstvo inych znaciek (lacnejsie struny, trsatka, CD s vyukou hry v anglictine nebolo vobec, miesto toho ina "kniha" ), t.j. radsej si preverit aky "paket" vam naozaj poslu...
- Kurier ma musel hladat lebo obchod neposunul telefonne cislo
Pre mna nakup splnil ucel, napriek tomu sa neubranim dojmu, ze obchod nekonal uplne seriozne ked sadu vyskladal z komponentov inych znaciek - tie struny ma mrzia.
REAKCIA NA KOMENTÁR OBCHODU: 30.12.2016: Obchod ma v suvislosti s problemom resp. "upravou" objednavky urcite nekontaktoval.Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Pri objednávke zákazníka, prvé, čo sme urobili, sme ho kontaktovali a informovali, že máme aktuálne už len Fender CD60 gitaru bez doplnkov a že sú tri možnosti: 1/ zrušiť objednávky, 2/ dať samostatnú gitaru za výhodnejšiu cenu 3/ dodať iné doplnky. Odpoveď bola, že si zákazník vybral možnosť 3/. A namiesto knižky v angličtine, sme (tiež po konzultácii) dodali literatutu v slovenčine a aj bezplatný lin na výuku na gitare v slovenčine. Preto sme trochu prekvapený touto reakciou. Inak originál struny Fender tu dávajú 013-tky čo je veľmi, veľmi silné, na tomto type gitary podľa mňa až nepoužiteľné.
- Prehĺadná int.stránka.
- NEMÁ
Veĺmi ustretový a ochotný personál.Veľmi dobrá komunikácia ochota poradiť.Veľmi dobrá starostlivosť o zakazníka.1***
- skvely pristup a komunikacia so zakaznikom
- da sa dohodnut na cene
- vedia dobre poradit
- nizka cena produktov v porovnani s konkurenciou
- je vidiet, ze praca ich bavi
Objednaval som si gitaru. Kedze uz nebola skladom, dohodli sme sa na cene s doplnkami a gitara sa objednala. Prisla troska neskor a ako ospravedlnenie som dostal darcek navyse. Je to mile, lebo o meskani som vedel dopredu a vobec mi nevadilo. Pan Marian mi gitaru nastavil zadarmo. Prisla na druhy den po odoslani, ako sme sa dohodli. Chvalim skvely pristup a celkovu komunikaciu so zakaznikom. Urcite odporucam :)
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Ďakujeme, teší nás vaša spokojnosť :)
- promtná informácia o objednanom tovare
výborný a príjemný prístup
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Ďakujeme za dôveru a radi aj nabudúce :)
ústretovosť, ochota, rýchle dodanie
tovar mi zatial nebol doruceny!!!!
Reakcia obchodu Lidlmusic.sk
Mrzí nás to opozdenie, ale ako sme spolu hovorili telefonicky, najskôr sa čakalo na tovar z EU skladu (o čom sme spolu hovorili) a potom, ako ste spomínala vy, bol problém asi dva alebo tri dni s doručením DHL, takže nás to o to viac mrzí, že meškanie nebolo v našich rukách. Sama môžete potvrdiť, že sme sa aj u vás informovali, či už tovar máte alebo nie. Ale aj takéto situácie život prináša, bohužiaľ :(
- Prehladnosť, ochota poradiť, dobrá komunikácia
obchod odporúčam, ochota a dobrá komunikácia