- Tak tento e-shop môžem len vrelo odporúčať oceňujem hlavne ich inteligentný prístup, skvelá komunikácia - poradenstvo, veľká ústretovosť ktorú ja osobne si nesmierne vážim , rýchle dodanie objednaných produktov ( musím pochváliť aj dobré a bezpečné zabalené produkty) ktoré hovoria za všetko. Tento e-shop ponúka kvalitné produkty a preto sa ako zákazníčka rada vraciam k nákupu čo majú v ponuke a hlavne čo má najviac osloví. Majiteľ tohto obchodíku je veľmi ústretový a to si ako rodina nesmierne vážime srdečná vďaka za výhodnú cenovú dostupnosť.
- Nemám žiadne.
- Super, dakujem
- Rýchlosť dodania
- Kvalita balenia
- dobrý výber kvetináčov
- prijateľné ceny
- rýchle dodanie
Superrrr nákup, suppeeerrr vyrobky dom spokojná
- Rýchle dodanie, kvalitné zabalenie tovaru
Tovar došiel v poriadku a pekný, som spokojná a určite si objednám aj na budúce
- Rýchle a spoľahlivé doručenie.
Spokojnosť, objednávali sme už 4x a ešte určite budeme.
- Rýchle dodanie, pekne zabalený tovar v top stave.
- Super ako vždy
- rýchle dodanie - 24.5.2024 objednané platbou prevodom, 28.-meho odoslané a 29.teho doručené - na 4 pracovný deň som mala svoju objednávku doma - klobúk dole :)
Tovar za výhodné ceny, neuveritelne rýchle doručenie - hneď na druhý deň.
v tomto e-shope som nakupovala uz viackrat a urcite nie naposledy. Vzdy som bola spokojna ako a s poslednym nakupom, preto ho odporucam i nadalej.
Tovar dorazil ihneď po objednaní.
Maximálna spokojnosť. -
- Kvetinace Heos objednane uz 4x z tejto stranky. Super cena, velmi rychle dodanie, tovar dokladne zabaleny
- Som maximálne spokojná so zakúpeným tovarom,s rýchlosťou dodania a jednoduchosťou nákupu.
- Skvelá komunikácia
- Objednávka na želanie
- Dobrá cena, rýchle dodanie
Halierik je môj obľúbenec. Viackrát som už nakupovala v tomto obchode, vždy spokojnosť.
- Spokojnosť
Maximálna spokojnosť