• Anglická koncovka na nabíjačke.

Neodporúčam.

Reakcia obchodu L-E.SK

Dobrý den paní Horelicanova, děkujeme za recenzi, anglické koncovka, ale i EU koncovka je součástí balení přístroje. Prosím prověřte balení přístroje. Pokud ji nenajdete, kontaktujte nás na emailu [email protected] a neprodleně Vám dodáme EU nabícejí kabel. Omlouvám se za komplikace. Jan Čala

• Slusny clovek vybavujuci reklamacie
    • Dodanie tovaru zakaznikovi bez spatnej kontroly.13.12.objednane,nedodane do Stedreho dna...

Obchod ok,jednanie ok,prepravca uplne zle,vymente ho prosim a zamyslite sa nad tym,ako preverite dodavku tovaru,nie poslat po tyzdni dotaznik spokojnosti a vybavene...a tovar nikde...

Reakcia obchodu L-E.SK

Dobrý den p. Orac, děkujeme za recenzi, omlouváme se za dopravce, od nás odešel produkt v den, kdy jste jej objednal, bohužel není možné a neznám žádný eshop v ČR ani jinde na světě, který by zpětně kontroloval doručení nějak ručně či by na to měl pracovníka (další náklady nutné k započtení do ceny a pro zákazníka je cena důležitá ;) ), ovšem zní to jako dobrý nápad, podle statusů ze systému dopravce by to zajisté šlo, aby se zobrazila "problematická zásilka, která nebyla např. doručena do 48 hod".
    Ještě jednou děkuji za inspiraci. S pozdravem Jan Čala PS: Email o hodnocení nákupu odchází ze Heureky a ten bohužel neovlivníme, aby Vám odešel po doručení, děkujeme za pochopení.

• zavadzanie zakaznika o cene

Zamerne zrusili objednavku aby nemuseli doplacat rozdiel aj napriek tomu, ze som nakupoval cez heureka garancia nakupu. Minimalna snaha dodat tovar alebo nahradny tovar. Neochota pracovnikov najst riesenie. Ziadna komunikacia o stornovani objednavky keby som sa neinformoval ani by som nevedel.

jednoducho neprofesionaly pristup... neodporucam nakup.

Reakcia obchodu L-E.SK

Vážený pan Karais, primárně bych Vám doporučil dostudovat co znamená Heureka garance nákupu, v několika slovech shrnuto, pokud by Vám např. obchod nevrátil peníze do 14ti dnů, pak Vám je vrátí Heuréka a ta je bude vymáhat po obchodu. Veškerá komunikace mezi zákazníkem a prodávajícím se v případě objednávky děje přes Heureka košík, resp. komentáře, zde vidíte od kolegy vzkaz, že jste objednal produkt, který byl už vyprodán za tu cenu v momentě objednávky. Stejně tak je zde informace o stornu objednávky, kopie chodí na email. Heureka aktualizuje ceny v cyklech cca 3-5 hodin, proto můžete na ní mnohdy vidět cenu vyšší nebo nižší než je na eshopech. U nás byla cena již vyšší. Tedy veškerá informovanost proběhla na vysoké úrovni jak je u nás zvykem. V obecné rovině si myslím, že emoce, výhružky soudy, SOI, ČOI a o negativních recenzích, nebyly nutné, zvláště pak, když šlo produkt ještě objednat u konkurence za akční cenu/ neměla ještě vyprodáno. S pozdravem Jan Čala

• doprava zdarma
    • pri odstúpení od zmluvy a vrátení tovaru drahé prepravné zo Slovenska do Čiech (na Slovensku nie je žiadna pobočka / sklad)
    • po zaslaní Formulára o zrušenie zmluvy neprišlo žiadne potvrdenie ani vyrozumenie, pritom v Obchodný podmienkach sa píše "Po odoslaní tohto formulára Vám bude bez zbytočného odkladu potvrdené jeho prijatie."
    • ak je tovar objednaný (a ešte k tomu zaplatený!!!) mohli by zákazníka informovať, že na sklade nieje a dôjde k oneskorenému dodaniu

objednávaný a dopredu zaplatený tovar, ktorý mal byť dostupný, na sklade vôbec nemali; našťastie tovar rýchlo doobjednali a dodanie sa predĺžilo len o 2 dni (no ak by som sa sám neozval, ani by som sa nedozvedel, že bol vypredaný a posielajú mi ho dodatočne)

Reakcia obchodu L-E.SK

Dobrý den p. Rečka, děkujeme za recenzi. Dovolím si ji trochu okomentovat. V předvánočním čase uhlídat skladové zásoby, kdy Vám přichází objednávky přes eshop, jezdí k Vám zákazníci, kteří si odvážejí produkty osobně je velmi těžké, proto se občas stane, že prodáme o 1, 2 ks více než je reálně skladem. Pakliže je problém daný tovar objednat, neprodleně informujeme zákazníka, ve Vašem případě bylo dodáni opožděno o 1 den, tedy kolega nepovažoval za nutné Vás stressovat, že něco dorazí o 1 den později než Vám potvrdil systém. Podotknul bych, že následně Vám byla zdarma poskytnuta příplatková služba DPD odpoledního doručení a dohoduto doručení s dopravcem tak, aby Vám to vyhovovalo. Tedy pro zákaznickou spokojenost jsme udělali maximum. K Vašemu odstoupení od smlouvy, ano jsme český eshop, logistiku řešíme z ČR a proto je nutné nám zboží i do ČR vracet. Díval jsem se na ceník dopravce a Vaše zásilka může být jimi doručena za cca 40 EUR (2 krabice 25 kg), což je velmi rozumná cena. Formuláře odstoupení od smlouvy potvrzujeme v momentě, kdy k nám produkt dorazí zpět, právě, protože si často lidé vratku rozmyslí, popř. s námi konzultují problém s produktem a my jim poradíme a není důvod vracet. Vaše zrušení odstoupení od smlouvy, jsem netušil, že je třeba potvrzovat, jendá se o prostou oznamovací větu, ale bude Vám potvrzeno, zde se omlouvám, pokud jste čekal reakci. Zdraví Jan Čala, L-E.sk

• tovar otvorený a zabelný akože prelepkami na ktorých bolo vidno, že boli otvárané a prelepované, membrána -kryt prístroja (repráčiku)na jednom mieste nedosadá - vidno, že zrejme bola otváraná a asi s ním bolo manipulované ???

Ak si pozriem na Utube (UNBOXING JBL FLIP4) ako má byť tovar zabalený a porovnám to s tým čo som dostal- bohužiaľ musím hodnotiť veľmi negatívne. Pôvodný obal porušený- resp.žiaden, podané iba zabalené do celofánu bez prídavnej ochrannej krabičky, rohy otlčené, prístroj otváraný- bolo zreteľne vidno, že mi bol dodaný VRÁTENÝ TOVAR. Nuž ale čo- budem vracať??? účel zatiaľ spĺňa - funguje a že krytka trocha odstáva na prístroji-vidno že bola otváraná a preto nedosadá, lebo je možno štuplík vo vnútri ulomený. No už len za toto by som vo vyspelých krajinách žiadal poníženie ceny o aspoň o 30%, ktorú by som okamžite dostal. Bohužiaľ z toho mi plynie iba jediné, že firma luxusní elektronika.cz má mnohé nedostatky pri expedícii tovaru ako i to že podceňuje zákazníka, ktorý si objednal a zaplatil za tovar a tak si myslím, že názov firmy "luxusní" je zavádzajúci a nezodpovedá svojim atribútom.

Reakcia obchodu L-E.SK

je nám líto, že jste obdržel rozbalený produkt, i když nevím jak k tomu mohlo dojít. Moc nerozumím tomu, proč jste si dával tolik práce s psaním této recenze a hledáním videa na youtube, když jste nám mohl rychle zavolat a my bychom Vám poslali nový kus. Stejně tak to můžete udělat i teď. V rámci spokojenosti našich zákazníků Vám rádi vyhovíme. Jakože se Luxusní-Elektronika.cz jmenujeme. ;)

S pozdravem

CZ: http://obchody.heureka.cz/luxusni-elektronika-cz/recenze/
    SK: http://obchody.heureka.sk/luxusni-elektronika-cz/recenze/

Showroom:
    Na Slanici 444, 763 02, Zlín

Sledujte nás také na Facebooku nebo instagramu:

Mrzi ma ze som si lepsie nepozrel parametre vyrobku, lebo ked mi tovar prisiel, tistil som ze je to miniatura toho co som chcel. Skoda, obrazok bol velmi pekny, vyzeralo to na obrazku ako to co som chcel. Skutocnosti to bola len napodobenina.

Dobrý den p. Krsek,

děkujeme za recenezi. Dne 11.12.2015 18:40 jste u nás objednal JBL Flip3 : http://www.luxusni-elektronika.cz/jbl-flip3-d8069

V popisu produktu jsou řádně uvedeny rozměry (na dvou místech), jsou přiloženy fotografie k porovnání velikosti produktu např. s mobilním telefonem pro představu.

Pravost produktu si si lze ověřit u zastoupení JBL pro SR: http://www.dsi.sk/

Po zaslání výrobního čísla Vám potvrdí, že jste dostal originál JBL, popř. u výrobku je přiložen i slovenský návod s kontakty na zastoupení, vč. telefonu.

Zboží u nás zakoupené je vždy originální produkt od jakéhokoliv výrobce.

Tedy ještě jednou děkujeme za recenezi.

Zdraví

Jan Čala

• Komunikácia s obchodom.
    • Meškanie dodávky.

Vážený p. Polakovský,

dne 02.08.2015 v 18:31:14 jste si u nás objednal produkt u kterého byla uvedena dostupnost "Na dotaz", když si na tuto dostupnost kliknete, zjistíte, že to znamená, že daný produkt není skladem a je nutné se nás zeptat, kdy bude dodáno. Tuto informaci si i lehce ověříte v potvrzení objednávky v emailu, kde není uveden datum odeslání od nás, ale věta "Předpokládané datum předání dopravci Vám upřesníme v následujícím emailu.".03.08.2015 v 12:12:46 jste od nás dostal informaci emailem, že daný produkt bude skladem 3.8.2015, máme objednáno dost kusů. Tuto informaci přebíráme od zastoupení BOSE CS a dále ji předáváme k Vám.

Bohužel, ale daný produkt nedorazil, ne naším zaviněním, máme jej objednán dlouho ještě před Vaší objednávkou na sklad, ale prostě jej výrobce do ČR nedodal, to se občas stává.

Poslední informace, kterou máme a kterou jste opět řádně obdržel emailem je dodání k nám 14./17.8.2015, doufám, že teď se vše povede a my Vám produkt odešleme.

Za hodnocení děkujeme, záporná hodnocení nám dávají inspiraci pro zlepšení našich služeb k Vám zákazníkům, a proto si jich zvláště vážíme :). Zdraví Jan Čala

• Žiadne
    • Dodanie malo byt zadarmo, ale nebola, čakacia doba namiesto 3 dni bola 6 dni

Nikdy viac

Dobrý den p. Ferencz,
    děkujeme za recenzi, bohužel, ale chybou systému Vám byla účtována doprava, která k produktu nepatřila. Naši chybu uznáváme, omlouváme se a jsme připraveni Vám revanšovat náklady na dopravu ve dvojnásobné výši, slevou při Vaší další objednávce. Je škoda, že jste se neozval hned při objednávce (doprava byla v potvrzení objednávky), kolegové mohli chybu opravit a sluchátka poslat bez dopravy. Pro další kupující doporučuji se ozvat. Každopádně jsem Vám nechal kurýrem odeslat malou pozornost zdarma jako omluvu. Ohledně dodací doby, sluchátka Vám šly od nás přesně 3 dny, dle informace od dopravce, těch 6 dnů si asi pletete s jiným eshopem. Zdraví Jan Čala

• zrejme cena
    • zavadzanie s dlzkou dodacej lehoty. komunikacia

pytaju si hodnotenie obchodu a dosial mi nebol doruceny tovar. Asi vravi za vsetko.

Reakcia obchodu L-E.SK

Vážený p. Trstan, dne 30.12.2014 v 09:09:19 jste si u nás objednal produkt u kterého byla uvedena dostupnost "Na dotaz", když si na tuto dostupnost kliknete, zjistíte, že to znamená, že daný produkt není skladem a je nutné se nás zeptat, kdy bude dodáno. Tuto informaci si i lehce ověříte v potvrzení objednávky v emailu, kde není uveden datum odeslání od nás, ale věta "Předpokládané datum předání dopravci Vám upřesníme v následujícím emailu.".30.12.2014 v 16:04:16 jste od nás dostal informaci emailem, že daný produkt bude skladem kolem poloviny ledna, máme objednáno dost kusů. Pokud se tedy podívám na všechny výše uvedené informace, ani jedna mi nepřijde zavádějící či nepravdivá, o celém stavu Vaší objednávky jste byl včas a řádně informován. Po deseti dnech od objednávky, i když ještě nebyla vyřízena, je z portálu Heureka.sk zasílána žádost o hodnocení nákupu, tuto žádost neposíláme my, ale Heureka. Předpokládám, že je to další informace, kterou jste přehlédl. Za hodnocení i přesto děkujeme, záporná hodnocení nám dávají inspiraci pro zlepšení našich služeb k Vám zákazníkům, a proto si jich zvláště vážíme :). Zdraví Jan Čala

• neviem
    • nekorektná komunikácia so zákazníkom
    • poslali mi iný tovar aký som si objednala
    • zaplatila som viac za lacnejší tovar

neodporúčam..pokiaľ vám pošlú nesprávny tovar, čiže oni pochybia, náklady spojené s poštovným si hradíte sami a kompenzácia vám ponúknutá nebude žiadna

Reakcia obchodu L-E.SK

uživatel andy15 je stejný jako uživatel peter m níže, kterého asi baví, tady psát stále o tom samém.

Já bych k vysvětlení co jsem uvedl níže jen napsal, že doposud nám stále neposlal kabel, aby bylo možné hodnotit, zda opravdu došlo k pochybení z naší strany, pokud ano rádi mu nabídneme i kompenzaci v podobě náhrady nákladů s dopravou a odeslání kabelu, jako jsme uvedl níže v reakci. Tato kompenzace mu byla nabídnuta i v telefonu. Netuším jakou jinou by si ještě představoval?
    Bohužel bez fyzického posouzení není možné se hnout z místa. Ohledně nekorektní komunikace, pokud zákazník je v telefonu silně arogantní jako Vy a křičí, tak dostane takovou komunikaci jakou si zaslouží. Řekl bych, že slušnost mezi lidmi je základní pro každého. Tedy jak jsem Vás informoval, pošlete kabel a kopii faktury, pokud Vám byl odeslán špatný, obratem odchází správný + úhradá nákladů na dopravu. Zdraví Jan Čala