Výborná komunikácia, prehľadne rozdelená ponuka na eshope podľa konkrétnych modelov. Pol hviezdičky strhávam za trošku dlhšie dodanie, ktoré však môže byť spôsobené meškaním kuriérskej spoločnosti, ktorá ma navyše neinformovala o konkrétnom dátume dodania.
- rýchlosť dodania
Rýchle dodanie aj počas Vianoc, potreboval som rýchlo náhradné diely takže za mňa veľká spokojnosť so službami tohto eshopu
- nízke ceny
- slušná kvalita
Ja mám s týmto eshopom dobrú skúsenosť, síce dodanie objednávky trvalo o pár dní dlhšie ako som očakával, nakoniec dorazila a všetko je v poriadku. Len preto strhávam v hodnotení jednu hviezdičku, inak vám eshop môžem doporučiť.
- Dlhá doba dodania
- Komunikácia 0 bodov
Tovar ktorý som si objednal mal prísť do 3 dní (podľa stránky bol skladom) no je to mesiac a stále čakám. Neodpovedajú na emaili. Neodporúčam. Po prečítaní recenzií tu na heuréka mám pocit že si tie recenzie aj sami píšu.
- rýchle doručenie
- dobrá cena
Objednával som v tomto eshope už niekoľko krát, ešte sa mi nestalo, že by bol nejaký problém.
- ochota
Som nadmieru spokojná so službami tohto eshopu, kontaktovala som ich telefonicky a ochotne sa mi snažili pomôcť. Nakoniec som si objednala nový displej pre môj Iphone a funguje ako hodinky. Odporúčam - ďakujem.
- rýchle dodanie
Oceňujem rýchle dodanie, pravdepodobne mali skladom. Displej vyzerá takmer ako originál, aj keď vzhľadom na cenu sa určite jedná o náhradu. Aj tak však funguje spoľahlivo.
- ochota
- vynikajúca komunikácia
Chcem sa s vami podeliť o pozitívnu skúsenosť s týmto obchodom. Omylom mi poslali namiesto displeja len dotykové sklo. Komunikácia bola skvelá, k mojej spokojnosti všetko vyriešili a doposlali chýbajúci diel. Odporúčam.
- displej má rámčeky ako Nokia 3310
- zavádzajúci obrázok na produkte
- neodporúčam
Displej je on horného rámčeka asi 1 cm a ma výrez na kameru ktorá v ňom ani nie je pretože je o ten centimeter vyššie. A o brade displeja ani nevravím... úplná nespokojnosť.
- rýchlosť vybavenia
Rýchle vybavenie objednávky, bezproblémový nákup, dobre zabalené. Oceňujem aj širokú ponuku, myslel som, že na môj starší telefón už nový displej nezoženiem :)
Jediný eshop, ktorý mal v ponuke aj náhradný displej pre lacný čínsky smartfón. Dodanie pomerne rýchle. Spoľahlivý eshop a prehľadné kategórie rozdelené podľa konkrétnych značiek, kde som jednoducho našiel to, čo som hľadal.
- predajca poradí
- vyzerá byť kvalitný tovar
Predajca bol ochotný poradiť keď som si nebol istý, na tovar som troška dlhšie čakal ale neprekážalo mi to. Ďakujem za vybavenie objednávky.
- rýchle dodanie
Rýchle doručenie, displej bol dobre zabalený a pasuje, nenašiel som nič, čo by mohlo byť negatívom pri objednávke v tomto obchode. Som spokojný.
- rýchlosť
- kvalita
- spoľahlivosť
Vrelo odporúčam. Som nadmieru spokojný :)
- široký sortiment
- promptná komunikácia
- dodacie lehoty
Promptné vyriešenie mojej nešikovnosti. Široký výber displejov na rôzne značky. Komunikácia a dodacie lehoty sú výborne zvládnuté. Maximálna spokojnosť.
- komunikácia
Dobrý deň, som spokojný s objednávkou, pol hviezdičky dole za dlhšie čakanie na dodanie. Komunikácia a ceny eshopu však v poriadku, nabudúce určite rád opäť nakúpim. Ďakujem Juraj.
Nakupoval som tu prvý krát, zatiaľ nemám čo vytknúť, vyzerajú ako spoľahlivý eshop. Tovar dobre zabalený.
- rýchlosť dodania
Vynikajúca komunikácia obchodu a tiež pomerne rýchle doručenie. Tovar zabalený tak aby sa pri doručení kuriérom nepoškodil. Ďakujem a jednoznačne odporúčam ak sa vám rozbil displej na telefóne.
- rýchla reakcia, oproti konkurencii
- kvalitný sortiment
- féroví prístup
Ďakujem za korektný obchod. Som spokojná s výmenou displeja. Ako laik som sa toho obávala a tak som si nechala poradiť a ich profesionalita bola veľkým plus. Rozhodne odporúčam. Majú široký výber pre rôzne značky telefónov, čiže každý si rozhodne nájde to svoje.
- široký sortiment
- výborná komunikácia
- rýchle dodacie lehoty
- spoľahlivosť
- nemôžem nič vytknúť
Celková spokojnosť. Obchod ponúka široký sortiment za priaznivé ceny. Spoločnosť je profesionálna a dodacie lehoty sú výborne . Tovar krásne zabalený.