- Krásne zabalený tovar
- Produkt prišiel ešte krajší než som čakala
- Vzorka granuliek zadarmo
Reakcia obchodu LABANATO
Dobrý deň :) Veľmi pekne ďakujeme :) Sme nesmierne radi, že ste ste s nákupom u nás boli spokojná. Budeme robiť všetko preto, aby sme Vašu dôveru nesklamali ani v budúcnosti. Ešte raz ďakujeme, pozdravujeme Vás a prajeme všetko dobré :) Váš tím LABANATO.
- Objednanie tovaru
Rýchle spracovanie mojej objednávky a dodanie tovaru
Reakcia obchodu LABANATO
Tešíme sa, že Vaša skúsenosť s nákupom u nás bola pozitívna :) Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup u nás :) Ďakujeme a prajeme Vám krásny deň! Váš tím LABANATO.
- Všetko super. Rýchle doručenie.
Reakcia obchodu LABANATO
Krásny deň prajeme a ďakujeme veľmi pekne :) Sme nesmierne radi, že ste boli s nákupom u nás spokojná a ceníme si, že ste si našli čas aj na napísanie tejto recenzie. Želáme všetko dobré ;) Váš tím LABANATO.
- Skvela komunikácia, rýchle vybavenie objednavky, vyborne granulky aj pamlsky
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme veľmi pekne :) Sme veľmi radi, že ste s nákupom u nás boli spokojná a že sa Vám páčia aj naše produkty. Prajeme všetko dobré a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup u nás :)
- Granule psovi naozaj chutia, aj keď neviem či je to rozhodné kritérium, nakoľko on zožerie aj vecheť na riad.
- Komunikácia obchodu je výborná, detto ochota poradiť.
- Cena nie je plusom (výhodou pred konkurenciou), ale z môjho pohľadu je, s poukázaním na vernostný program, primeraná kvalite.
- Veľmi pozitívne hodnotím orientáciu obchodu na granule lisované za studena, nakoľko tieto je možné kombinovať so surovou stravou
- Sortiment je pomerne úzky, hlavne pokiaľ ide o granule. Uvítal by som granule určené primárne aj pre šteňatá a tiež výber z viacerých "príchutí".
Reakcia obchodu LABANATO
Dobrý deň prajeme Radim :) Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu bohatú a úprimnú recenziu. Veľmi sa tešíme, že ste so svojím nákupom u nás boli spokojný. A ešte o to viac, že naše granulky LABANATO Vášmu psíkovi chutia :) Čo sa týka Vami spomínaných príchutí, určite máme do budúcna v pláne zaradiť aj ďalšie a postupne rozširovať portfólio našich produktov. Pilne pracujeme na tom, aby ste si už čoskoro mali možnosť vybrať z väčšieho sortimentu produktov, ktoré na sebe nesú značku LABANATO. Ďakujeme ešte raz a radi Vás v našom eshope opäť privítame :) Prajeme všetko dobré a Vášmu psíkovi ku krmivu LABANATO dobrú chuť :) Váš tím LABANATO.
Rýchle vybavenie a dodanie objednávky.
Reakcia obchodu LABANATO
Dobrý deň :) Veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu, naozaj si to veľmi ceníme. Sme radi, že sa Vám u nás tak dobre nakupovalo, veľmi radi Vás obslúžime aj nabudúce :) Prajeme Vám krásny deň! Váš tím LABANATO.
- rýchlosť dodania, bezproblémová komunikácia, výborné granulky
Reakcia obchodu LABANATO
Dobrý deň :) Veľmi pekne ďakujeme :) Sme nesmierne radi, že ste ste s nákupom u nás boli spokojní. Pozdravujeme Vás a prajeme všetko dobré :) Váš tím LABANATO.
- rychle dodanie
Reakcia obchodu LABANATO
Dobrý deň :) Veľmi pekne ďakujeme za Vašu recenziu, naozaj si to veľmi ceníme. Sme radi, že ste s rýchlosťou dodania boli spokojná. Veľmi radi Vás obslúžime aj nabudúce :) Prajeme Vám krásny deň! Váš tím LABANATO.
Rýchle dodanie,pribalený darček-potešilo to
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme rásne :) Sme nesmierne radi, že ste s našimi službami boli spokojná. Budeme robiť všetko preto, aby sme Vašu dôveru nesklamali ani v budúcnosti. Ešte raz ďakujeme, pozdravujeme Vás a prajeme všetko dobré :) Váš tím LABANATO.
Rýchle vybavenie a doručenie.Granulky fantastická.
Reakcia obchodu LABANATO
Jeeej ďakujeme krásne :) Tešíme sa, že Vaša skúsenosť s nákupom u nás bola pozitívna a že granulky majú úspech :) Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup u nás :) Prajeme Vám krásny deň! Váš tím LABANATO.
- Veľmi milý a ochotný. Prvotriedny pristup
Fantasticky obchod. Všetkým odporúčam.
Reakcia obchodu LABANATO
Krásny deň prajeme a ďakujeme veľmi pekne :) Sme nesmierne radi, že ste boli s nákupom u nás spokojný a ceníme si, že ste si našli čas aj na napísanie tejto recenzie. Veríme, že Vás nesklameme ani nabudúce :) Želáme všetko dobré ;) Váš tím LABANATO.
- rychlosť
- kvalitný produkt
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme Vám veľmi pekne za Vašu recenziu. Veľmi sa tešíme, že ste so svojím nákupom u nás boli spokojný :) Radi Vás v našom eshope opäť privítame :) Prajeme všetko dobré a Vášmu psíkovi ku krmivu LABANATO dobrú chuť :) Váš tím LABANATO.
- Bleskurýchle a bezproblémové vybavenie objednávky
- Kvalitná komunikácia obchodu - veľmi pohotovo a príjemne odpovedali na otázky
- Doprava zdarma nad 35€
- Zľava 5€ na prvý nákup krmiva ich značky
- Nižšie ceny vybraných výrobkov, než v iných e-shopoch
- Darček k nákupu (vzorka krmiva)
- Ekologické balenie objednávky (obaly výrobkov aj samotný balík boli z papiera).
- A ešte vidím, že majú aj vernostný systém, ale ten som zatiaľ ešte nevyskúšala.
- Nič.
Reakcia obchodu LABANATO
Úžasné! Ďakujeme krásne :) Takúto krásnu recenziu sme si hádam ani nezaslúžili :) Sme nesmierne radi, že ste s nákupom u nás boli spokojná. Veľmi si ceníme, že ste si našli čas na napísanie tejto recenzie. Čítame si ju dookola znova a znova :) Ďakujeme naozaj veľmi pekne Žaneta, ste jednička :)
- Absolútne profesionálny a zároveň ľudský prístup
- Doručenie na druhý deň od objednávky
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme krásne pán Kochan :) Sme nesmierne radi, že ste s našimi službami boli spokojný. Budeme robiť všetko preto, aby sme Vašu dôveru nesklamali. Ešte raz ďakujeme, pozdravujeme Vás a prajeme všetko dobré :) Váš tím LABANATO.
- Skvelá komunikácia
- Rychle dodanie
- Vernostny program
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme veľmi pekne za Vašu recenziu :) Ďakujeme za Vašu dôveru a priazeň. Pozdravujeme Vás a prajeme všetko dobré :)
Ako vždy maximálna spokojnosť a vyzdvihujem naozaj veľmi ústretového a ochotného pána majiteľa a skvelý prístup k zákazníkovi :)
Reakcia obchodu LABANATO
Úžasné! Ďakujeme krásne :) Veľmi si ceníme, že ste si našli čas v tomto uponáhľanom svete a napísali nám túto krásnu recenziu. Sme tu pre Vás kedykoľvek a veľmi radi poslúžime aj nabudúce. Ďakujeme ešte raz a prajeme všetko dobré :)
- Rýchle jednanie veľmi milý a ochotný
Tovar mi bol doručený veľmi rýchlo, som veľmi spokojná so všetkým milý a ochotní predávajúci, poradili okamzite ;-) odporúčam určite toto nebol moj posledný nákup :-)skvelý obchodík
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme krásne za Vašu recenziu :) Sme veľmi radi, že ste s nákupom u nás boli spokojná :) Pozdravujeme Vás , prajeme všetko dobré a už teraz sa tešíme na Vašu ďalšiu návštevu eshopu LABANATO :)
- super jednanie
- rýchle doručenie
Reakcia obchodu LABANATO
Ďakujeme naozaj veľmi pekne :) Veľmi si ceníme, že ste si našli čas na napísanie tejto recenzie. O to väčšiu radosť máme, že Vaša skúsenosť s nákupom u nás bola pozitívna :) Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup u nás :)
- rýchle doručenie