- Dobrá cena, rýchle dodanie, spokojná som
Reakcia obchodu kupkresla.sk
ďakujeme a teší nás, že ste spokojná. -
- Seriózny prístup
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
- Doručenie včas p.šofér bol veľmi milý ustretovy
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
- Rychle dodanie
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Super popis vyrobkov na stranke.
Dodacie lehoty dodrzane.
Som spokojna aj s obchodom, aj s tovarom.Nakupila by som znova.Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojena.
Všetko prebehlo super
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi.
- Veľká spokojnost
- Tovar bol doručeny rýchlo
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, Vaše spokojenost je pro nás důležitá. Děkujeme za recenzi.
- Veľmi rýchle doručenie (5 dní, z toho boli 2 víkend), kvalitné kreslo a dobrá cena
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, velmi nás těší Vaše spokojenost s dodáním, cenou a kvalitou křesla.
- Rýchlosť a pohodlnosť
děkujeme za Vaši kladnou recenzi. -
- Dlhá doba a bez odozvy ,kde je zásielka.
Objednal som 16.3.2024 a zatiaľ neviem nič o zásielke....uvedená doba dodania 5' 7 pracovnych dni ...volal som do Brna vraj je to doba až po odoslaní ak oni dostanú objednaný tovar neviem odkiaľ asi zo Zimbabwe ...
Vážený zákazníku,
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé komplikace. Mrzí nás, že jste měl nepříjemnou zkušenost s dodáním zboží. Váš podnět je pro nás motivací ke zlepšení našich služeb. -
Dostala som stoličku a vrchná časť operadla bola roztrhnuta.
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, mrzí nás potíže s doručeným zbožím. Pokud Vám byla doručena poškozená zásilka, vždy sepište s dopravcem záznam o poškozené zásilce a nejpozději do 48 hodin kontaktujte naše reklamační oddělení.
- výber
- komunikácia
- doprava
Odporúčam obchodu nevyužívať služby DPD. Táto služba vopred neinformuje zákazníka o doručovaní tovaru. Telefonuje vám až kuriér, keď je pred domom. A keď nie ste doma, zaplatený tovar jednoducho prestrčí za plot a odíde.
Reakcia obchodu kupkresla.sk
děkujeme za Vaše hodnocení. Mrzí nás komplikace s přepravou a vážíme si Vašeho upozornění. Vaše připomínky nám pomohou zlepšit naše služby. -
Dobré ceny, rýchle dodanie.
Herné kreslo - štyri ****. Odporúčam, kvalitné a pekné.Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši recenzi.
Nedodržaná dodacia lehota. Len vďaka sledovaniu zásielky som sa dozvedel, že tovar nebol expedovaný včas, ale až po mojej telefonickej reklamácii.
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie a oneskorenie dodávky. Vaša spätná väzba je pre nás dôležitá a urobíme všetko pre to, aby sa podobná situácia v budúcnosti neopakovala. -
- Doba dodania
- Nekomunikuju
Reakcia obchodu kupkresla.sk
velmi se omlouváme za pozdní doručení. Bohužel došlo ke zpoždění dodávky komponentů z Itálie. O všem jsme vás informovali emailem na konci ledna a nyní už by mělo být zboží doručeno. Případné komplikace nás mrzí. -
- výhodnejšie ceny v porovnaní s cenou rovnakého produktu v obchodných eshopoch
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení!
V obchode moju objednávku vybavili veľmi rýchlo, to bolo k spokojnosti, len inú zasielkovu službu si mali vybrať. Tovar nemáme ani dnes po mesiaci a ani neviem či vôbec dorazí. Takže mi je ťažko hodnotiť kvalitu tovaru.
Reakcia obchodu kupkresla.sk
velmi se omlouváme za zpoždění při doručení zboží. Bohužel je to tak, jak píšete — měli jsme potíže s přepravcem a tak se doba doručení protáhla. V současné době už by zboží mělo být doručeno. Způsobené komplikace nás velmi mrzí a ještě jednou se omlouváme. -
- Tovar bol doručený rýchlo a kreslá sú veľmi pohldne
Reakcia obchodu kupkresla.sk
Dobrý den, děkujeme za hezkou recenzi!
Žiadna reakcia na nedorucenie tovaru
Reakcia obchodu kupkresla.sk
velmi se omlouváme za zpoždění při doručení zboží. Bohužel jsme měli potíže s přepravcem a tak se doba doručení protáhla. V současné době už by zboží mělo být doručeno. Způsobené komplikace nás velmi mrzí a ještě jednou se omlouváme. -
Už som oľutovala,že som si niečo objednala.Prešiel už týždeň a moja objednávka nikde!!!!Objednávala som dosť v predstihu,aby tovar dorazil včas ....ale teraz mám strach,či vôbec stihne prísť do Vianoc!!!
Reakcia obchodu kupkresla.sk
velmi se omlouváme za komplikace. Původní dopravce nebyl schopný objednávku doručit, museli jsme proto zvolit alternativní přepravu. Do Vánoc zboží doručit stihneme. Nastalé potíže nás velmi mrzí a ještě jednou se omlouváme.