- Pri objednávke som zadala farby tovaru, ktoré som chcela a ktoré podľa stránky boli skladom. No prišiel mi e-mail, že ich nemajú.
- rýchlosť dodania, komunikácia
- držiaky nie sú moc kvalitné, asi by bolo dobré ich prešívať niečím iným nakoľko po dvoch dňoch vyzerajú ako keby boli nosené rok...škoda..
- Mohol by mat vasci sortiment pre deti
Spokojnosť
- Ocenujem rychle dodanie tovaru. Navlek na ponozky je super pomocka, konecne sa synovi nevyzuvaju ponozky a nemusim mu ich stale dokola navliekat.
- nic
100% spokojnosť. Tovar bol doručený rýchlo a v poriadku. Držiaky na ponožky sú veľmi praktická vec. Odporúčam.
Obchod prebehol super, nemam vyhrady
ale moja rocna dcera vie dat ponozky dolu aj s drziakmi. Len jej to trva namiesto 2 sekund 10. -
- Príjemná komunikácia
- ja som brala navleky, aby sa nezosuchovali ponozky a nikde inde som to nevidela.
- ta stranka je na prvy pohlad troska matuca...nebolo mi hned jasne, ci som spravne a kde tie drziaky na ponozky najdem + vysvetlenia a opis, musela som sa preklikavat, co je zdlhave...
drziaky som kupila, lebo som na ne natrafila, ani neviem ako...stranka nie je velmi jednoducha, vela informacii na prednej/prvej strane, chvilu trva, kym sa zorientujete.
tovar je kvalitny a zatial sme spokojny, skoda, ze lababy nasivku ma len jedna ponozka, uvitala by som, keby aj prava aj lava ponozka mala vzadu nasite lababy, vedela by som, co je vrch a co spodok -
- -účinné
- -na nohe netlačia
- -nevyzúvajú sa
Odporúčam držiak La Baby. Sú pohodlné a veľmi účinné. Detičkam na nohe netlačia.Ideálne pre každé miminko.