• Výborná komunikácia,super cena, rýchle doručenie, čo viac si priať môže zákazník priať, odporúčam.

Obchod odporúčam, super.

• Profesionálny prístup!

• Rýchlosť spoľahlivosť

• Rychlost
    • dobry pomer cena/vykon
    • Dobra kvalita

Vsetko poisane vo vyhodach. Spokojnost.

OK

Vážený pan John,

úprimne vám ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti s ostatnými.

Sme radi, že ste spokojní. Ak máte akékoľvek otázky alebo ďalšie požiadavky, neváhajte nás kontaktovať.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

• Skutočne profesionálne jednanie a konanie. Perfektný opis a vyobrazenie tovaru. Rýchlosť dodania. Tovar kvalitne zabalený.
    • Žiadnu som nezaznamenal.

Jednoznačne odporúčam. Dlhodobo kvalitne fungujúci obchod so širokým sortimentom výrobkov od overených tvorcov.

Vážený pan Try,

Veľmi si vážime, že ste ocenili náš profesionálny prístup, dôkladný popis a vyobrazenie tovaru, ako aj rýchlosť dodania a kvalitné balenie. Vaša spokojnosť je pre nás na prvom mieste a sme radi, že ste s nákupom u nás spokojní.

Som úplne spokojná

Vážený paní Mária,

Sme veľmi radi, že ste úplne spokojná, a vážime si, že ste si našli čas na napísanie tejto krásnej recenzie. Vaša spokojnosť je pre nás najväčšou odmenou a motiváciou ďalej poskytovať kvalitné služby a produkty, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť. Našim cieľom je, aby každý zákazník odchádzal s úsmevom a vedomím, že u nás nájde to, čo hľadá.

ok

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

+ dobrý výber. rýchle doručenie, spoľahlivý eshop

Vážený pan Branislav,

Sme radi, že ste spokojní s naším výberom produktov, rýchlosťou doručenia a spoľahlivosťou nášho e-shopu. Našim cieľom je vždy poskytovať kvalitné služby, aby každý nákup prebiehal hladko a bez starostí.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

Všetko prebehlo rýchlo a k spokojnosti.

Vážená Zosima,

Teší nás, že všetko prebehlo rýchlo a k vašej spokojnosti. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a sme radi, že ste mali pozitívnu skúsenosť.

Všetko OK.

Vážený zákazník,

Sme nadšení, že ste boli s našimi službami spokojný/á! Vaša spokojnosť je pre nás tou najväčšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Vždy sa snažíme poskytovať služby na tej najvyššej úrovni a je skvelé vidieť, že sa nám to darí.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

• Rychlost, informovanost, profesionalita.
    • Siroky vyber produktov.
    • Nezaznamenal som ziadnu nevyhodu.

Vážený zákazník,

Sme radi, že ste ocenili rýchlosť, informovanosť a profesionalitu nášho tímu. Takisto nás teší, že ste spokojní s naším širokým výberom produktov. Ak budete mať akékoľvek ďalšie otázky alebo potreby, neváhajte nás kontaktovať.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

• Rýchlosť dodania tovaru.
    • Dodanie podla objednávky .
    • Návod priložený.
    • Zatial žiadny.

Vážený Tony,

Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania a že zásielka bola doručená podľa objednávky.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

Už je to týždeň od objednania a tovar ešte stále nebol ani odovzdaný prepravcovi.

Vážený zákazník,

ospravedlňujeme sa za vzniknuté nepríjemnosti. Chápeme, ako frustrujúce môže byť čakanie na objednávku. Okamžite skontrolujeme stav vašej objednávky a postaráme sa o to, aby bola čo najskôr odoslaná.

• Veľmi som spokojný
    • Bez problemov
    • Cenovo dostupne

Vážený pane M.,

Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a že všetko prebehlo bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou. Teší nás, že naše ceny považujete za dostupné. Budeme sa snažiť aj naďalej poskytovať kvalitné služby za výhodné ceny.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

• široký sortiment držiakov, stijanov a prískušenstva k TV. Tu si naozaj vyberie každý.

Vážený Milan Rišian,

Sme radi, že ste si v našom širokom sortimente držiakov, stojanov a príslušenstva k TV našli presne to, čo ste potrebovali. Naším cieľom je poskytovať čo najširšiu ponuku produktov, aby si u nás každý zákazník mohol vybrať to najlepšie riešenie pre svoje potreby. Vaša spokojnosť nás motivuje neustále zlepšovať a rozširovať náš sortiment, aby sme mohli vyhovieť aj tým najnáročnejším požiadavkám.

Som spokojný.

Vážený Bohuš,

Sme nesmierne radi, že ste s našimi službami spokojný. Vaša spokojnosť je pre nás skutočne kľúčová a je jedným z hlavných cieľov, na ktoré sa sústredíme. Každá pozitívna spätná väzba nás povzbudzuje a dodáva nám energiu naďalej sa zlepšovať a prichádzať s novými spôsobmi, ako vám ponúknuť ešte lepší zážitok.

S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora

• Tovar prišiel veľmi rýchlo a v poriadku.

Obchod má veľký výber držiakov za veľmi dobré ceny.Tovar je kvalitný a je doručený v krátkom čase. Z mojej strany veľká spokojnosť.

Vážený zákazník,

Sme veľmi radi, že ste s naším obchodom spokojní! Teší nás, že oceňujete náš široký výber držiakov, konkurencieschopné ceny a kvalitu tovaru. Vaša spokojnosť a pozitívna skúsenosť s rýchlym doručením sú pre nás najväčšou odmenou. Dúfame, že vás aj v budúcnosti budeme môcť potešiť našimi službami.

• Rýchle dodanie

Vážený zákazník,

Sme radi, že ste boli spokojní s rýchlosťou dodania! Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a teší nás, že sme splnili vaše očakávania.

• Kvalita

Vážený zákazník,

Sme veľmi radi, že ste spokojní s kvalitou našich produktov. Vaša spokojnosť je pre nás kľúčová, pretože sa neustále snažíme zaručiť vysoké štandardy a poskytovať len to najlepšie.