- Cen
- X
Zboží nefunkční
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Dle informace jste si objednal zlevněné zboží. Můžete jej samozřejmě vrátit ve 14 denní lhůtě zpět na reklamační oddělení do Českých Budějovic a budou Vám vráceny peníze .
Omlouváme se za způsobené komplikace.
oddělení péče o zákazníky -
- Neochota personálu, prišiel som na odberné miesto 20min pred 18h. 10 minút vystavovali doklady o zaplatení a potom bol skladník nervózny že nestihne autobus. Ďakujem ale takýto nákup už nik viac.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Vaši stížnost na provoz ve výdejním místě v Bratislavě jsem předala k dořešení . Níže zasílám vyjádření kolegů z tohoto výdejního místa.
" Dobrý deň,
Zaúčame aj kolegu do systému, keď tu nebudem,aby ma vedel zastúpiť a keďže sa učí, trvá to trošku dlhšie a ešte k tomu mal 2 objednávky.
Skladník o ktorom zákazník píše je z firmy Elíz a nie z výdajného miesta a nemalo to nič spoločné z výdajom pre neho.
Zákazníkovi sme to ešte aj pomohli naložiť do auta. "
Děkuji za pochopení.
oddělení péče o zákazníky
- tovar dosiel s pokrcenym plechom a bol zle zabaleny
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za poškození zboží přepravou.
Nevyhovující zboží lze poslat zpět do 14ti dní od data doručení:
-s veškerým příslušenstvím(montážní sady,návody,zár.listy...)
Ke zboží přiložte kopii faktury a písemné odstoupení od kupní smlouvy+č.účtu, na který Vám budou vráceny fin. prostředky za nákup.
Finanční prostředky Vám budou vráceny v rámci zákonné lhůty
V případě, že tato doba již uplynula, postup při reklamaci zboží naleznete zde.
- su to ojebavaci
- poslat tovar ktory bol uz pozivany a pritom vedeli ze je poskodeny
neodporucam
Vážená paní Caganová,
děkujeme za Vaše hodnocení. Po prověření Vaší objednávky jsem zjistila, že jste si objednala zlevněné zboží z důvodu poškozeného obalu. Nemám informaci o tom, že by Vám byl zaslán výrobek, který by byl poškozený nebo používaný. Pokud nejste s výrobkem spokojena, můžete jej vrátit do 14 dnů od zakoupení zpět na reklamační oddělení.
oddělení péče o zákazníky -
- Lacný telefón, rýchla dodacia doba.
- Odosielate zjavne telefóny bez vyskúšania, či ozaj funguje, lebo môj problém mali aj iní, ktorí si kúpili tento model.
Všetko bolo okej, celkovo by som bol veľmi spokojný, keby telefón fungoval.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Vámi objednaný telefon byl pouze vystavený. Telefony se nezkouší, v případě, že není nikde vystavený, je dodáván original zabalený . Zákazník má poté možnost zboží vrátit do 14 dnů zpět pokud s ním není spokojen.
oddělení péče o zákazníky -
Tovar bol od výroby chybný, a ani nemohol byt používaný. momentálne ho chcú dať opraviť, ja chcem nový.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Ohledně reklamace zboží je potřeba kontaktovat naše reklamační oddělení - [email protected] , kde se s Vámi kolegové domluví na konkrétní situaci a způsobu řešení.
oddělení péče o zákazníky -
- Tovar prišiel v nepoužiteľnom stave....
- neadekvátna informovanosť
Asi už nikdy
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Po prověření Vaší objednávky jsem zjistila, že jste si objednal zboží s mechanickým poškozením. Fotografie poškození byly uvedeny u produktu.
Zásilku můžete samozřejmě vrátit do 14 dnů bez udání důvodu na naše reklamační oddělení.
oddělení péče o zákazníky -
- Prišiel mi iný tovar ako som objednal.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Omlouváme se za záměnu produktu, který Vám byl zaslán. Dle informace z reklamačního oddělení proběhlo vrácení zboží zpět a 14/1 byla zaslána žádost o vrácení peněz na účetní oddělení.
oddělení péče o zákazníky -
Uz mi prisli dva dotazniky ohladne ohodnotenia obchodu a spokojnosti s nakupom. Bohuzial tovar stale nedorazil aj ked na strankach bolo ze tovar mal byt dodany uz pred 9 dnami.
Vážený zákazníku,
Vaši objednávku jsem dala k prověření na náš centrální sklad. Jakmile budu mít potřebné informace, budeme Vás kontaktovat.
oddělení péče o zákazníky -
- tovar nebol dodaný správne
Objednal som si tovar (2 reproduktory), pri ktorom bola cena uvedená za pár. Dostal som jeden reproduktor za uvedenú cenu. Nedalo sa spojiť telefonicky s pracovníkom obchodu, tovar som vrátil naspäť. Zlá skúsenosť.
Vážený zákazníku,
velmi si vážíme Vašeho hodnocení. Velice se omlouváme za způsobené komplikace, v objednávce měly být skutečně 2 kusy reproduktorů. Samozřejmě můžete využít vrácení zboží zpět nebo uplatňovat reklamaci, informace naleznete na našich webových stránkách.
oddělení péče o zákazníky -
- vyhodou obchodu je cena
- dorucenie bolo katastrofalne, krabica bola znacne zdeformovana, tovar si to nastastie odniesol len minimalne, keby to nebolo pred vianocami, urcite by som ho poslal spat. Navyse som si priplatil za komfortne dorucenie a nakoniec som si po tovar siel sam.
nabuduce tych takmer 6euro navyse (za dorucenie) investujem do ceny v inom obchode a budem dufat, ze tovar pride uplne v poriadku
nevyhovující zboží lze poslat zpět do 14ti dní od data doručení:
- rýchle termíny dodania
- Produkt prišiel v dobrej vizuálnej stave, ale za týždeň monitor začal pracovať zle sa obraz začal zmizne, notebook nikdy pádu alebo poškodeniu. Určite sa vráti späť záruky.
nevyhovující zboží lze poslat zpět do 14ti dní od data doručení:
-s veškerým příslušenstvím(montážní sady,návody,zár.listy...)
Na poškozené zboží se bude vztahovat reklamační lhůta 30 dní.
oddělení péče o zákazníky -
- Žiadne , otrasný obchod , ta ženská na podpore je to najhoršie co môžu mat
- Ženská na online podpore pre zakaznikov
Neodporúčam, tie nervy , nekompetentna ženská na druhej strane, sa nevyrovná tým cenám, su onicom
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Specifikujte prosím Váš komentář o nekompetentní ženské na druhé straně. Můžete mi laskavě sdělit její jméno? Dle informace máte již od 22/12 objednávku k vyzvednutí na výdejním místě v Bratislavě.
oddělení péče o zákazníky -
- nekvalitný kus manžel musel prerábať koľajničky, nedalo sa vytiahnuť
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Nevyhovující nebo poškozenéí zboží lze samozřejmě poslat zpět do 14ti dní od data doručení:
oddělení péče o zákazníky -
9.12.2015 som si objednal tovar ktorý bol na sklade a mal byť doručený 14.12. Prišiel mail objednávka bude vybavená do 3 dní až tovar naskladníme!!!!! Nič sa nedeje do Vianoc času dosť.14.12. píšem mail ako je to s mojou objednávkou lebo na danom tovare v obchode sa zmenil status u dodávateľa, u vás 17.12., 15.12. došla odpoveď tovar je vyfakturovaný čaká na odoslanie status v mojich ob. sa mení na vybavená.Super do 3 dní ho mám. 18.12. Status v obchode sa mení ...u vás 21.12, píšem čo je s mojou objednávkou .....neodišla???????Našťastie tovar bol na dobierku píšem že chcem zrušiť objednávku odpisujú že ju nemám prebrať.Tak čo poslali ju? Píšem prepravcovi číslo objednávky, že čo sa deje- odpisujú že ju neevidujú. 21.12. som pochopil že tovar asi ani nemajú!!!!!! Status v obchode expedujeme až po 4.1.2016 Predajca nemal ani tu snahu mi napísať ľutujeme tovar nemáme a zavádzal, že ho má a odosiela. Výhovorky typu dodávateľ nedodal neberiem,objednával som tovar ktorý mal byť na sklade je to Vaša chyba a vyhovárať sa na prepravcu tiež neberiem, lebo behom 3 pracovných dní toľko tovaru muselo pred Vianocami odísť z Vášho obchodu, že keby ste mali ten môj tak odíde tiež. Proste som sklamaný z Vášho jednania a že predajca roku!!!!! Ďakujem za pekné Vianoce
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Objednávku, ke které jste uvedl recenzi, jste neuhradil platbou GoPay, jak jste si sám zvolil. Pokud jde o objednávku č. 5103618821, tak tato byla vyfakturovaná 15/12 a předaná na expedici. Zboží do Vaší objednávky sladem bylo. Bohužel nemám informace od přepravce o stavu doručování. Omlouváme se za prodlevu v doručení zásilky, bohužel z důvodů přetížených logistických skladů jsou zásilky odesílány se zpožděním.
oddělení péče o zákazníky -
tovar bol doruceny pomerne rychlo no spodna mriezka bola cela vytrhnuta a prevalena.
Pretoze som digestor potreboval,skusil som si mriezky vyrovnat sam no po tejto skusenosti uz budem kupovat radsej na predajni.Reakcia obchodu levneELEKTRO.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení. Po prověření Vaší objednávky jsem zjistila ,že jste si objednal zlevněný výrobek s mechanickým poškozením. Tuto informaci jste měl i v potvrzení objednávky. Fotografie poškození byly zobrazeny u výrobku. Digestoř OP 620 X máme v nabídce i bez mechanického poškození za vyšší cenu než Vámi objednanou poškozenou.
oddělení péče o zákazníky -
pri tovare ma zaujala cena a rýchlosť dodania, ktorá nebola dodržaná, dodanie bolo sľúbené 25.11. t.j. do 4 dní a dnes je desiaty deň a tovar nemám. Deviaty deň mi prišiel mail, že tovar nie je na sklade a objednávka bude realizovaná cca o 10 dní.
neviem či by som obchod odporúčala - možno potom keď budem mať tovarReakcia obchodu levneELEKTRO.cz
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš komentář. Velice se omlouváme za delší zdržení s dodáním zásilky. Bohužel dodavatel nemá zboží skladem a čeká na naskladnění. V tomto předvánočním čase bohužel nelze zajistit přesný termín doručení, dodavatel sděluje termíny předpokládaného naskladnění.
Ještě jednou se moc omlouváme a prosíme o strpení.
- Neprehladnost v systeme. Nedostupny tovar oznaceny ako na sklade
Tovar bol napisany ako na sklade, nakoniec neBol dostupny. Vymeneny za iny, ktrory bol tiez napisany ako dostupny, nakoniec nebol dostupny. Tak stake cakam na tovar. Snad mi pride, lebo objednavka je uz uhradena
Vážený zákazníku,
omlouváme se za delší dobu dodání, bohužel ani dodavatel nebyl schopen Nám sdělit bližší informace o naskladnění. Dle informace jste objednávku 30/11 zrušil a budou Vám vráceny peníze zpět.
Ještě jednou se velice omlouváme.
- Sortiment
- Zavadzanie s cenami
Velky pozor na to co deklaruju a nakoniec nedodrzia. V mojom pripade predrazenie o 22E ! Existuje aj mailova komunikacia aj screen obrazovky. Takze kludne mozeme ist do sudneho sporu. Snazia sa konkurovat Hej a Alze,popravde na to zrejme nemaju. Z mojho pohladu nikdy viac !
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš komentář na který si dovoluji reagovat. Objednávku jste si vytvořil 15.11. , kdy byla týden doprava zdarma, ale pouze u zákazníků v České republice. Tato informace byla uvedena u spotřebičů na webu ve slovenské verzi. Doprava zdarma byla pro Slovenskou republiku ve dnech 18.-.19.11. . Pokud máte jinou informaci, zašlete ji prosím na [email protected] , prověříme ji.
- nízka cena
- údaje o dostupnosti neboli aktuálne
- v informácii k objednávke nepravdivo informovali o termíne jej vybavenia
- nemali prehľad ani o tom, kedy im dodávateľ tovar dodá
- tovar zaslali v obale od výrobcu bez akéhokoľvek zabezpečenia, krabicu ani neprelepili, ktokoľvek ju cestou mohol otvoriť a manipulovať s tovarom (šijací stroj)
Moja skúsenosť"
- 21.10. - objednal som tovar, na stránke mali informáciu, že je dostupný, zadal som platbu
- 22.10. - prišla mi správa, kopírujem z nej: "potvrzujeme doručení Vaší objednávky, která bude zpracována během následujících cca 3 pracovních dnů"
- 27.10. - prišla mi správa, kopírujem z nej: "Kontaktoval nás dodavatel, že se opozdí dodávka Vámi objednaného zboží. Zásilka nám dorazí v průběhu listopadu."
- 27.10. - odpovedám, okrem iného: "Komplikácie predsa už nastali:
1. Na vašej stránke bola nepravdivá informácia o dostupnosti tovaru;
2. Vo vašej prvej informácii k objednávke ste ma nepravdivo informovali o termíne jej vybavenia;
3. Moje peniaze sú na vašom účte už skoro týždeň a vy ste v tejto vašej informácii termín vybavenia načrtli v rozmedzí cca jedného mesiaca, čo je naozaj smiešne;
4. Z pôvodných troch dní sa termín dodania natiahol na 2-6 týždňov.
Tak sa neospravedlňujte za prípadné ťažkosti, ale radšej za vaše vyššie uvedené pochybenia a pošlite mi peniaze späť. Keď vám zásielka s tovarom dorazí, kontaktujte ma a ja platbu opätovne zadám."
- 29.10. - Veškerá data jsou pouze předpokládané. Bohužel nás kontaktoval nyní dodavatel, že zboží nemá skladem a posunul nám termín dodání na listopad.
Peníze Vám samozřejmě vrátit mohu, nicméně stávající objednávku změním na platbu v hotovosti. V tomto případě by nebylo možné opakovat platbu online a zboží by Vám bylo odesláno na dobírku."
- 29.10. - vzhľadom na neurčitosť termínu a celkovo nie celkom dobrý pocit odpovedám: "prosim zmenit objednavku na platbu v hotovosti (dobierka)"
- 30.10. - prišla mi správa: "Potvrzuji změnu formy úhrady na platbu v hotovosti, kdy Vám byl přičten doběrečný poplatek ve výši 4 Euro. Uhrazenou platbu jsem Vám vrátila zpět na účet."
- 30.10. !!!!!! - áno v ten istý deň, mi prišla správa: "zásilku se zbožím z Vaší objednávky číslo XXX jsme právě předali k doručení našemu dopravci a je na cestě k Vám."
- 2.11. - tovar dorazil (DHL - poznám aj lepších dopravcov), ale ako píšem vyššie, zabalený iba v obale od výrobcu. Krabicu mohol niekto počas cesty ku mne otvárať a manipulovať s tovarom.
= Kocúrkovo :-)
Také niečo som ešte nezažil a nakupoval som už v mnohých internetových obchodoch.Reakcia obchodu levneELEKTRO.cz
Vážený pane Manko,
děkujeme Vám za udělený komentář. Je mi velice líto, že jste nebyl spokojený s nákupem v e-shopu LevnéElektro.cz.
Díval jsem se do Vaší objednávky č. 5103335429, kde jste zakoupil šicí stroj SMC 8280/00 Family značky Singer. Mohu potvrdit, že tento model není bohužel skladem ani v tuto chvíli. Máme je objednané po vícero kusech od našeho dodavatele ale ani on nemá jediný kus skladem. Tudíž se stalo to, že nám pravidelně posouval termín naskladnění, za což se velice omlouváme.
Co se týče špatně zabaleného zboží, tuto skutečnost jsem předal svému kolegovi, panu Turkovi, vedoucímu skladu, aby se mi k této situaci vyjádřil a samozřejmě dohlédnul na lepší a šetrnější balení zboží.
V případě zájmu další objednávky mne prosím kontaktujte na [email protected], rád Vaši objednávku vyřídím osobně s malou pozorností za výše uvedené.
Nermín Ugljanin
oddělení péče o zákazníky