Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Neskutočne ústretová komunikácia. Tovar, ktorý nebol na sklade mi zohnali za pár hodín.
- Veľmi príjemné jednanie s majiteľom.
- Veľmi zaujímavý tovar.
- Extrémne rýchle dodanie.
Dobrý deň Miloš,
ďakujeme pekne za objednávku a recenziu. Radi sme pomohli. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
- Veľký výber prírodnej kozmetiky
- Ekologické balenie
Pekný deň,
ďakujeme pekne za Vašu recenziu a nákup na našom e-shope. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
- Spokojnosť
Rýchlo prišlo krásne zabalené
Pekný deň Miška,
Tím Lass -
Bol som milo prekvapený, balík dorazil na druhý deň. V balíčku sa nachádzali aj vzorky, ktoré mi celkom sadli. Určite si objednám znova.
Pekný deň Viliam,
Tím Lass -
Maximálna spokojnosť, rýchle doručenie.
Pekný deň Ivka,
Tím Lass -
Balík mi došiel rýchlo a pekne zabalený. Ta vôňa produktov bola očarujúca isto si objednam znova.
Tím Lass -
- Pekne zabalený darček s prianim
Tím Lass -
- Na druhy den som mal doma
- Rýchla doprava
- Široký výber tovaru
- Vzorky ako darček
- Dobrá komunikácia s obchodom
- Ekologicky zabalený tovar
- Široký sortiment prírodnej kozmetiky
Pekný deň Viliam,
Reakcia obchodu Lass
Ďakujeme pekne za Vašu recenziu a nákup na našom e-shope. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
Tím Lass -
Rýchle dodanie. Tovar prišiel pekne zabalený, k nemu boli v balíku ako darček aj vzorky. Super ceny a veľký výber. Určite objednám znova
Pekný deň Sima,
Tím Lass -
- Tak rýchle dodanie poobede objednala a na ďalší deň už zasielkovke .Krásne zabalené a aj darčeky má potešili aj Krásny odkaz spokojnosť veľká.
Pekný deň Erika,
Tím Lass -
Rýchla doprava, kvalitné prírodné produkty
Pekný deň Diana,
Spokojný
Tím Lass -
- komunikácia s obchodom a poradenstvo
- Rýchle dodania
- Dobrá komunikácia s obchodom
- Pekne balenie
S obchodom som veľmi spokojná, objednávka bola veľmi rýchlo vybavená a balíček došiel krásne zabalený aj s milým odkazom a malým darčekom. Určite odporúčam !
Tím Lass