Rýchle doručenie
Pekne personalizovane balenie, som moc spokojna.:)
- Extra rýchlosť dodania
- Doprava zdarma nad 39 €
- Super ceny
- Pekné balenie
- Vyborna prehladnost, ceny
- dodanie do 24h
- Kvalitná kozmetika
- Maximálna spokojnosť
Príjemný obchodík s milým personálom.
- Veľmi rýchle dodanie tovaru, pekne zabalené v krabici aj s malým a milým odkazom.
- osobný prístup, dobré ceny
- Rýchlosť doručenia
- Krásne personalizované balenie
Dobra komunikacia,rychlost,spolahlivost.
- krásny a prehladný eshop
- Veľmi rýchle dodanie, krásne a milo zabalené s prianím pekného dňa a podpis zamastnanca, čo balil tovar. Fakt zlaté a veľmi mi to spríjemnili deň. Ďakujem
Rýchle vybavenie objednávky, milá pozornosť vo forme kartičky s poďakovaním a malá vzorka ako darček, som nadmieru spokojná
- bohatá a pestrá ponuka výrobkov
- vyhovuje mi zloženie, citlivé pre pokožku,...
- rýchle doručenie
- milé, osobné balenie
S výrobkami som maximálne spokojná, šírim dobré meno , hovorím o tom kolegyniam, určite si zas niečo skvelé objednám....
Rýchle vybavenie aj dodanie, krásne zabalené s príjemným prekvapením. Určite ešte využijem v dohľadnej dobe.
Pekný deň Anara,
ďakujeme pekne za Vašu recenziu a nákup na našom e-shope. Sme radi, že sme Vás milo prekvapili a určite nás poteší, ak naše služby využijete znova.
- rychle vybavenie objednavky
- fajn vyber produktov a ceny
- moznost dodania Packetou
- mily darcek a vizitka :)
Pekný deň,
ďakujeme pekne za Vašu recenziu a nákup na našom e-shope. Sme radi, že Vás darček potešil. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
Tím Lass -
- bohatý sortiment, ekologické balenie, rýchle vybavenie objednávky
- zaujímavé produkty
- vysoká kvalita
- prijateľné ceny
- slušný prístup
Mimoriadne zaujímavý tovar, je si z čoho vybrať.... až je ťažké, čo skôr vyskúšať a pod. Určite rada využijem ponúkaný tovar aj na darčeky pre priateľov a známych.
Pekný deň Elza,
ďakujeme pekne za Vašu recenziu a nákup na našom e-shope. Našu ponuku sa snažíme stále rozširovať, aby si vedel na našom e-shope vybrať každý :). Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
Expresné dodanie.
Dobrý deň Zuzana,
ďakujeme pekne za objednávku, rýchlosť je naša priorita, keďže vieme aký je čas pre každého v dnešnej dobe dôležitý, a preto nás teší, že ste spokojná.
Super rychly obchodik!
Reakcia obchodu Lass
ďakujeme pekne za objednávku, rýchlosť je naša priorita, keďže vieme aký je čas pre každého v dnešnej dobe dôležitý, a preto nás teší, že ste spokojný.
- Rýchlosť doručenia
- Dobre zabalený balík
- Veľmi milý odkaz, ktorý potešil aj rozosmial
- Dobré ceny
Z e-shopu som si objednávala prvýkrát, no som maximálne spokojná. Balíček mi prišiel veľmi rýchlo, všetko perfektne zabalené. Potešil aj veľmi milý odkaz. E-shop už mám uložený v obľúbených záložkách a dnes mám v pláne lepšie preskúmať, čo všetko tam majú. Jednoznačne odporúčam :).
Dobrý deň Nikoleta,
ďakujeme pekne za objednávku, radi sme Vás potešili a taktiež i trocha rozosmiali. Vaša spokojnosť nás veľmi teší.
Tím Lass