- rychle dodanie
- Rýchly, lacný
- Spokojnosť
Rychle dodanie, tovar podla popisu, vyhovujuce balenie- odporucam:-)
Prvý nákup. Veľká spokojnosť.
- Rychle doručenie
- Najlepšia cena aj s poštovnìm
- Dobrý a rýchli
Som veľmi spokojný.
Rýchlo a kvalitne
Super rýchle doručenie.Bomba...Nemam slov.
- Neaktualna ponuka
Reakcia obchodu LeonFish s.r.o.
Mrzí ma, že ste s vybavením objednávky neboli spokojný.
Objednávku ste vytvorili 24. 5. (v nedeľu). Hneď v pondelok ráno som Vás telefonicky kontaktoval a vysvetlil vzniknutú situáciu. Ako distribútor značky Mepps pre Slovensko skladujeme stovky kusov jednotlivých modelov a veľkostí, no výnimočne sa môže stať, že sa pri inventúre zistí rozdiel v skladových zásobách. Práve pri troch položkách z Vašej objednávky nastala takáto situácia.
Počas telefonátu som Vám sľúbil, že chýbajúce kusy zabezpečím od niektorého z našich odberateľov. S týmto riešením ste súhlasili a zároveň ste uviedli, že doručenie nie je urgentné.
Dnes smeruje náš obchodný zástupca do Vášho regiónu a objednaný tovar Vám privezie. Verím, že po doručení budete spokojný.
Jozef Suss -
- Extra rýchle dodanie
- rýchle vybavenie objednávky
Všetko v ok, tovar došiel v poriadku, dobre zabalený.
Bol mi dodaný iný tovar ako som si objednal.
Reakcia obchodu LeonFish s.r.o.
veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. Kolega v sklade omylom zabalil produkt Mepps Aglia TW 3 Gold namiesto Mepps Aglia TW Streamer 3 Gold. Správna rotačka Vám bola následne odoslaná spolu s Vašou ďalšou objednávkou, ktorú ste si u nás vytvorili, aj napriek tomu, že ste uviedli, že obchod neodporúčate.
Dovoľte nám zároveň reagovať aj na Vaše hodnotenie „zlá komunikácia obchodu“. Váš e-mail bol odoslaný v piatok popoludní, kedy už kolegyňa nebola na pracovisku. Hneď v pondelok ráno sme sa Vás snažili kontaktovať telefonicky, avšak bez úspechu.
Omylom zaslaný tovar si, prosím, ponechajte ako darček z našej strany.
Ďakujeme za pochopenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za vzniknuté komplikácie. -
- Dobré ceny
- Rýchle doručenie
- Bezproblémové doručenie objednaného tovaru, ktorý bol kvalitne zabalený.
Objednal.som si 3 wobleri zaplatil a prišli mi len dva
Dobry den,
obejdnavku ste vytvorili 20.12. v sobotu, hned v pondelok 22.12. sme Vam expodovali zasielku aby ste mali objednavku cim skor doma. Bolo pred VIanocami, snazili sme sa expedovat enormne mnozstvo objednavok v ten den a prevdeopdobne sa stala ludska chyba zaco sa Vam velmi ospravedlnujem a dna 7.1. Vam bude druhy wobler doposlany.
Takisto ste ohodnotili komunikaciu obchodu 0,5/5, tomuto hodnoteniu velmi nerozumiem, nakolko ziadna komunikacia medzi Vami a obchodom neprebehla, a pokial ste medzi sviatkami volali, tak Vam budu kolegyne zo skladu hned 7.1. volat.
Prajem Vam vsetko dobre v novom roku. -
Prehľadné výrobky na stránke a dobrá cena výrobkov.