- komunikacia viac ako standartna
- rychle doručenie
- odskušaný obchod
- s nevýhodou som sa zatial nestretol
Super obchod s luxusným tovarom
Všetko prebehlo tak ako má. Tak ako vždy, nemám čo dodať.
- Rýchle a diskrétne dodanie už na druhý deň
Super diskrétne rýchlo
- Rychlost
- Diskretnost.
Ziadna.
- Malý darček k nákupu
- Výhodné ceny
Krátka doručovacia lehota, spokojnosť s tovarom.
- Rychle dodanie, spokojnost s vyrobkami.
- rýchlosť vybavenia objednavky
Velká spokojnosť aj s doručením aj s obchodom . tovar diskrétne zabalený . maximálna spokojnosť !
- Majú dobrý výber
- Nedá sa cez Packetu box objednat
Všetko fungovalo na 1
- Diskrétnosť
- Rýchle dodanie + darček, spokojnosť
- Rýchlosť
- Kondómy nemajú krabičku
Objednala som 3 druhy Durex kondómov a len jeden druh prišiel originál zabalený v krabičke a fólií. Ostatné boli len nasypané v papierovom sáčku. Otras
Reakcia obchodu Kupsikondom.sk
veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojná s balením Vašej objednávky a rád by som Vám ponúkol vysvetlenie a vhodné riešenie tejto situácie.
Kondómy Durex London Rot nakupujeme v balení 1000ks, preto každé množstvo menšie ako 1000ks je rozbalené z tohoto balenia. Aj na produktovom obrázku sú zobrazené bez krabičky.
Kondómy Durex Feel Thin ponúkame vo výhodnom balení 50ks, ale momentálne ich nakupujeme v krabičkách po 18ks, preto ste od nás dostali 2 celé krabičky 18ks zabalené vo fólii a ďalších 14ks bolo z rozbalenej krabičky, aby bol dodržaný počet 50ks.
Tieto dva druhy ste od nás už nakupovali v predchádzajúcich objednávkach, preto ste ich takto balené už od nás dostali.
Kondómy Durex Comfort XL máme momentálne v balení 144ks, preto každé menšie množstvo je tiež v papierovom alebo plastovom vrecku. Aj v produktovom obrázku sú zobrazené bez krabičky.
Durex kondómy nakupujeme v rôznych baleniach 12ks, 16ks, 18ks, 100ks, 144ks a 1000ks, preto je ťažké nastaviť výhodné balenie, aby bolo vždy bez rozbaľovania.
Je mi veľmi ľúto, že došlo k tomuto nedorozumeniu a na základe toho neodporúčate nákup v našom obchode. Mrzí ma to obzvlášť, keďže patríte k našim vracajúcim sa zákazníčkam a kondómy v týchto baleniach ste už od nás nakupovali.
Spokojnosť našich zákazníkov je u nás na prvom mieste a radi by sme Vám ponúkli riešenie problému aj keby ste nás kontaktovali hneď po obdržaní tovaru a nie len cez dotazník.
Ak Vám tovar nevyhovuje, radi Vám ho nahradíme za kombináciu krabičiek Durex podľa Vášho výberu alebo iný tovar, či peniaze na účet.
Prosím, napíšte mi ako môžem túto situáciu vyriešiť k Vašej spokojnosti
S pozdravom a prianím príjemného dňa,
Milan Žila
www.kupsikondom.sk -
- Rýchle odoslanie
Bez problémová.
- Rýchlosť.da sa na nich vždy spoľahnúť
O.k.