Jeden držiak už mám, je kvalitný, dodanie bolo rýchle. Tento bol dadaný tiež veľmi rýchlo, zatiaľ sme ho nemontovali, ale dúfam , že bude rovnako kvalitný.
Vážený zákazník,
úprimne vám ďakujeme za vaše pozitívne hodnotenie a za to, že ste si našli čas podeliť sa o svoje skúsenosti s ostatnými.
Sme radi, že ste boli spokojní s kvalitou a rýchlosťou dodania prvého držiaka. Veríme, že aj tento nový držiak bude spĺňať vaše očakávania a že budete rovnako spokojní. Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať.
- Výborný držiak
- Dá sa nastaviť do všetkých strán a a naklápať
- Krytky na konštrukciu v ktorých sa dajú schovať káble
Vážený zákazník,
Sme veľmi radi, že ste spokojní s naším držiakom! Teší nás, že funkcie ako nastaviteľnosť do všetkých strán a možnosť naklápať vám vyhovujú, rovnako ako krytky na skrytie káblov.
- 9
Velmi rychla reakcia .. vsetko OK
Vážený zákazník,
Sme radi, že ste ocenili našu rýchlu reakciu a že všetko prebehlo bez problémov. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu a sme tu pre vás, keď budete potrebovať ďalšiu pomoc.
S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora -
všetko bolo super, v rátane ceny
Vážený zákazník,
Sme radi, že ste boli spokojní so všetkým, vrátane ceny! Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili vaše očakávania.
- Rýchlosť
- Žiadna
Vážený zákazník,
Sme veľmi radi, že ste ocenili kvalitu našich produktov, konkurencieschopné ceny a rýchlosť našich služieb. Naším cieľom je poskytovať produkty, ktoré spĺňajú vysoké štandardy kvality, zároveň ponúkať výhodné ceny a zabezpečiť rýchle a efektívne vybavenie vašich objednávok. Vaša spokojnosť je pre nás najvyššou prioritou a vaša pozitívna spätná väzba nám dodáva motiváciu pokračovať v našej práci a neustále sa zlepšovať.
S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora -
- Vsetko bolo ako ma byt.
Vážený zákazník,
Sme radi, že všetko prebehlo podľa vašich očakávaní. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá a teší nás, že sme splnili vaše požiadavky. Ak budete mať v budúcnosti ďalšie potreby, neváhajte nás kontaktovať.
Rýchlosť, spoľahlivosť,profesionalita.
Vážený zákazník,
Sme veľmi radi, že ste ocenili našu rýchlosť, spoľahlivosť a profesionalitu. Vaša spokojnosť je pre nás veľkým povzbudením a motiváciou pokračovať v poskytovaní kvalitných služieb.
- Rýchle dodanie a spokojnosť
Vážený zákazník,
Sme radi, že ste spokojní s rýchlym dodaním vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a teší nás, že sme splnili vaše očakávania.
S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora -
- Tovar, ktorý som dostala je nepoužiteľný, nosnosť držiaku je oveľa nižšia, ako píše špecifikácia. Snažím sa ho už týždeň vyreklamovať, z obchodu neodpovedajú na email a nedvíhajú telefón.
Vážený zákazník,
Ľutujeme, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším tovarom a službami. Je nám veľmi ľúto, že nosnosť držiaku neodpovedá špecifikáciám a že sa vám nedarí kontaktovať nás. Prosím, pošlite nám svoje kontaktné údaje na [email protected] alebo nás skúste opäť kontaktovať telefonicky, aby sme mohli urýchlene riešiť váš problém a nájsť uspokojivé riešenie. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
- Spokojný
Vážený zákazník,
Teší nás, že ste boli spokojní s rýchlym dodaním vašej objednávky. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou a sme radi, že sme splnili vaše očakávania.
lacná čína nekvalitná.
Vážený zákazník,
Ľutujeme, že ste mali negatívnu skúsenosť s naším produktom. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi cenná a pomôže nám zlepšiť kvalitu našich služieb. Prosím, kontaktujte nás priamo, aby sme mohli situáciu vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť.
Vážený zákazník,
Naším cieľom je ponúkať konkurencieschopné ceny, ktoré zodpovedajú kvalite našich produktov, aby sme zabezpečili maximálnu hodnotu za vaše peniaze. Neustále pracujeme na zlepšovaní našich služieb a výbere produktov, aby sme splnili vaše očakávania a poskytli vám najlepšie možné riešenia.
- Super rýchle dodanie
- Dobrá cena
Odporúčam
Vážený zákazník,
Sme veľmi radi, že ste ocenili rýchlosť dodania a konkurencieschopnú cenu našich produktov. Naším cieľom je poskytovať promptné a efektívne služby, aby sme zabezpečili vašu spokojnosť. Vždy sa snažíme ponúknuť kvalitné produkty za výhodné ceny a rýchlo reagovať na vaše potreby.
S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora -
- výborne a ochotne poradili s výberom držiaka televízora
Vážený zákazník,
Je skvelé počuť, že sme vám mohli ochotne pomôcť s výberom držiaka televízora a že ste boli spokojní s našimi službami. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto sa neustále snažíme zlepšovať a poskytovať čo najlepšie poradenstvo.
S úctou, Ondřej Braha - zákaznícka podpora -
Veľký výber, dobré ceny, celkom kvalitný držiak.
Vážený zákazník,
Sme radi, že ste ocenili náš široký výber a konkurenčné ceny. Teší nás, že ste spokojní s kvalitou držiaka a dúfame, že Vás budeme môcť opäť potešiť pri Vašej ďalšej objednávke.
- Asi najlepsie ceny
- Trosku dlhsia dodacia lehota
- Rýchlosť
- Relatívne rýchle dodanie
Takmer žiadna komunikácia zo strany obchodu. Zaslali, vystavili mi chybnú faktúru, písal som dva e-maily, telefonoval som a za takmer dva týždne som faktúru opravenú nedostal. Nereagujú žiadnym spôsobom. Už nikdy nebudem nakupovať v tomto obchode.