Prihlásiť sa a pridať recenziu
  • 100 %

všetko v poriadku, zatiaľ nemám čo vytknúť

• 90 %

Presvedčila ma veľmi dobrá cena. Je mi jasné, že ide o tovar z Číny ale aspoň to tu mám oveľa rýchlejšie :)

• 90 %

Na dodanie som čakal troška dlhšie ako som čakal, ale to môže byť skôr chyba kuriérskej spoločnosti. Inak s týmto eshopom som nemal žiadny problém.

• 100 %

Po objednávke mi pán z obchodu ponúkol aj samotnú výmenu. Nakoľko sme zistili, že bývam blízko, stretli sme sa osobne. Rozbitý displej mi opravil na počkanie. Cena primeraná.

• 100 %

Spokojnosť, dohodnuté vopred po telefóne a vybavené do 3 pracovných dní.

• 100 %

Vyzerá, že je to to isté ako, keď objednáte z číny, akurát že tu nemusíte čakať 2 mesiace na doručenie :) Kvalita je tiež dostatočná, telefón s vymeneným displejom používam už asi mesiac.

• 100 %

Asi môj tretí nákup v tomto obchode, zatiaľ ma nesklamali. Majú výhodné ceny a kvalita tovaru je tak akurát. Ďalším plusom je rýchla doprava, zrejme majú všetko skladom. Odporúčam.

• 100 %

Klasicky nakup na internete, dorucenie 2 dni od objednavky. Ponukali aj vymenu priamo u nich v servise, co som ale nepotreboval, servis mam cez ulicu, kde mi displej nalepili. Nehovorili, ze by kvalita nebola dostatocna, co ma potesilo za tie peniaze.

• nízke ceny

Cenovo dostupné náhradné diely, určite sa oplatí viac, ako kupovať priamo v servise, kde si radi ceny dielov poriadne navyšujú, takto som zaplatil len za robotu. Spokojnosť.

• kvalita
    • rýchlosť
    • balenie

V tomto eshope som kúpil všetko čo som potreboval, išlo o viac dielov pre môj telefón Oneplus, konkrétne displej aj sklo. Prišlo pred pár dňami, zabalené dobre, rýchlosť dodania tiež pomerne ok. Vymenili mi to v servise, kde som sa pýtal na kvalitu a povedali, že by s ňou nemal byť problém.

• 100 %

Objednaval som si tu novy zadny kryt na moj Iphone. Dorucenie trvalo o nieco dlhsie ale nakoniec sa podarilo. Teraz cakam na opravu, takze zatial neviem povedat, v akej kvalite je tento nahradny diel.

• 100 %

Objednal som si tu náhradný displej vrátane samotnej výmeny a som nadmieru spokojný, všetko prebehlo v pomerne krátkom čase a displej funguje spoľahlivo ako predtým. V prípade potreby sa sem rád určite vrátim.

• 100 %

• Schopnosť dodať diel aj zabezpečiť výmenu
    • Rýchla oprava
    • Nenašiel som žiadne

Nedávno som si tu objednal výmenu dotykového skla, termín bol dodržaný a displej zatiaľ funguje spoľahlivo, vyzerá že výmena bola teda urobená dobre, aj keď som najskôr mal drobné obavy.

• 90 %

Čakal som asi o 2 dni navyše ako bolo písané ale nakoniec všetko prebehlo v poriadku, prišlo to čo som si objednal, ja mám s týmto eshopom zatiaľ dobrú skúsenosť. Uvidíme ako to bude s kvalitou ale telefón po výmene vyzerá naozaj ako nový.

• 100 %

Dávam 5 hviezd lebo som nezaznamenal nič, čo by mi pri nákupe v tomto eshope prekážalo. Mám dobrú skúsenosť a pokojne sa v prípade potreby ďalších náhradných dielov na môj telefón opäť vrátim. Díky, verím, že moja recenzia pomôže.

• veľmi rýchle dodanie

Potešilo ma veľmi rýchle dodanie objednaného dotykového displeja, v servise nebol s výmenou žiadny problém, neregistrujem žiadny rozdiel medzi originál a touto náhradou. Zatiaľ bez problémov, môžem odporučiť.

• 10 %

Uvidím po vymene tovaru.

• 10 %

• Rýchlosť dodania
    • Všetko ostatné

Objednal som si tvrdené sklo na môj mobil OnePlus 3. Po tom, čo som si doma otvoril balík, som zistil, že sklo je vadné a opačne vyrobené, alebo to nebolo prispôsobené na môj telefón, pretože kryt mi prekrýval vrchný foťák aj s mikrofónom. Čistá katastrofa.

Napísal som im email, že mi poslali vadný kus. Ani sa neunúvali odpísať. Čakám 2 dni na odpoveď a stále nič, výborná komunikácia. Nikdy viac. Maximálne, vám to dovezú v krátkom čase, ale čo mám z toho. Doma tvrdené sklo, ktoré môžem hodiť do koša. Nepíšem veľmi recenzie, ale takýto ľudia ma vytáčajú, k tomu nie je ani žiadny sviatok, že by nemohli odpísať.

Komunikácia s eshopom nulová, ceny primerané, ale aký názov eshopu, taká spoločnosť. V kontaktoch napísaná Sojka, ale očividne to je len zástierka.

• rýchle dodanie
    • vždy majú, čo potrebujem
    • nenašiel som nič

Super eshop na nákup náhradných dielov, nový displej som tu kupoval už druhý krát a opäť ma nesklamali. Ak budem potrebovať, určite sa na nich obrátim opäť.

• Spoľahlivosť
    • Celkom rýchle doručenie

Z môjho pohľadu úplne spoľahlivý eshop, bezproblémový nákup aj doručenie, uvidíme koľko nový displej vydrží ale zatiaľ to vyzerá ok