- Spokojnosť,už som viackrát objednávala a som spokojná.Tovar dobre zabalený, rýchle dodanie.
Nemám žiadnu pripomienku
Zasielka bola vybavena svizne a tovar vcelku zodpovedal obrazku na stranke
Velka spokojnost
- Rychlo vybavena objednavka
Vše v pořádku, rychlá komunikace a ještě rychlejší dodání.
Vřele dporučuji. -
- Rýchlo dodané, super zabalené. Veľmi som spokojná.
Obchod odporúčam
- Výborné balenie
- Zľava pri registrácii
- Široký sortiment
Nakupovala som dva krát, obidva krát prišla objednávka veľmi rýchlo, výborne zabalená.
Pri registrácii na stránke je zľava, široký sortiment. Som veľmi spokojná. -
- Krásny tovar a super cena
- Dobrý výber
- Veľmi slušné ceny
- Výhodné ceny
Na tejto stránke som už viackrát objednávala a vždy som bola spokojná s cenami-samozrejme lacnejšie ako v obchodoch, aj ked si poštovné priplatím, vždy sa to oplatí a ešte s rýchlosťou dopravy, na ďalší deň od objednania som už tovar mala doma. Takze veľmi kladne hodnotím .
- rýchlosť dodania už na druhý deň
- super ceny
- Som veľmi spokojná môžem tento obchodík len vrelo odporúčať ich inteligentný prístup, skvelá komunikácia , veľká ústretovosť, rýchle dodanie hovorí za všetko. Ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť s úctou AH.
- Nemám žiadne.
- Som veľmi spokojná s týmto e-shop obchodikom ich inteligentný prístup, skvelá komunikáciu - poradenstvo, veľká ústretovosť, rýchle dodanie hovorí za všetko. Objednané produkty ktoré som objednála ( hlavne ikebany) bolí precízne zhotovené-skombinované a ostatné produkty spĺňali to čo som si aj predstavovala . Môžem len vrelo odporúčať ďakujem za výhodnú cenovú dostupnosť s úctou AH.
- Nemám žiadne.
Som velmi spokojna,krasne farby,kvalita vyrobku dobra. Odporucam vrelo.
Spokojnosť
- Výborné ceny
- Rýchle odoslanie
super obchod rýchle doručenie
kvalitný tovar
Super obchod s tovarom som spokojná, ceny dobré a je tu dobrý výber je si z čoho vyberať no a samozrejme aj rýchle doručenie .
- Až do domu
Zodpovedný prístup zamestnancov, skvelá kombinácia, kvalitné zabalenie objednávky, promptne dodanie