- krátka doba dodania
Vážený zákazníku,
velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojen. Pevně věříme, že s našimi službami budete spokojen i nadále.
Lucie B. -
Tovar mi bol doručený. Pri preberaní som skontroloval adresu príjemcu tá sedela. Na obale bol nákres produktu tak ako vyzeral na internete.
Zaplatil som kuriérovi a išiel som do dvora, kde som si prezrel krabicu a popis podrobne. S hrôzou som zistil, že som prevzal úplne iný výrobok.
Objednal som si Bremen 1360x990x1040 váha 40 kg cena 330,- Eur. Dodaný bol model Berlín PVC 1115x900x990 a váha 31,80 kg a cena 270 Eur. Okamžite som to reklamoval. Požadovali fotografie krabice čo som aj urobil. Čuduj sa svete odpoveď bola, že mi dodali správny výrobok a nápis na krabice je výrobca Berlín a reklamácia je ukončená. S takýmto jednaním som sa ešte nikdy nestretol. Podotýkam, že tovar som ani nerozbalil je v pôvodnom obale a čakám, že si to prídete zobrať a dodáte mi taký výrobok aký som si objednal a zaplatil. Viac krát by som si u vás už nič neobjednal.
S pozdravom LančaričReakcia obchodu Lacné liahne.sk
Vážený zákazníku,
Vaše zkušenost nás velice mrzí. Informace od Vás evidujeme v reklamačním formuláři. Ohledně dalšího postupu Vás budeme informovat. Prosíme o strpení, děkujeme.
Lucie B. -
Rýchla dodávka tovaru, zatiaľ ho síce nemám skompletizovaný, prezrela som dodané komponenty podľa príbalového letáku, zdá sa, že je tovar dodaný kompletný, v troch balenia.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše doporučení. Věříme, že s nákupem u nás budete spokojena i příště.
- NEDORUCENY TOVAR
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky. Nyní jsme zaurgovali expedici Vašeho balíčku a o jeho odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.
Lucie B. -
Dnes su presne DVA TYZDNE od objednania tovaru , minuly tyzden som sa dopytoval na stav objednavky ,bolo mi oznamene ze vzhladom na velke mnozstvo objednavok ...
Uz nikdy viac si u nich nic neobjednam,toto sa mi este v ziadnom eshope nestalo .Reakcia obchodu Lacné liahne.sk
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky. Zásilka je již v přepravě a doručena bude v nejbližších dnech.
Lucie B. -
Okrem úvodného mailu o potvrdením objednávky za uplynluých 7 dní neprebehla žiadna komunikácia.
Lucie B. -
Neviem posúdiť, zaplatený tovar zatiaľ nedorazil. A nemám ani informáciu čo s ním vlastne je.
Vážený zákazníku,
do 5.1.2024 probíhá inventura ve skladech. Objednávky budeme vyřizovat od 6.1.2024, a to podle data jejich přijetí. Ohledně odeslání Vás budeme informovat emailem. Prosíme o strpení, děkujeme.
- kvalitný tovar
- Rýchle dodanie tovaru
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaše hodnocení, velice nás potěšilo.
- Dlhá dodacia lehota.
Vážený zákazníku,
podle sledování již evidujeme objednávku jako doručenou, a to dne 21.12.2023. Doufáme tedy, že je vše v pořádku.
Lucie B. -
- Objednala som si tovar pred dvoma týždňami a stále nedorazil
- Komunikácia obchodu je tiež pomalsia, čakala by som častejšie info ak neviem doručiť tovar včas
- Nebolo to v čase tesne pred Vianocami tak nechápem zdržanie, lebo tovar som potrebovala co najskôr. Ak by som vedela koľko budem čakať, kúpim ho z kamennej predajne.
- Samotný tovar nemôžem hodnotiť keďže ho nemám, ale dúfam ze poslúži na účel, pre ktorý som ho objednala.
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky. Podle sledování již evidujeme objednávku jako doručenou. Doufáme tedy, že je vše v pořádku.
Lucie B. -
Týždeň a tovar ešte neodostali ,nabudúce budem objednávať radšej inde
Veľmi dobré skúsenosti.
Vážený zákazníku,
velice děkujeme za Vaše hodnocení.
Lucie B. -
- Tovar stoji uz 3 den v expedicnom sklade a gls nema co dorucovat...ma len info o zakazke.expedovat to vraj budu az dalsi tyzden...je tam sobota a nedela rakze o 5 dni neskor... hehe
- Ked nieco nemaju skladom nech to otvorene povedia, obratim sa inde....
- Ospracedlnili sa mailom....ale to neriesi , ze nemaju zvladnutu logistiku...
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky. Objednávka je již na cestě k Vám a doručena bude v nejbližších dnech.
Lucie B. -
Ani po 6-tich dňoch mi tovar nebol doručený.....!
Vážený zákazníku,
velice se omlouváme za zdržení Vaší objednávky. Objednávka je již v přepravě a doručení proběhne v nejbližších dnech. Prosíme o strpení, děkujeme.
Lucie B. -
- dĺžka dodania, klamne informácie o kurierskych službách pri možnostiach výberu
Lucie B. -
- Dlhé dodacie lehoty, čo by človek aj pochopil. Ale kvalita kurína (objednaného tento rok na jar) je taká, že sa už rozpadáva.
Vážený zákazníku,
mrzí nás, pokud Vám bylo doručeno nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis prostřednictvím emailu a poskytneme Vám bližší informace, děkujeme.
- spoľahlivosť
- Dostupny tovar
- Trochu pomalsie dodanie ale nic hrozne
Vážený zákazníku,
Vašeho hodnocení si velmi vážíme. Vaše spokojenost je našim cílem.
Ľahký nákup krmiva