• po 6, slovom - šiestich dňoch mi ešte stále licenčné číslo neprišlo ?

Po 6 dňoch po objednaní a 5 dňoch po zaplatení mi neprišlo licenčné číslo softvéru , ani sa nikto z obchodu neozval, neviem vôbec čo sa deje.

Reakcia obchodu GO-SOFT- lacnysoftver.eu

Dobrý deň, mrzí nás vzniknutá situácia. Je dobré, že ste sa ozvali telefonicky a my sme Vám licenciu následne okamžite dodali. Tým pádom je to vyriešené. Ďakujem za pochopenie.

tovar som dostal od kuriéra, dvd nosič bol bez potlače, dvd nosič bol kúpený a napalený, dvd nosič nemal značku microsoft, dvd nosič bol okopírovaný a nebol originálny, dvd nosič mal modrou fixkou napísaný označenie, dvd nosič mal rozmazaný názov o produkte

Reakcia obchodu GO-SOFT- lacnysoftver.eu

v popise produktu je uvedené:
    "Použitý licenčný kľúč (Viac nižšie).
    Obsahuje COA štítok (certifikát pravosti) + inštalačné DVD (nami vytvorené)"
    To znamená, že ste boli informovaný o tom, čo kupujete.
    Dostali ste originálny MS štítok s Product Key, ktorý je dôležitý pre aktiváciu. Prečo o tom nič nenapíšete?
    Ďakujeme za hodnotenie.

Tento produkt Microsoft Office 2016 for Mac pre študentov a domácnosť ani po viacnásobných pokusoch pracovníka microsoft ( na diaľku) po stiahnuti, inštalácii, doporučenej reinštalácii OS sa nakoniec nepodarilo " aktivovať" na iMac (2008) s OS X El Capitan ver. 10.11.6. Treba mať OS X Siera 10.12. a viac, hoci pri nákupe tohto produktu predajca tvrdil, že to bude fungovať.

Ďakujeme za hodnotenie.
    Nakoľko ste sa ozvali teraz po mesiaci, tak sme si mysleli, že daný problém ste už vyriešili.
    Potvrdili sme Vám pri objednávke, že to bude fungovať na základe tvrdenia nášho dodávateľa, pretože on používa presne tento Office 2016 na OS X El Capitan a bez problémov mu to funguje. Váš problém bude asi v tom, že máte príliš zastaralý hardware, ktorý už nedokáže akceptovať túto verziu Office. T.j. máte asi veľmi starý Mac. O tejto skutočnosti sme však nevedeli. Pýtali ste sa len, či Office 2016 bude fungovať na El Capitan a máme overené, že to funguje.

• neuznaju vam reklamaciu!

Ruky prec od tochto predajcu!!!!

Kupa softwareu Office 2011 prebehla v poriadku, ktoru som si aj bez problemov nainstaloval na iMac.
    Problemi vsak nastali po software update-te v macOS . Kompletne mi zamrzol pocitac. Vyskusal som vsetko a prisiel som nato, ze ked je Office (Outlook, Excel, Word) spusteny tak pocitac hned zamrzne. Nic nereagovalo a nefungovalo! Vy-googlil som si mozne dovody a zistil som, ze od konca 2017 Microsoft uz nepodporuje a neupdatuje Office 2011 a to uz nebude fungovat s mac OP.
    Ak by predajca bol seriozny a informoval ma o takomto dolezitom fakte, tak by som ten software urcite nekupil. Radsej by som rovno vydal trochu viac penazi ale mam aktualny Office 2016. Predajca nechce uznat raklamaciu a vyhovara sa nato, ze ja som mal pred kupou o tom vediet, ze Microsoft uz nepodporuje Office 2011!!!!
    Nie nahodou "profesionalny predajca" by mal informovat zakaznika o moznych problemoch s tovarom???? A ked uz software po 3 tyzdnovom pouziti je nefunkcny, preco neuzna reklamaciu???

Reakcia obchodu GO-SOFT- lacnysoftver.eu

Predajca nemôže vedieť o každom jednom programe všetko do detailov a či je stále kompatibilný so všetkým. Keby ste sa vopred informovali, či tento starší Office je kompatibilný s najnovším MacOS High Sierra, tak by sme to určite preverili. Rovnako ste licenciu aktivovali a mesiac používali, preto sme nemohli uznať reklamáciu, pretože samotná licencia je v 100% poriadku. Okrem iného táto skutočnosť je uvedená aj v našich VOP: "Predávajúci nezodpovedá za nefunkčnosť alebo nepoužiteľnosť softvérovej licencie v dôsledku nesprávneho používania alebo kombinácie vplyvov technického vybavenia, programového vybavenia alebo škodlivých programov (napr. vírusov a iných malwarov, spywarov a iné). Kupujúci si je povinný overiť pred zakúpením kompatibilitu."
    Nečítate VOP pred zakúpením a potom hádžete vinu na predajcu a obviňujete ho z klamstva. Najzvláštnejšia vec však je, že ste sa ani nepokúsili u nás vymeniť Office 2011 za najnovší 2016 s doplatkom, ale rovno ste si kúpili druhú licenciu inde a až potom ste prišli s tým, že chcete stornovať objednávku.

Program nefunguje ako by mal.

Ďakujeme za Váš názor.
    Nakoľko ste nás nekontaktovali ohľadom nefunkčnosti, nemohli sme vám poradiť. Pokiaľ nemáte dostatočné skúsenosti s inštaláciou Windows, odporúčame vám obrátiť sa na nejakého IT technika.

• ziadne
    • neviem

kody su nefunkcne. prisiel som o 80€ a kod lycencie sa nedal pouzit. ani po komunikacii

slo o podvod

Reakcia obchodu GO-SOFT- lacnysoftver.eu

Snažili sme sa Vám pomôcť. Keď ste prestali komunikovať, tak sme si mysleli, že vám to už funguje. O peniaze ste neprišli, nakoľko licencia je funkčná. Odporúčam Vám obrátiť sa na nejakého IT technika.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Tovar som si objednal , zaplatil a nič sa nestalo . Odkázalo na nejakú stránku na čistenie disku .
    • Ste zlodeji , šmejdi , podvodníci !
    • Ke´d som skúšal reklamovať , tak som vás už nenašiel . Lahko ste ma našli , ale raklanovanie už nebolo možné. tak ako v iných internetových obchodoch . Napr. Alza s tým nemá problémy . zaplatil som 49€ za nič , za dva vaše maily.
    • Ste nepriehlaný , nedá sa u vás mormálne reklamovať , tak ako to chodí u iných internetových obchodov. Poučil som sa za 49€ , o ktoré som prišiel .

Na široko - daleko obchádzajte tento obchod, obchod šmejdov!

Reakcia obchodu GO-SOFT- lacnysoftver.eu

Ďakujeme za vyjadrenie Vášho názoru! Pokiaľ ste chceli niečo reklamovať, v prvom rade nám treba o tom dať vedieť. Mohli by ste nám napísať e-mailom, čo konkrétne Vám nefunguje? Objednaný tovar Vám bol riadne zaslaný formou e-mailu presne podľa popisu v ponuke e-shopu a všeobecných obchodných podmienok. Dodatok: Dňa 27.7. Vám boli peniaze zaslané späť na účet v rámci odstúpenia od zmluvy.