Tovar, ktorý bol skoro všade vypredaný mali v tejto lekárni. Ochotná a milá obsluha. Lekárnik sa zaujímal o referenciu použitia objednaného produktu, aby mohol odporučiť novým klientom. Určite odporúčam.
- Spokojnist
Objednali sme si lieky, možnosť bola zaplatiť hneď (dobre, že sme to nespravili), alebo až pri osobnom odbere. Následne bola vystavená faktúra, všetko v poriadku. O dva dni prišla informácia z lekárne, že dané lieky nemajú na sklade. Sme fakt radi, že sme neplatili pri objednávke vopred, lebo ktovie koľko by trvalo, kým by poslali peniaze späť na účet. Takže neodporúčam
Promptné vybavenie objednávky
- Lekáreň je na peknom mieste, čistá, s prehľadne uloženým tovarom a s príjemnou pani magistrou ochotnou pomôcť.
rychle dodanie, spokojnost s nakupom
- Blízko
O.k.
Tovar mi došiel už na druhý deň, srdečne ďakujem
- Dobra cena
- dobrá dostupnosť a otvárací čas lekárne
- Rýchlosť dodania tovaru
Rýchle dostupné
Nákup a dodanie tovaru prebehol rýchlo a bez problémov nikde som nevedela konkrétne striekačky na enteralnu výživu zohnať velmi pěkné ďakujeme!!!
Spokojnosť
- Veľmi široký sortiment
- Produkt prišiel nepoškodený, dobre zabalený
- Veľká spokojnosť s komunikáciou s obchodom
Bola som veľmi spokojná s objednávkou. Dodanie bolo rýchle aj napriek dovolenke, obal tovaru nebol poškodený, všetko bolo v poriadku.
Spoľahlivý
Rychlo, vyhodne
- Dobrá komunikacia
Dobrý den , bola som velmi spokojná, tovar bol doručený včas. Ceny sú lacnejšie . Ďakujem .