Nákup a doručenie l plnej mojej spokojnosti.
- rychle dodanie
- tovar skladom
- dobra cena
Všetko prebehlo rýchlo a hladko, bez problemov.
Rýchlosť vybavenia objednávky
Dobrá cena batérie oproti iným e-shopom -
- Tovar skladom
- Dobrá cena
Tovar (akumulátor) som si v tomto e-shope objednal zato , že ho mali skladom a pri porovnaní ponúk za najnižšiu cenu .
- Po konzultácií s operátorom neposlali objednávku, z ktorého by bolo zrejme kolko treba zaplatit spolu s dopravou. Faktúru poslali až s tovarom
- Reagujú rýchlo na objednávku
- Nevedia , čo majú na sklade.
prisiel mi novy predny vyfuk a sadol perfektne, super
- Dobra komunikacia, ochota, rychle dodanie
Dobrý deň. Objednávka bola vybavená zo strany predávajúceho k mojej spokojnosti. Avšak, nastal problém so strednou časťou. Výfuk mi bol doručený v stredu a hneď namontovaný. No záves na ktorom bol výfuk zavesený sa už v sobotu ulomil od plášťa rezonátora a výfuk skončil našťastie na ramienku, ktoré sa tiahne popod výfukové potrubie. Asi by bolo dobré na to upozorniť výrobcu. (Nedostatočný zvar?) Jozef.
Tovar prišiel v čas a v poriadku,,už je na svojom mieste
- Výborná komunikácia
Objednaný tovar bol predajcom preverený a následne ma kontoktoval s tým že výrobca zadal chybné označenie a nebude pasovať na môj typ auta.
- Ak je nejaký "problém" okamžite človeka informujú a prispôsobia sa. Ústretový servis. Klobúk dole.
- Dobre zabalené diely, nič nechýbalo naopak ešte bolo pridané ako darček. Veľká spokojnosť.
Neobjednával som prvý krát od Majoauto. Musím povedať aj ostatným, že toto je tretí obchod na Slovensku, ktorý je skvelý čo sa týka dielov. Prajem všetko dobré. :)
- Vyborna komunikacia, ochota,rychlost
Velka spokojnost
V poriadku funguje, na renault scenic 1,6 2002
- Výborná komunikacia
- pomerne rýchla reakcia obhodu, osobný kontakt a overenie, či trvám na objdenávke aj napriek meškaniu spôsobenému treťou stranou.
Velmi rychle dodanie, telefonat od predajcu s info, ze posielaju. Tak to ma byt.
- všetko pasuje
- Výhodné ceny rýchle dodanie kvalitný zákaznícky servis