• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Kvalita tovaru nezodpovedá cene!

Dobrý deň pani,

Ďakujeme za vašu úprimnosť, posielame vám 10€ späť, ktoré môžte využiť nielen na ďalší nákup. Stačí sa nám ozvať a poslať číslo účtu. Vážime si všetkých zákazníkov.

• Rýchle doručenie
    • Totálne nekvalitná blbosť
    • Nepoužiteľné okuliare ktoré sa nedajú ani otvoriť

Absolútne neodporúčam, okuliare sú nepoužiteľné, nedajú sa otvoriť (roztiahnuť). Je to šmejd aliexpress kvality (akože áno, zodpovedá tomu cena).

Reakcia obchodu Letnyhit.sk

Radi vám slnečné okuliare vymeníme za nový kus, hneď vám píšeme email :).

• Dodacia doba 2 týždne?

Nikdy viac

Dobrý deň pani,

Mrzí nás to, že sa dodanie tovaru natiahlo, bežná doba dodania vášho tovaru je 3 -4 dni, ale spojilo sa viacero nešťastných faktorov:

- Ide o holandského dodávateľa, pričom počas doby dodania bol v 3 tranzitných krajinách sviatok 18. máj Rakúsko sviatok, 19. máj Poľsko sviatok aj 20. máj je v Nemecku sviatok. Čiže prepravné depá boli zatvorené.
    - Tovar sme nestihli doručiť do víkendu, čiže pribudlo ďalšie meškanie cca 3 dni.

Ďakujeme za pochopenie! :)

• Príspevok bol odstránený na žiadosť autora príspevku.

• Okuliare sú nesymetrické (krivé)

Som sklamaná, okuliare sú nesymetrické,.krivé, zle stoja na očiach 15€ zbytočne a som sa tešila na ňe.

Dobrý deň pani :)

Čiže už po komunikácií s vami sme zistili kde je problém, vnútorné držiaky na nos sú nastaviteľné. Treba ich nastaviť a potom vám okuliare budú držať rovno.

Letnyhit.sk

• Nedostal som to, čo som si kúpil. Výrobok neodpovedal popisu
    • Kúpil som si okuliare od nich s tým, že som chcel polrizovane a pritom mali zavádzajúce údaje na stránke.
    • Podozrivo dlhá doba reklamacie - vrátenia tovaru. Peniaze mi nevrátili ani po 3 týždňoch od vrátenia tovaru

Objednal som si slnečné okuliare s polarizovanymi sklami a došli mi okuliare bez polarizovanych skiel. Chcel som práve polarizovane skla. Obchod týmto pokladám za nedôveryhodný a neseriozny, pretože sa cítim byt oklamany.
    Tovar som vrátil a čakám ci pošlú peniaze. Udávajú z neviem akého dôvodu dobu vrátenia peňazí do 3 týždnov. Už ta doba dávno prešla a peniaze do dnešného dňa nemám. Neseriozna stránka a teda neseriozny predajca. Tu už nebudem kupovať.

Reakcia obchodu Letnyhit.sk

Overili sme to, ponúkali sme vám na výmenu okuliare, vy ste ich nakoniec vrátili, ale my sme si to zle poznačili. Peniaze vám obratom posielame späť - naša chyba.

Vami zakúpené okuliare majú polarizačné sklá, majú aj certifikáciu, ktorá bola na štítku s tovarom. Nie je je pravda, že boli bez polarizačných skiel. V januári boli testované spektometrom.

Letnyhit.sk

Nemôžem Vás zatiaľ ohodnotiť, lebo mi zatiaľ tovar, ktorý som si objednala 6.3. neprišiel a stále sa to posúva, tak neviem aké mám k tomu zaujať postavenie, nepáči sa mi to, ponúkate tovar a neviete ho dodať do Vami stanoveného dátumu - smutné

Dobrý deň pani,

Vybrali ste si tovar na objednávku a naviac pridávali sme do vašej objednávky nový tovar museli sme ju ho nanovo objednať, preto to čakanie :).

Letnyhit.sk

Okuliare som obdrzal, s jednymi som spokojny, s druhymi nie, predajca uvadzal v popise, ze maju polarizacny filter, v skutocnosti nemaju.

Reakcia obchodu Letnyhit.sk

Ďakujeme za reakciu, prepáčte len vy ste si NEZAKÚPILI 2x polarizačné okuliare, iba 1x. Model General nemá polarizačné sklá, je to aj v popise. Pomýlili ste sa a teraz nám krivdíte :(.

• Nekvalitné okuliare 2x sklamanie

Dobrý deň p. Janka :)

Bohužiaľ, máte zakúpený jeden z najlacnejších modelov, pri vyššej cene je kvalita na vyššej úrovni. Okuliare nám môžete do 14 dní vrátiť.

Letnyhit.sk

• je tam napísane, že číre skla a pritom sú zažltnuté

Dobry den p. Lubos :),

Tazko sa k tomu vyjadruje ked sme nevideli fotky, poslite nam ich a radi vam okuliare vymenime.

• 25.8.2022 tovar objednaný a prišiel nám dnes 6.9.2022

Som maximálne nespokojná s dobou dodania tovaru, ak by som bola tušila,ako dlho to potrvá objednám z inej stránky

Dobrý deň pani,

My sme tovar poslali v priebehu pár dní, len 29.8 bol sviatok, 1.9 bol sviatok a ešte prišiel do toho víkend. Tým, že objednávka bola odoslaná poštou, sa doba doručenia mierne natiahla. Odporúčame nabudúce zvoliť dopravu kuriérom.

Tovar objednaný 8.8.22 doručený 23.8.22

Dobrý deň p. Peter,

To nie je pravda, 8.8. ste objednali tovar, platba kreditnou kartou vám neprešla. Platili ste nakoniec bankovým prevodom, čo trvalo ďalšie dni kým platba dorazila. Tovar sme odoslali 17.8.. Nech sa páči sledovací link: https://tandt.posta.sk/zasielky/RF843359605SK

Skôr ide o to, že sa vám nepáčil tovar tak ste nám ho vrátili späť a táto recenzia je pomsta a dni ste trocha natiahli aby to vyznelo horšie ako to bolo ;).

Tím letnyhit.sk

tovar by boldobry ale okuliare su velke ,ja mam podobne ale tieto su fakt velke a padaju mi som sklamana

Dobrý deň :)

Viete len my za to nemôžme, že ste si kúpili veľké okuliare. Toto hodnotenie tiež nie je úplne férové :). Objednávku sme poslali načas a s darčekmi. Ak máte záujem radi vám ich vymeníme.

Letnyhit.sk

Asi zlý dopravca, tovar este nedorazil

Dobrý deň p. Majka! :)

Mrzí nás to, objednávku sme poslali načas, len je stále u prepravcu https://tandt.posta.sk/zasielky/EB306422504SK

dali sme na ňu reklamáciu, verím, že vám tovar čoskoro doručia.

• Dlhá dodacia lehota

Reakcia obchodu Letnyhit.sk

Preverujeme vašu objednávku, dáme vám vedieť.

Tím, www.letnyhit.sk

• Objednal som si tovar a oni ho maju len na reklame ale v skladoch vobec

Dobrý deň :)

Áno došli nám zásoby tých okuliarov, veríme, že ešte 3 dni počkáte :).

Tím, www.letnyhit.sk