- expresne dodanie tovaru
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme za Vašu recenziu, veľmi nás potešila. Predávame pochvalu ďalej kolegom a kolegyniam na expedícii.
LacneStavebniny.sk -
odporučam iba preto,že aspoň napisali,že tovar nemaju ,takže skusenosť nijaka,kedže na stranke tovar bol ,no potom ho nemali
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ospravedlňujeme sa za komplikácie ohľadom nedostupnosti tovaru a ďakujeme za recenziu.
fajn veci
Pekný deň,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu. :-)
LacneStavebniny.sk -
Na to, že sú to stavebniny, všetko prebehlo O.K. Nezrovnalosti sa snažili vybaviť čo najlepšie a rýchlo. Škoda, že sú odo mňa ďaleko :-).
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme za milý komentár. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
super
Pekný deň,
ďakujeme za Vašu reakciu a hodnotenie. Sme radi, že ste s nákupom u nás a našimi službami spokojný/á. :-)
LacneStavebniny.sk -
- Veľmi ma milo prekvapili rýchlosťou jednania a dodania
- Dobrá cena
Vrele doporučujem
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme Vám za objednávku a Vašu spokojnú reakciu, veľmi si ju vážime. Tešíme sa na Váš ďalší nákup v našom e-shope.
Rýchle dodanie
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
sme veľmi radi, že ste boli s rýchlosťou doručenia Vašej objednávky u nás spokojný.
Prajeme pekný deň. :-)
- Ťažká montáž
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
to nás mrzí, že montáž skleníka bola pre Vás zložitá. Veríme, že Vám skleník prinesie dobrú úrodu a bude Vám robiť radosť, ako kompenzáciu za ťažkú montáž. :-)
LacneStavebniny.sk -
Rýchle dodanie tovaru. Veľká spokojnosť.
Vážený zákazník,
Vaša spokojnosť nás nesmierne teší. Veríme, že aj nabudúce si zvolíte práve nás.
- Obchod je okej.
- Vyrobca je negramotny. Tenkú dekoracnú lepenku nenamotáva bez kartonoveho valca, nasledkom toho sa konce stlacia a lámu a vniká odpad. Aj posyp je velmi hrubozrnny, nepekny. Vobec sa im nepodarilo napodobnit original, kedysi dovazany z ruska.
- nema.
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme za spätnú väzbu. Mrzí nás Vaša nespokojnosť s tovarom, podnet predáme výrobcovi, aby sa na tento problém pozrel.
- dobra cena tovaru
- Vysoke naklady na dopravu
Pri porovnani cien su tieto na tejto stranke najprijatelnejsie-ale so suctom ceny za dopravu su dost vysoke.
ďakujeme za recenziu.
Vždy sa snažíme ponúknuť našim zákazníkom čo najvýhodnejšie ceny, pretože ceny za tovar si vieme určiť my, avšak ceny za dopravu ovplyvniť nevieme, tam si to určuje dopravca.
Pekný deň,
ďakujeme Vám za Vašu pozitívnu spätnú väzbu, sme radi, že ste boli spokojný s rýchlosťou doručenia tovaru. :-)
Informácia o mieste jedinej predajne na Slovensku, ktorou je Sliač
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
pri vytvorení Vašej objednávky ste si zvolili osobný odber, tovar, ktorý ste mali v objednávke sa dá vyzdvihnúť len na sklade na Sliači. Pri každom produkte je informácia, či a kde presne sa dá tovar vyzdvihnúť osobne, ak Vám výdajné miesto nevyhovuje, vieme doručiť tovar na Vami zvolenú adresu. Predajňu však vôbec nemáme, sme internetový obchod.
LacneStavebniny.sk -
- Nema nič na sklade a dodacie doby su dlhe
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
vzniknutá situácia nás veľmi mrzí, avšak tovar, ktorý ste si u nás objednali, je na objednávku, nie je skladom, vždy sa musí dať vyrobiť a následne nám ho výrobca pošle do 10 prac. dní, túto informáciu sme Vám oznámili aj e-mailom.
LacneStavebniny.sk -
Myslel som si, že to bude tvrdé - je to ako papier.... Nevadí, využijem to
ako som mal v pláne .
OťahelReakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme za 100% hodnotenie nášho e-shopu, potešili ste nás. :-)
Čo sa týka tvrdosti, pri produkte máme uvedené, že táto polykarbonátová vlnitá doska je elastická a má ľahkú hmotnosť, aby sa s ňou jednoducho manipulovalo, no na kvalite to neznižuje.
LacneStavebniny.sk -
- Rýchlosť, kvalita výrobku podľa ponuky,
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme za kladnú recenziu. Sme radi, že sa Vám u nás dobre nakupovalo. Spokojnosť našich zákazníkov nás vždy poteší.
LacneStavebniny.sk -
- včasné informácie o objednávke a jej odoslaní
- rýchle doručenie
- nemá čo vytknúť
- Rýchle dodanie tovaru
- Nepotvrdenie prijatia objednávky
Každý tovar z tohto obchode som mal dodaný v krátkom čase a v požadovanej kvalite.
- Rýchlosť
ďakujeme. :-)
- Rychlost dorucenia
- Komunikacia
Reakcia obchodu Lacné Stavebniny
ďakujeme za hodnotenie a všetky pozitíva, ktoré ste spomenuli, potešili ste nás. :-)
LacneStavebniny.sk