Rýchlosť. Veľký výber. Všetko na jednotku.

Rýchle dodá od, kvalitná hračka / tablet

Velmí rychle dorucenie, s vyrobkom som nadmieru spokojna. Objednavala som uz druhy vyrobok… odporucam

Spokojnosť.
    Výrobok zabalený v krabici,nepoškodený.

• Nikde inde som tovar nenašiel
    • Dlhá doba dodania (12 dní)
    • Čo sľúbili, nesplnili
    • Nepresné údaje na stránke
    • Oni majú inventúru, tak neodosielajú

Skutočne som ostal "rozčarovaný"...
    1. Sľubované 100% tovaru skladom - omyl!
    2. Sľubované dodanie do 1-2 dni - omyl!

3. Objednal som 6.3. s dostatočným predstihom do narodenín synovca (15.3.)

4. 12.3. mi odpísali na moju žiadosť o zistenie stavu objednávky, že dodanie tovaru bolo 7 dní a nie 1-2 dni... V čase objednávky tam boli 1-2 dni dodanie a (znova) 100% produktov skladom... Navyše, vraj majú práve inventúru a tovar neodošlú skôr ako koncom týždňa (14.3.) a vraj ak chcem, mám stornovať objednávku. A ako ospravedlnenie som dostal zľavový kupón 15%... Áno aktuálne majú všetci na stránke zľavu 15%!

5. Nechcel som objednávku stornovať, keďže bola stále šanca dostať balík pred 15.3. alebo hneď po víkende... a tak som sa spýtal, či je možné zmeniť packeta box, aby balík prišiel rovno do boxu blízko domu mojej sestry. A tak by ho vyzdvihla ona po víkende a odovzdala darček, aj keď neskôr ale predsa... Odpoveď bola, že nie je problém! A ešte pridajú aj kartu so želaním "Pre *meno*".

6. Balík prišiel dnes 18.3. ale do pôvodného packeta boxu a bez priania!!! Prianie bolo spomenuté len v sumári potvrdzujúceho mailu o odoslaní balíka 17.3. (konečne!) Ale aj tak neskôr ako sľúbili - do konca predošlého týždňa. Ešte aj v maily bola napísaná nová adresa doručenia ale link na sledovanie zasielky už obsahoval pôvodnú adresu...

7. Objednal som si novú zasielku v packete na vlastné náklady a obratom vložil balík späť do boxu a odoslal sestre. Takže zbytočné ďalšie predĺženie dodania darčeka 7 ročnému dieťaťu, ktoré sa naň tešilo.

8. Balík bol zle zabalený a prišiel otvorený (málo lepidla). Ešte, že kuriér v packete netúžil po budíku s postavičkou. :)

Reakcia obchodu Lexibook.sk

ďakujeme za spätnú väzbu a ešte raz nás veľmi mrzí, že Vaša skúsenosť s objednávkou nenaplnila očakávania.

Dovoľujeme si len doplniť, že pri produkte bola uvedená predĺžená dodacia lehota viac ako 7 dní – rozumieme však, že táto informácia mohla byť prehliadnutá, najmä ak ste očakávali štandardné doručenie do 2 dní.

Urobili sme maximum pre to, aby sme Vašej objednávke vyhoveli, vrátane snahy o zmenu výdajného miesta a uvedenia venovania na štítku zásielky. Bohužiaľ, vloženie kartičky s prianím priamo do balíka z logistických dôvodov možné nie je – túto možnosť aktuálne neposkytujeme.

Veríme, že napriek tejto skúsenosti nám v budúcnosti dáte opäť šancu a Vaša ďalšia objednávka už prebehne k Vašej spokojnosti.

Lexibook

• Neuvádzajú telefónne číslo pre rýchlejšiu komunikaciu

Dávam pozitívne hodnotenie na základe predošlých objednávok, aktuálna ešte nedorazila, už týždeň čakám, je to nepríjemné lebo to bude ako darček a neviem ci dorazí na čas....

Reakcia obchodu Lexibook.sk

ďakujeme Vám za recenziu a za dôveru, ktorú nám opakovane prejavujete.

Pri danom produkte bola uvedená predĺžená dodacia lehota 7 dní – chápeme však, že si to bolo možné nevšimnúť. O tejto skutočnosti sme Vás zároveň informovali aj e-mailom, a to kvôli nečakanému predĺženiu inventúry, ktoré ovplyvnilo rýchlosť expedície.

Vašu priazeň si veľmi vážime a radi dopĺňame, že v súčasnosti už opäť odosielame zásielky v ten istý deň.

Pre rýchlejšiu komunikáciu Vás prosíme o využitie WhatsAppu, kde nás môžete nielen kontaktovať písomne, ale aj zavolať.

Ďakujeme, že ste s nami – prajeme krásny deň!
    Lexibook

V tovare chyba navod v slovencine inak spokojnost

Reakcia obchodu Lexibook.sk

ďakujeme za vašu recenziu. Sme radi, že ste nás kontaktovali e-mailom a mohli sme vám dodatočne poslať návod elektronicky. Neustále sa snažíme zlepšovať naše služby a vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná.

Ak by ste v budúcnosti potrebovali akúkoľvek ďalšiu pomoc, neváhajte sa na nás obrátiť.

• Hodinky nedunguju

Reakcia obchodu Lexibook.sk

mrzí nás, že ste sa na nás neobrátili. Pri veľkom objeme výroby sa, žiaľ, môže výnimočne vyskytnúť chybný kus, no vždy sme tu pre vás, aby sme reklamáciu vyriešili čo najrýchlejšie a k vašej spokojnosti.

Ak by sme vám mohli s čímkoľvek pomôcť, neváhajte nás kontaktovať.

• Rychle dorucenie

Rýchle dodanie, ceny ok

• Rychle vybavenie objednávky

• Spolahlivost, rychle vybavenie

• Všetko v poriadku

rýchle dodanie

Rýchle vybavenie objednávky,

• Veľmi rýchly a korektný postup pri reklamácii tovaru

Objednala som tovar pred 10 dňami. V objednávke bolo uvedené, že doručenie bude od 23. decembra do 27. decembra. Dnes je už 30. decembra. Potrebujem tento tovar odovzdať deťom 1. januára ako darček, ale obávam sa, že balík nedostanem včas.

Reakcia obchodu Lexibook.sk

veľmi nás mrzí, že ste mali obavy ohľadom doručenia. Zásielka bola doručená v požadovanom termíne, teda 30. 12. Veríme, že je všetko v poriadku a ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepríjemnosti spôsobené vianočným oneskorením dopravy. Dúfame, že dieťa bude mať z darčeka radosť.

Ďakujeme za pochopenie.
    Prajeme pekný deň!
    Lexibook

• Veľmi rýchle vybavenie a dodanie ďakujem. Šťastný nový rok všetkým pracovníkom

Všetko bolo v poriadku.

Rýchle, spoľahlivé.