Je to lacný vylisovaný plastový brak .Neviem to použiť na účely pre ktoré som to objednal.
Vážený zákazník,
pokiaľ s tovarom nie ste spokojný, máte možnosť ho vrátiť bez udania dôvodu do 14 dní. Prípadne v e-shope je možné objednať vzorky všetkých nami predávaných obkladov, takže kúpou vzorky ste si mohli preveriť, či Vám PVC obklad bude vyhovovať.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.
S pozdravom,
zákaznícky servis BIO FLAME. -
Tovar prišiel poškodený.
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za hodnotenie na portáli heureka.sk! Pokiaľ Vám prišiel poškodený tovar, mali ste sa nám bezodkladne ohlásiť emailom alebo telefonicky a tovar by sme Vám vymenili za nový.
S pozdravom,
zákaznícky servis BIO FLAME. -
- Ako 2x som objednal a 2x nespokojnosť kuriér uvedie čas no chodí po 19 večer ...keď človek dôjde s práce chce mať pokoj kľud a nie večer vyčkávať poštu a nedodržuje čas ktorý uvádza !
Reakcia obchodu lacne-obklady.sk
V tomto predvianočnom období majú kuriéri príliš veľa práce a aj čas doručenia sa kvôli tomu predlžuje.
Ospravedlňujeme sa za večerné doručovanie. V lete by sa to asi nestalo.
Vopred ďakujeme za porozumenie a napriek zbytočným starostiam prajeme pokojné sviatky. -
- Vyfotene obrázky zle
- Tovar ktorý som si objednal absolútne nezodpovedá tomu co som si objednal. Cele zle neodporúčam...
Dobrý deň.
Mrzí nás, že na základe fotografií ste nadobudol dojem, že obklad vypadá inak ako ste si ho predstavoval.
Aj na základe Vášho podnetu sme sa rozhodli, že budeme zhotovovať nie len fotografie výrobkov, ale aj videá.
Ďakujeme za porozumenie. -
Obklad ma nedokonae spoje,nepresne zle sa prekrivaju,vyrobok je šmejd za vysoku cenu za m2 vychadza na 12€ by to malo byť 100% kvalita podradny činsky šmejd.
Dobrý deň pán PePo.
Pokiaľ ste s tovarom nebol spokojný, mal ste možnosť obklad vrátiť.
PVC obklady predávame na tisíce kusov a máme tiež veľa zákazníkov, ktorý sa k nám vracajú.
Keby bol teda obklad taký nekvalitný a drahý ako uvádzate, určite by sa nevyrábal ani nepredával.
Obklady sú vyrobené v Európe a nie v Číne ako uvádzate.
Každopádne si vážime aj Váš subjektívny názor.