Veľmi spokojný.

• Rýchle doručenie

• Rychle sodanie

• Dorucenie priamo domov bez starosti o prepravu

Tovar neprišiel

• prišiel iný ako objednaný tovar
    • tovar prišiel neúplný podla návodu na montáž
    • kvalita tovaru je nízka, nevydrží dlho vo vonkajšom prostredí.
    • nefunkčné telefónne čísla
    • žiadna reakcia na e-maily
    • reklamačné konanie v nedohľadne

Asi pomôže len SOI-ka

• kvalitné drevo
    • komunikácia na zlej úrovni (žiadny prehľad o výrobkoch)
    • zavádzanie - kurín pre 6 sliepok podľa veľkosti znamená v praxi kurín pre 6 mini sliepok, naše stredne veľké sa tam nezmestia, musíme ho prerábať (ani tá zásuvka na trus sa tam nedala zastrčiť, museli sme aj to prerábať)

• Dobra komunikacia s predajcom, tovat kvatilne zabaleny
    • Žiadna

Som sklamaný dodnes žiadne informácie ohľadom dodania objednávky dávam vám negatívne hodnotenie a recenzie neodporúčam známym

• Peniaze za zrušenú objednávku vrátili

Na webstránke deklarovaný tovar na sklade v skutočnosti nie, katastrofálna komunikácia, neznámy termín dodania tovaru. Z tohto eshopu som veľmi sklamaný.

• Majú čo potrebujem

• Obchod absolutne nekomunikuje,ani neviem v akom stave je moja objednávka.Na budúce objednam tovar u iného obchodníka.

• premrstene ceny
    • malo informacii o produktoch
    • na infolinke sa nic nedozviete, neviem ci vobec maju zamer predavat, netvarili sa tak
    • dorucenie nocna mora - dokonca kurierska spolocnost potvrdila. poslu jeden balik, potom par dni na to druhy, treti...
    • Cina. lacna Cina. za cenu skutocnej kvality
    • som zvedava, ako dopadne moja reklamacia. velke nadeje si nerobim.

• produkt nezodpovedá popisu

Už nikdy viac tovar bol poškodený mali v nom myši hniezdo nedostatok spojovacieho materialu tovar je skor detska hračka nie kurín na nosníc

• Dobrá komunikácia

Obchod informuje v dostatočnom čase o stave objednávky a zásielku odoslal v krátkom čase po objednaní tovaru.

• Lživé informácie pri zobrazení tovaru k času dodania !
    • Nulová komunikácia smerom k spotrebiteľom

K dnešnemu dnu som neobdrzal ani e-mail na"vyexpedovanie tovaru "
    Prisiel len potvrdzujuci o zaregistrovani objednávky...
    Telefonoval som tam , ale po dlhom intre s alibistickým jednaním som hovor ukončil - nemám čas počuvat výhovorky 10min, než ma to prepojí k živej osobe.
    Najviac ma štve že v obchode pri objednávke je uvedene že to var môžete mat doma DO DVOCH DNI ! CO je lož na n-tú ...
    Určite neodporučam tento pseudo obchod - bez záujmu o zákaznika, ked nepride do 2 dni - rušim celu objednávku s negatívnou recenziou .
    Neviem kolko ludi tento obchod zamestnáva ale vyzerá to tam na riadny bordel v organizacnej štruktúre... Skôr to na mna pôsobí akoby už skončili a snažia sa ešte predat čo im zostalo, a to čo nemajú stále uverejňujú s tým že to zhánaju niekde inde ...

• Žiadna komunikácia kedy bude zásielka, prešiel týždeň od objednania a nikto ma nekontaktoval

Žiadna komunikácia kedy bude zásielka, prešiel týždeň od objednania a nikto ma nekontaktoval.ked dorazí tovar v poriadku tak upravím recenziu no zatiaľ takto

• Zatial ziadne plus nevidim
    • Absolutne ziadna komunikacia
    • Tovar nemam ani po tyzdni od objednania

Objednávka vybavená rýchlo, dodanie v poriadku. Liaheň odskúšaná.
    Tak už len násadbové vajcia a dúfam, že bude všetko ako má byť. Všetky a úspešne vyliahnuté.