- rýchle dodanie
- Super obchod
- Rýchle vybavenie
- Super a rýchle dodanie
- Tovar prisiel rychlo .
veľmi ústretový prístup, a tech. podpora.
- široký výber
- kvalita
- málo akciových zliav
- Superrýchle dodanie ! Spokojnosť :)
Veľmi oceňujem vecný a zodpovedajúci opis tovaru na stránkach.
- Výhodné ceny
- Tovar skladom
- Rýchle doručenie
- Široký sortiment
- Trocha drahšia cena za doručenie
Požadovaný tovar som objednal na základe najlepšej ceny. Zásielka bola adekvátne zabalená, bez poškodenia doručená priamo na adresu. Takže za mňa spokojnosť
rýchle vybavenie objednávky s vyzdvihnutím na predajni
Všetko prebehlo bez problémov. Kladne hodnotím aj komunikáciu, nakoľko som potreboval poradiť s výberom komponentov.
- Veľmi kvalitné spracované trafo
- Led pásik svieti neskutočne dobre
- Už nemusime zapínať ani "hlavné" svetlo
- Odporúčam obchodu zmenit kuriersku spoločnosť. 5euro za dopravu bez možnosti si to dat doručiť do boxu je príliš veľa. Plus kuriér z tejto spoločnosti mi pravidelne nosí balíček o 20:30 -21:00 a to mi ani len ráno nenapisu že mi budu niečo doručovať!!!!
- Velky a prehladny vyber produktov
- Rychle dodanie
Objednaval som uz viackrat, vzdy maximalna spokojnost, rychle dodanie, vsetko funguje
Obchod je rýchly a spoľahlivý, tovar vysokej kvality. Prehľadna je i internetova stránka, vždy som tam našiel všetko, čo som potreboval.
- Rýchlosť
- Kvalia
- Profesionalita
Na základe predchádzajúcich nákupov je tento obchod vždy mojou prvou voľbou. Aj tento nákup bol príjemnou skúsenosťou, tovar bol pripravený expresne, presne podľa mojich extra požiadaviek, ktoré splnili na 100%. Za mňa max. spokojnosť. Ďakujem celému teamu ledprodukt
Sympatická obsluha.
Veľmi ochotný a seriózny personál! Ak budem niečo ešte potrebovať, určite sa obrátim na tento obchod.
- Pruznost a ochota komunukacie
- Rýchle vybavenie objednávky
- osobný prístup ak potrebujete poradiť
- dobré ceny
- kvalitne zabalené produkty tak, aby sa pri preprave nepoškodili
- bez výhrad
- Rýchle vybavenie objednávky